• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۱۹۰۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶
سیاسی » دولت

مهاجرانی: یارانه دهک‌های یک، دو و سه واریز شد

سخنگوی دولت گفت: یارانه دهک‌های یک، دو و سه واریز شد و ان شاءالله برای بقیه دهک‌ها در طول این مدت انجام خواهد شد.

مهاجرانی: یارانه دهک‌های یک، دو و سه واریز شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در گزارش تلویزیونی مصوبات و تصمیمات دولت در خدمت رسانی به مردم، حول محور عدالت و عملکرد دولت، گفت: یارانه دهک‌های یک، دو و سه واریز شد و انشاالله برای بقیه دهک‌ها در طول این مدت انجام خواهد شد.

وی افزود: همچنین فرآیند پرداخت حقوق بازنشستگان که گذشته ما را ساختند و ما وظیفه داریم آینده جامعه را بسازیم آغاز شده است. ان‌شاءالله ظرف ۷۲ ساعت آینده بر اساس حروف الفبا و طبق روال همیشه پرداخت خواهد شد.

مهاجرانی تاکید کرد: امیدوار هستیم بانک‌های عامل نیز با سرعت لازم کار‌ها را انجام دهند تا شاهد خللی در زندگی بازنشستگان نباشیم.

وی با اشاره به معوقات گندم کاران، افزود: تمامی مطالبات گندم‌کاران پرداخت شده و بانک‌های عامل توانستند این تعهد را بدون تأخیر قابل توجه انجام دهند.

سخنگوی دولت با اشاره به طرح گام اظهار کرد: درباره کارت‌های متصل به طرح گام که هفته گذشته توضیح داده شد، رقم آنها از ۳۰۰ به ۵۰۰ میلیون تومان افزایش یافته و بازپرداخت از ۱۲ ماه به ۲۴ ماه رسیده است. هم‌اکنون نیز بانک‌های عامل، به‌ویژه بانک رفاه کارگران، آماده ارائه این کارت‌ها هستند و هموطنان می‌توانند برای دریافت آنها و خرید اقساطی با بازپرداخت ۲۴ ماهه به شعب بانک‌های عامل مراجعه کنند.

وی ادامه داد: در حوزه تسهیلات ازدواج نیز بر اساس قانون، بانک‌ها موظف به پرداخت هستند. تاکنون بیش از ۱۱۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات به ۳۴۶ هزار نفر از متقاضیان پرداخت شده که نسبت به سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است. این آمار تا تاریخ ۲۱ مهرماه ثبت شده و روند پرداخت همچنان ادامه دارد.

مهاجرانی با بیان آنکه رئیس‌جمهور عدالت را در چهار محور تعریف کرده‌اند که معیشت، مسکن، آموزش و درمان است، در خصوص مسکن، گفت: هفته گذشته ۵۷ هزار و ۲۲۶ واحد مسکن حمایتی و طرح عمرانی افتتاح شد. از این تعداد، ۲۸ هزار و ۱۹۲ واحد شهری و ۲۲ هزار و ۳۴ واحد روستایی بوده است. همچنین ۲۰۲ پروژه عمرانی شامل بزرگراه‌ها، پروژه‌های هواشناسی و بازآفرینی شهری به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: فراهم شدن «زیست شرافتمندانه شهری» تنها به احداث مسکن محدود نیست و دولت در حال تکمیل سایر خدمات از جمله مدرسه، کلانتری و مراکز درمانی است. در همین راستا، ۱۲۵۰ واحد مسکونی برای نخبگان آماده و تحویل شده تا انگیزه خدمت در این قشر تأثیرگذار افزایش یابد.

