• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۸۴۲۷
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۳
لرستان » سیاسی
امام جمعه خرم آباد:

انسجام و اتحاد ملت ایران موجب ناامیدی دشمن است

نماینده ولی‌فقیه در لرستان و امام جمعه خرم‌آباد گفت: انسجام و وحدت ملی دشمن‌شکن است که باید همچنان ادامه داشته باشد.

انسجام و اتحاد ملت ایران موجب ناامیدی دشمن است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته خرم آباد در مصلی الغدیر به بیانات رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: ملت ایران همواره با اتحاد و همدلی باعث ناامیدی دشمنان بوده‌اند که این یکپارچگی و انسجام ملی باید همچنان استمرار داشته باشد.

وی، مذاکره با آمریکا را زیان بار دانست و افزود: خلف وعده و تهدید نظامی این کشور در کنار گفت‌و‌گو راه به جایی نمی‌برد و برای ایران تجربه‌ای پرضرر بوده است.

نماینده ولی فقیه در لرستان، تسلیم در برابر آمریکا را بازگشت به شرایط رژیم پهلوی عنوان کرد که نتیجه‌ای جز وابستگی و فشار به ملت ایران نداشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی در بخش دیگری از سخنانش، سفر رئیس‌جمهوری اسلامی ایران به سازمان ملل را به عنوان بستری برای بازتاب هر چه بیشتر جنایت‌های رژیم صهیونیستی دانست و تصریح کرد: مواضع جمهوری اسلامی در این سفر به خوبی تبیین شد و رسانه‌های بین‌المللی مهم نیز آن را منعکس کردند.

وی در ادامه از سفر اخیر وزیر نیرو به لرستان قدردانی کرد و آن را نتیجه پیگیری‌های مستمر استاندار و نمایندگان مجلس استان دانست.

امام جمعه خرم آباد به افتتاح ۱۲ طرح آب و برق با اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان در سفر وزیر نیرو به استان اشاره کرد و گفت: افتتاح سد «تاج امیر» در شهرستان دلفان با اعتبار هزار میلیارد تومان، افتتاح واحد سوم نیروگاه گاز سیکل ترکیبی با ظرفیت ۱۸۳ مگاوات و سرمایه‌گذاری حدود ۶۰ میلیون یورویی و نیز آبرسانی به ۱۳۰ روستا با اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومان توسط قرارگاه امام حسن مجتبی نیز از جمله این طرح‌ها است.

حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی در ادامه خطبه ها تأکید کرد: دستاورد‌ها و تلاش‌ها باید برای مردم بازگو شود و همزمان ضعف‌ها و کاستی‌ها نیز پیگیری و رفع شوند.

وی به تقابل دو جبهه در جهان امروز اشاره کرد و افزود: یک جبهه، پرچم‌دار ترویج بی‌عفتی، هرزگی و بی‌حیایی است که آمریکا و رژیم صهیونیستی سردمدار آن هستند و دیگری مبلغ فضیلت‌ها، ارزش‌ها و حقوق واقعی زنان و دختران است.

نماینده ولی فقیه در لرستان، تعامل فرهنگی و فعالیت‌های هنری و تبلیغی سازنده را از جمله راه‌های مقابله با پدیده بدپوششی در جامعه عنوان کرد و خطاب به جوانان گفت: ترویج بی‌عفتی توسط سردمداران سلطه‌گر آینده‌ای ندارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی همچنین به ظرفیت حلقه‌های تربیتی صالحین، کانون‌های فرهنگی، هنری، قرآنی و بسیج دانش‌آموزی اشاره کرد و افزود: این سرمایه‌های عظیم استان باید حفظ و حمایت شوند.

میلاد امام حسن عسکری (ع) و سالگرد شهادت سید حسن نصرالله در ششم مهرماه از دیگر موضوعاتی بود که امام جمعه خرم آباد به آنها پرداخت.

کارشناسان ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان، بسیج جامعه پزشکی مرکز بهداشت خرم آباد و کارشناسان پلیس نیز با برپایی میز خدمت در مصلی الغدیر پاسخگوی مسائل و مشکلات مردم بودند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش عیار چغندر تولیدی به بیش از ۱۷ درصد در چهارمحال و بختیاری
بستری شدن بیماران با علائم کووید و آنفولانزا در سمنان
صدور هشدار نارنجی آلودگی هوا برای استان تهران
پیروزی های کشور نشان قدرت و اراده ملت ایران است
اختصاص ۸۴ هزار میلیارد ریال برای جاده‌های بین مزارع
وزنه برداری جام فجر؛ مدال نقره و برنز دسته ۹۴ کیلوگرم برای ایران
کاروان سلامت در شهر سورمق شهرستان آباده
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای برخی از شهر‌های صنعتی
نمایش ظرفیت ها
اعتماد به آمریکا بزرگ‌ترین خطای راهبردی است
فینال فصل دوم مسابقه بزرگ «۱۰۰»؛ امشب 
شناور راهبردی کردستان در خلیج فارس به آب انداخته شد
اطلاعیه قطع آب برخی سایت‌های شهرک پیامبر اعظم شهر بندرعباس
تاکید امام جمعه خوی بر عزت ملی اقتدار نظامی و پیشرفت علمی ایران
امام جمعه مهاباد: اطاعت از فرامین رهبری جامعه اسلامی را به سرمنزل مقصود می‌رساند.
بانوی همدانی صاحب نشان برنز دو صحرانوردی قهرمانی نوجوانان کشور
برخورد مرگبار موتور سیکلت و خودرو در محور مشهد-میامی
تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر تامین اقلام اساسی
گرامیداشت هفته بسیج در خوی
قبرستان نو قم به باغ مزار و پارک عمومی تبدیل می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)