• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۳۶۴۹
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰
ورزشی » فوتبال و فوتسال

دیدار سرمربیان تیم‌های ملی فوتبال و فوتسال با وزیر ورزش

احمد دنیامالی وزیر ورزش صبح امروز میزبان مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال و امید روانخواه سرمربی تیم امید و وحید شمسایی سرمربی تیم ملی فوتسال بود.

دیدار سرمربیان تیم‌های ملی فوتبال و فوتسال با وزیر ورزش
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما،  کمیسیون تخصصی نظارت بر عملکرد فدراسیون‌های ورزشی در ادامه سلسله نشست‌های تخصصی خود، صبح امروز (سه شنبه ۳۱ تیرماه) دومین جلسه کارشناسی فدراسیون فوتبال را به ریاست وزیر ورزش و جوانان برگزار کرد. محور اصلی این نشست بررسی وضعیت تیم امید برای حضور در رقابت‌های فوتبال انتخابی کمتر از ٢٣ جام ملت‌های آسیا (تیم امید)، بازی‌های آسیایی و حضور تیم ملی فوتسال در مسابقات کشور‌های اسلامی بود.

در ابتدای این جلسه مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال گزارشی از وضعیت تیم‌های ملی فوتسال مردان و بانوان برای حضور در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی و آخرین شرایط تیم امید پس از انتخاب سرمربی جدید این تیم، ارائه کرد. همچنین توضیحاتی درباره برنامه فدراسیون فوتبال برای بازی‌های دوستانه تیم ملی فوتبال بخش دیگر صحبت‌های رییس فدراسیون فوتبال بود.

مهدی تاج در این نشست ابراز امیدواری کرد که با توجه به پتانسیل بالای تیم‌های ملی فوتسال مردان و زنان کشورمان، ایران شانس نخست قهرمانی بازی‌های کشور‌های اسلامی در ریاض باشد. او اظهار داشت که کشور‌های مسلمان بر این باورند مدال طلای فوتسال این دوره از بازی‌ها متعلق به ایران است.

در ادامه جلسه کارشناسی فدراسیون فوتبال، امید روانخواه، سرمربی تیم ملی فوتبال امید مردان نیز شرح حالی از نحوه تمرینات این تیم برای شرکت در مرحله مقدماتی رقابت‌های انتخابی کمتر از ٢٣ سال جام ملت‌های آسیا ارائه داد.

سرمربی تیم فوتبال امید همچنین با اشاره به برنامه‌ریزی انجام شده برای صعود به رقابت‌های جام ملت‌های آسیا ابراز امیدواری کرد، با برگزاری بازی‌های دوستانه و اردو‌های برنامه‌ریزی شده، تیم ایران می‌تواند در مرحله نهایی مسابقات که دی ماه امسال در عربستان برگزار می‌شود، شانس قهرمانی داشته باشد.

وحید شمسایی سرمربی تیم ملی فوتسال نیز گزارشی از وضعیت آماده‌سازی تیم ملی ارائه کرد و با بیان اینکه فوتسال آماده است پرچم ایران را در مسابقات کشور‌های اسلامی به اهتزاز در بیاورد، از برنامه ریزی برای حضور پرقدرت در رقابت‌های قهرمانی آسیا خبر داد.

احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در جمع‌بندی خود از نشست تخصصی با مسئولان فدراسیون فوتبال گفت: فوتبال در کل دنیا به همان اندازه که هوادار زیادی دارد با حواشی زیادی هم مواجه است. فوتبال ما هم از این قاعده مستثنی نیست؛ بنابراین باید سعی کنیم در مدیریت این رشته برنامه‌ای‌تر عمل کنیم و برنامه بلند مدت داشته باشیم تا با حواشی کمتری مواجه باشیم.

وی با اشاره به بحث جوانگرایی در لیگ ادامه داد: پوست اندازی در ورزش دنیا دیگر معنایی ندارد. ما باید این باور را فراموش کنیم که وقتی تیمی کهنسال شد به دنبال جوانگرایی در آن باشیم. جوانگرایی و پشتوانه‌سازی باید به صورت استمراری اتفاق بیفتد. باید در فوتبال سمت رفتار پایه‌ای برویم تا سیر تحول را دائمی کنیم.

