• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۱۶۰۷
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۳
اردبیل » علمی فرهنگی

سوگواره عکس سقا در اردبیل فراخوان داد

دبیر سوگواره سقای اردبیل از انتشار فراخوان سومین دوره این رویداد با هدف نشر و ترویج فرهنگ عاشورایی و محوریت آیین‌های عزاداری محرم و پرچم به‌ عنوان نماد وحدت و هویت ملی خبر داد.

سوگواره عکس سقا در اردبیل فراخوان داد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل سجاد دادپور اظهار کرد: به‌ مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) و با توجه به غنای فرهنگ عاشورایی در سراسر میهن ایران سومین دوره سوگواره عکس عاشورایی «سقا» به‌ همت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اردبیل و با همکاری انجمن سینمای جوانان، حوزه هنری، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان برگزار می‌شود.

وی افزود: بخش اصلی سوگواره به آیین‌ها و سنت‌های عزاداری در ماه محرم اختصاص دارد و در بخش ویژه با عنوان «ایران همدل» موضوع «پرچم» به‌ عنوان نماد هویت ایرانی اسلامی، تشخص ملی و غیرت عاشورایی مورد توجه قرار گرفته است.

دبیر سوگواره سقا ادامه داد: پرچم به‌عنوان مهم‌ترین نشان ملی، همواره عامل وحدت مردم ایران بوده و ترکیب آن با پرچم‌های حسینی، مفاهیمی چون «حُبُّ الحُسَینِ یَجمَعُنا» را معنا می‌بخشد و در این بخش به اهمیت و جایگاه ویژه پرچم در ایجاد همبستگی و یک‌دلی مردم ایران، پرچم به‌عنوان مهم‌ترین نشان ملی و پرچم‌های عاشورایی به‌عنوان غیرت حسینی، جایگاه ویژه پرچم در عرصه‌های ملی، ورزشی، اقتصادی، صنعتی و… و کارکردهای پرچم به‌عنوان یک نماد بصری و مفهومی ملی و عاشورایی پرداخته می‌شود.

دادپور تصریح کرد: شرکت در سوگواره برای تمام عکاسان کشور آزاد است و هر عکاس می‌تواند تا ۱۰ تک‌عکس و یک مجموعه عکس در بخش اصلی و تا ۵ تک‌عکس و یک مجموعه عکس در بخش ویژه ارسال کند و این آثار باید با فرمت JPEG و حجم حداقل ۵ مگابایت، به همراه اطلاعات کامل، یک قطعه عکس پرسنلی و شماره تماس به دبیرخانه فرستاده شود.

وی بیان کرد: گواهی شرکت برای صاحبان آثار راه‌یافته به نمایشگاه به‌صورت مجازی ارسال خواهد شد و برگزارکننده حق استفاده از عکس‌های پذیرفته‌شده را با ذکر نام عکاس در رسانه‌های مختلف فرهنگی برای خود محفوظ می‌داند.

دبیر سوگواره سقا با بیان اینکه علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را از طریق پیام‌رسان‌های روبیکا، ایتا و تلگرام به شماره ۰۹۳۹۲۳۶۳۶۲۲ ارسال کنند، جوایز سومین سوگواره سقا را تشریح کرد: در هر بخش، یک مجموعه عکس منتخب ۱۰میلیون تومان و تندیس سوگواره دریافت می‌کند و در تک‌عکس نیز به نفرات اول تا سوم به ترتیب ۸، ۶ و ۴ میلیون تومان همراه با تندیس اهدا خواهد شد.

دادپور از برپایی نمایشگاه آثار منتخب دومین دوره این رویداد در نگارخانه خطایی اردبیل خبر داد و تصریح کرد: آخرین مهلت ارسال آثار به سومین دوره، ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ مصادف با اربعین حسینی است و زمان داوری نهایی و اختتامیه متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی گفت: همچنین سجاد پاداش به‌عنوان دبیر هنری، لیلا بردبار به‌عنوان دبیر اجرایی و شورای سیاست‌گذاری متشکل از سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری، حوزه هنری، انجمن سینمای جوانان، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان و صداوسیمای مرکز اردبیل در برگزاری این دوره مشارکت دارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیین شام غریبان حسینی در قم
آیین لاله‌گردانی شام غریبان در حرم شاهچراغ (ع)
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۶ تیر ۱۴۰۴
برگزاری تعزیه خوانی شب عاشورا در خرم آباد
رهبر انقلاب در صف مقدم مبارزه با نظام سلطه است
ابرناکی و وزش باد لرستان
پخت و توزیع ۷۲ دیگ غذا به یاد شهدای کربلا و ایران در دورود لرستان
شور و اشتیاق گیلانیان از حضور رهبری در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه امام خمینی رحمت الله علیه
برگزاری مراسم شام غریبان حسینی در خوزستان
واکنش لرستانی ها به حضور رهبر معظم انقلاب در مراسم شب عاشورا
برگزاری عزاداری عصر عاشورا در تبریز
همدردی عزاداران کیش با زینب کبری در شام غریبان حسینی
عاشورا برای ایرانیان فراتر از قطعه ای از تاریخ
سمنان خنک می شود
اشک ماتم دلداگان حسینی در شام غریبان در سمنان
تشییع پیکر دو شهید سپاه لرستان فردا در خرم آباد
حضور استاندار آذربایجان شرقی در بازار تبریز
شام غریبان شهدای دست کربلا در آبادان و خرمشهر
برگزاری مراسم شام غریبان درمهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان ریل‌گذاری ایستگاه‌های خط دو قطارشهری اصفهان
بازتاب بین المللی حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا
واکنش رئیس‌جمهور به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا
در صورت هرگونه جنگ جدید پاسخ ایران ویرانگر خواهد بود
در برابر هر تجاوزی با تمام توان از خود دفاع خواهیم کرد
فرمانده خیمه گاه ما امام خامنه‌ای است
جام جهانی سنگ‌نوردی؛ صعود علیپور به مرحله نهایی
فروش بلیت قطار‌های اربعین در هفته جاری
ضرورت همبستگی جهانی در برابر جنگ و فقر و تحریم
شاعران آیینی در سوگ حسین (ع)
کتاب «آه» روایتی از مقتل امام حسین (ع)
شناسایی و رفع ۱۱۰ مورد ناهماهنگی ایمنی و بهداشتی در تکایا منطقه ۸
بسته کتاب‌های محرم
پیوند با ولایت در فرهنگ شیعه امری صوری نیست
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۵ نظر)
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
برگزاری آیین بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی دشمن صهیونی  (۱ نظر)