سخنگوی دولت گفت: یکی از دغدغه‌های مردم مراجعه به ادارات دولتی و نبود پاسخ‌گویی است. در این زمینه، طرح «فواد» با شماره ۱۲۸ برای ثبت شکایات مردمی راه‌اندازی شده است. همچنین بر اساس پیگیری‌های سازمان اداری و استخدامی، تاکنون پنج مدیر به دلیل شکایات مردمی عزل، ۸۳ تذکر داده و ۸۴ نفر به دلیل رضایت مردم تشویق شده‌اند. این طرح فعلاً در استان‌های البرز، قزوین و تهران در حال اجراست.

وی تأکید کرد: مفهوم «ارباب رجوع» باید به فرهنگی نهادینه تبدیل شود. همه کارمندان و مدیران دولتی، از جمله رئیس‌جمهور محترم، خود را خدمتگزار مردم می‌دانند و رعایت حقوق شهروندان وظیفه‌ای همگانی است.

مهاجرانی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص هوشمند سازی مالیات‌ها، عنوان کرد: در حوزه هوشمندسازی مالیات، بیش از ۱۲ میلیون پرونده مالیاتی به صورت خودکار صادر شده و ۱۱ میلیون مورد از آنها مشمول مالیات صفر بوده‌اند. اقدام دیگر سازمان امور مالیاتی، نشان‌دار کردن طرح‌های مالیاتی است که به مؤدیان اجازه می‌دهد مالیات خود را به طرح‌های مشخص مانند مدرسه یا بیمارستان اختصاص دهند. تاکنون ۳۰۰ هزار مؤدی معادل ۹.۶ هزار میلیارد تومان اعتبار را برای ۸۸۱ پروژه ملی و استانی تأمین کرده‌اند.

وی ادامه داد: از مجموع درآمد‌های مالیاتی، ۲.۸ همت به پروژه‌های حمل‌ونقل عمرانی شهری و یک‌دهم همت به طرح های آموزش و پرورش اختصاص یافته است.

سخنگوی دولت در پایان اظهار کرد: با دستور وزیر ورزش و جوانان، کلیه اماکن ورزشی وابسته به ادارات کل، فدراسیون‌ها و هیئت‌های ورزشی در روز‌های پنجشنبه و جمعه، ۳۰ مهر و اول آبان برای عموم مردم رایگان خواهد بود.

مهاجرانی روز بیست‌ونهم مهر، روز صادرات را به همه صادرکنندگان کشور تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که دولت با ایجاد زیرساخت‌های لازم، زمینه رشد و گسترش صادرات را بیش از پیش فراهم کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
چرا اینقدر دیر یارانه ها پرداخت شد ، خبر دارم یارانه بعضی از زنان سرپرست خانوار واریز نشده
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی پژوهش علوم زمین؛ ضرورت بهره‌گیری عملیاتی از داده‌ها
ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ نداجا در مسیر آفریقای جنوبی هستند
شناسایی بیش از ۳۵۰۰ ملک مازاد دولتی برای مولد سازی
کنترل بازار شاهین شهر ومیمه در شب یلدا
حمایت بهزیستی سلماس از فرزندان خانه صبا
نگاهی به برنامه های رادیو صبا
پویش یلدای مهربانی برای خانواده‌های نیازمند در خوزستان
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
تجهیز نبودن خیابان ۳۰ متری فوتبال به چراغ راهنمایی
تاخیر ۲ ساعته در فعالیت مدارس و ادارات
اجرای طرح مدیریت محله‌محور در ۳۵۰ محله شهری و روستایی نقده
پیگیری روند نظارت بر فعالیت دستگاه های اجرایی استان سمنان
دستگیری عامل کلاهبردار چهار هزار میلیارد ریالی
مشارکت مردم در پویش یلدای مهربانی
ضرورت اصلاح رویه‌ها برای اجرای صحیح قانون ثبت رسمی اموال غیرمنقول
ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در فصل سرد سال تغییر کرد
حفظ خاک، رطوبت و حیات طبیعی در سایه آبخیزداری
نظارت بازرسان بر قیمت کالا‌های شب یلدا در گیلان
بوکان مهیای برگزاری انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)