دنیامالی در پایان گفت: از فدراسیون فوتبال انتظار داریم سمت تکنولوژی روز دنیا و هوش مصنوعی برود و جز فدراسیون‌های پیشرو در این مقوله باشد. فوتبال در دنیا آشناترین ورزش به هوش مصنوعی است. تمام تلاشمان را می‌کنیم با کمکی که به فدراسیون فوتبال می‌کنیم بتوانیم در رویداد‌های پیش‌رو بهترین نتیجه را کسب کنیم.

در پایان این نشست مقرر شد دو جلسه کارشناسی مجزا برای بررسی وضعیت تیم ملی فوتسال و همچنین فوتبال و فوتسال بانوان برگزار شود.

در هفتاد و ششمین جلسه تخصصی فدراسیون‌ها، سید محمد شروین اسبقیان، معاون حرفه‌ای و قهرمانی، فریبا محمدیان، معاون توسعه ورزش بانوان، سید مناف هاشمی، معاون توسعه مدیریت و منابع، محمدرضا داورزنی و علی رغبتی مشاوران وزیر، محمدرضا عابدی محزون، مدیر کل دفتر نظارت و برنامه‌ریزی وزارت ورزش و جوانان، نصرالله سجادی، مشاور رییس کمیته ملی المپیک، رضا شجیع، مدیر مرکز نظارت بر تیم‌های ملی، مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال، وحید شمسایی و امید روانخواه، سرمربیان تیم‌های فوتسال و فوتبال امید و رضا تقی‌پور و فروزان کاکاوند، سرپرستان تیم‌های ملی امید و فوتسال بانوان در این جلسه حضور داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وحدت ملی؛ ستون استواری در برابر تهدیدها و رمز پیشرفت کشور
رایزنی وزارت صمت با بانک مرکزی برای تحریک تقاضا
ادعای نابودی برنامه هسته‌ای ما توهم است
ظرفیت‌های فنی مرکز اندازه‌شناسی بررسی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، اول مرداد ۱۴۰۴
برگزاری مراسم اربعین شهدای اقتدار آذربایجان شرقی
جمع‌آوری موتورپمپ‌های غیرمجاز آبیاری با پساب از رودخانه سیمینه‌رود
تصادف دو دستگاه پژو پارس در جاده پیرانشهر ـ سردشت با ۸ مصدوم اعزامی
بحران آب در آذربایجان‌غربی؛ خشکسالی و ضرورت تغییر الگوی مصرف
افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در هریس
پیروز پر گل سپاهانی‌ها مقابل تیم قطری در ترکیه
استفاده از عوامل بیولوژیک در بیش از ۵۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی 
بررسی چالش‌های تأمین اجتماعی مازندران در گفتگوی ویژه خبری صداوسیما
تخصیص زمین به ۳۳۰ خانوار طرح جوانی جمعیت در آذربایجان‌غربی 
برخورد عبرت آموز دستگاه قضایی با استخراج غیرمجاز رمزارز 
تلاش ونزوئلا برای آزادی ۲۹ کودک ربوده شده در آمریکا
همراهی مردم روشنایی پایدار را تضمین می‌کند 
تداوم وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود پایگاه اورژانس در طالقان
صعود پسران کمتر از ۱۶ سال ایران به رقابت‌های جام آسیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
آتش سوزی در مجتمع تجاری ونوس منطقه آزاد انزلی
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
ادارات فارس فردا به صورت دورکاری ارائه خدمت می کنند
واکنش چین به ادعای آمریکا در مورد فروش نفت ایران
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است
مخالفت شدید آمریکا با قانون جدید حشد الشعبی
تعطیلی ادارات مشهد و خراسان رضوی در روز چهارشنبه ،اول مرداد
مجوز رهبر به صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری در انرژی
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
تشییع پیکر مادر سه شهید و چهار جانباز دفاع مقدس در شیراز  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
قالیباف: حضور بخش خصوصی برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات  (۱ نظر)
تعطیلی ادارات مازندران در روز چهارشنبه اول مرداد  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
دیدار کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان با وزیر آموزش و پرورش  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)