• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۲۱۶۲
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۲
تهران » اقتصادی
پس از چهار روز برگزاری و استقبال گسترده

پایان موفقیت آمیز هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی فرش ماشینی

هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی کف‌پوش، موکت، فرش ماشینی و صنایع وابسته پس از چهار روز برگزاری و استقبال چشمگیر مخاطبان به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما:هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی کف‌پوش، موکت، فرش ماشینی و صنایع وابسته پس از چهار روز برگزاری با حضور شرکت‌هایی از چهار گوشه کشور و شرکت‌های خارجی و استقبال چشمگیر مخاطبان ومقامات دولتی، به ایستگاه پایانی رسید.
این رویداد با حضور و مشارکت ده‌ها شرکت داخلی و خارجی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار شد، و در طول روز‌های برگزاری نمایشگاه، تعداد زیادی از مقامات دولتی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، فعلان اقتصادی و استادان دانشگاه‌ها و دانشجویان از آن بازدید کردند.
در طول روز‌های برپایی نمایشگاه، سالن‌ها و غرف‌های محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران شاهد حضور دور از انتظار مخاطبان نمایشگاه حوزه فرش ماشینی و موکت بود. این استقبال به حدی بود که تردد داخل سالن‌های نمایشگاه به سختی صورت می‌گرفت و داخل غرفه‌ها نیز، مسولان شرکت‌ها در حال گفت‌و‌گو با بازدیدکنندگان و عقد قرداد‌های تجاری بود.
در این مدت، چند هیئت تجاری و بازرگانی از کشور‌های منطقه از جمله کشور‌های پاکستان، هند و افغانستان، در نمایشگاه حضور یافتد و از غرفه‌ها و سالن‌ها بازدید کردند.
در این نمایشگاه بیش از ۱۲۰ شرکت داخلی و خارجی از ایران و کشور‌های ترکیه، چین و تایوان، نوین‌ترین تولیدات خود را در معرض علاقمندان قرار دادند.
در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی کف پوش، موکت، فرش ماشینی و صنایع وابسته، فرش‌های ضدلک، ضد میکروب و فرش‌های با عرض بلند که در کارخانه‌های ایرانی تولید شده است و فرش آنتی باکتریال صد در صد اکریلیک، به نمایش عموم گذاشته شد.
آقای محمود تولایی رئیس شورای سیاست گذاری هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی کف‌پوش، موکت، فرش ماشینی و صنایع وابسته گفت؛ در این نمایشگاه انواع فرش‌های ماشینی، صنایع و تجهیزات وابسته، واحد‌های تولید‌کنندگان نخ، انواع پارکت، واحد‌های طراحی فرش، دستگاه‌های خط تولید، انواع کف پوش، موکت، قطعات و ماشین‌آلات مربوطه، مواد اولیه و همچنین نوآوری در عرضه تولید و خدمات این حوزه به نمایش گذاشته شد.
تولایی همچنین افزایش راندمان تولید، توجه به توسعه این صنعت، یافتن بازار‌های جدید صادراتی، افزایش صادرات، آشنایی با نوین‌ترین صنایع و تجهیزات صنعت فرش ماشینی، موکت و کف‌پوش در جهان، اشتغالزایی، توجه مسئولان به این صنعت و افزایش و بالا رفتن سطح اطلاعات و دانش عمومی، علمی و فنی بازدیدکنندگان را مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه بیان کرد.
گفتنی است صنعت فرش ماشینی یکی از صنایع تأثیرگذار در صنعت نساجی کشور است که طی سال‌های اخیر رشد و توسعه مناسبی داشته و تنها در منطقه کاشان، آران و بیدگل بیش از هزار واحد تولیدکننده فرش ماشینی ابجاد و این منطقه را به قطب تولید این محصول در کشور و حتی منطقه تبدیل کرده است. صنعت فرش ماشینی حدود ۵۰ درصد از ارزش صادرات سالیانه صنایع نساجی را به خود اختصاص داده و علاوه بر اشتغال‌زایی مناسبی که در کشور ایجاد کرده، سالانه حدود ۳۵۰ میلیون دلار ارزآوری به همراه دارد. ظرفیت نصب‌شده صنعت فرش ماشینی در کشور بالغ بر ۱۲۰ میلیون متر مربع است و تولید سالیانه آن به ۸۰ میلیون مترمربع می‌رسد که حدود ۵۰ میلیون متر مربع آن در داخل کشور مصرف می‌شود. به عبارت دیگر، مصرف سرانه فرش ماشینی در کشور حدود ۲.۳ متر مربع است و مازاد آن نیز به بازار‌های جهانی صادر می‌شود که در صورت تأمین نقدینگی مورد نیاز و تسهیل تجارت خارجی، امکان تولید سالانه تا مرز ۱۰۰ میلیون متر مربع و صادرات ۵۰ میلیون متر مربع دور از ذهن نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازار ابرکوه، گنجینه‌ای از هنر‌های ایرانی
دسترسی به نسخه جدید اپلیکیشن صندوق هنر
بازداشت عامل تهیه کوکتل مولوتف و اغتشاش در تنکابن 
بازاریان قزوین: اعتراض حق مردم است، اغتشاش نه
جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا
ذخیره کالاهای اساسی در استان سمنان کامل است
کشف بیش از ۴۸ تن برنج احتکار شده در رشت
توقیف ۴ دستگاه موتور سیکلت قاچاق در رشت
دیدار سفیر ایران در نیوزلند با عراقچی
تشکیل جلسه شورای پدافند غیرعامل کردستان
۴ هزار و ۱۰۰ کارت هوشمند ملی آماده به تحویل در استان زنجان
برگزاری امتحانات پایان نیمسال اول به صورت حضوری
درخشش وزنه بردار سمنانی در مسابقات قهرمانی کشور
­صدرنشینی سپاهان در لیگ برتر تنیس روی میز ایران
دستگیری عامل اسید پاشی به زن جوان در گرمسار
ملحق شدن ملی پوشان گیتی پسند به اردوی تیم ملی
دومین جلسه برای راه‌اندازی کلینیک تخصصی سیستیک فیبروزیس در دانشگاه علوم پزشکی گیلان
رصد بازار میوه و تره‌بار استان سمنان
پیگیری مطالبات اصناف در نشست با استاندار قم
تغییر نظام ارزی در تأمین کالا‌های اساسی، یک جراحی اقتصادی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)