• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۶۳۰۶
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۵
همدان » ورزشی
معاون وزیر کار در همدان:

توسعه ورزش در جامعه کارگری ترویج فرهنگ کار و رشد اقتصادی

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: توسعه ورزش در جامعه کارگری موجب ترویج فرهنگ کار، ارتقای بهره‌وری و کمک به رشد اقتصادی می شود.

توسعه ورزش در جامعه کارگری ترویج فرهنگ کار و رشد اقتصادی

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، محمد چکشیان روز جمعه در حاشیه مسابقات قهرمانی کاراته کارگران کشور در  همدان اظهار داشت: هدف ما از برگزاری این رویداد‌ها تاکید بر سرمایه‌گذاری در تولید است، زیرا سرمایه‌گذاری در منابع انسانی مهم‌ترین نوع سرمایه‌گذاری برای ارتقای بهره‌وری و توسعه تولید به‌شمار می‌رود.

وی ادامه داد: اگر این نگاه در جامعه کارفرمایی تقویت شود، هزینه‌کرد در ورزش به‌عنوان یک سرمایه‌گذاری برای بهره‌وری، تولید، نشاط و امیدآفرینی تلقی خواهد شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه ۳۲ هیات ورزشی کارگران در سطح کشور فعالیت دارد، گفت: این هیات‌ها ذیل فدراسیون ورزش کارگری، مسوولیت برگزاری رویداد‌های ورزشی در سراسر کشور را بر عهده دارند و علاوه‌بر این، حدود ۳۰ انجمن تخصصی ورزشی در رشته‌های مختلف فعال است که رویداد‌های ملی و لیگ‌های کارگری را برگزار می‌کنند.

چکشیان با اشاره به ضرورت توجه استان‌ها به توسعه ورزش کارگری اظهار داشت: توسعه ورزش در جامعه کارگری یعنی ترویج فرهنگ کار، ارتقای بهره‌وری و کمک به رشد اقتصادی است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه ورزش کارگری یکی از مهم‌ترین راهبرد‌های ارتقای نشاط و سلامت نیروی کار است، گفت: اگر به دنبال سلامت، رشد اقتصادی و بهبود شاخص‌های اجتماعی هستیم، ورزش و سلامت نیروی کار از مهم‌ترین راهبرد‌ها در این مسیر است.

چکشیان با اشاره به اهمیت نیروی انسانی به عنوان اصلی‌ترین سرمایه کشور، گفت: ما دستگاه سرمایه‌گذاری برای تولید هستیم و به تعبیر رهبر معظم انقلاب، مهم‌ترین سرمایه‌گذاری، سرمایه‌گذاری در نیروی انسانی است، اگر جامعه کارگری بخش قابل توجهی از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهد، نگاه به ورزش کارگری نیز باید از همین منظر تقویت شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر نقش ورزش در ارتقای بهره‌وری و نشاط نیروی کار افزود: اگر به دنبال سلامت، رشد اقتصادی و بهبود شاخص‌های اجتماعی هستیم، ورزش و سلامت نیروی کار از مهم‌ترین راهبرد‌ها در این مسیر است.

وی با اشاره بر اینکه در کشور ۷۰۰ مکان ورزشی فعال داریم که به جامعه کارگری خدمات ارائه می‌کنند، افزود: ۱۹۰ مجموعه ورزشی کارگری در کشور فعال است که در استان همدان نیز هشت مجموعه به‌طور اختصاصی زیر نظر وزارت متبوع به کارگران خدمات می‌دهند.

وی ادامه داد: همچنین هیات ورزش کارگری و فدراسیون ورزش کارگری با حضور هیأت‌های استانی در سراسر کشور فعالیت گسترده‌ای در برگزاری مسابقات تخصصی و حمایت از ورزشکاران کارگر دارند.

چکشیان بر ضرورت توسعه ورزش قهرمانی در بین کارگران تاکید کرد و گفت: برگزاری این مسابقات قهرمانی، قله‌ای برای ایجاد انگیزه در میان کارگران سراسر کشور است تا به ورزش علاقه‌مند شوند، همه برنامه‌ریزی‌ها و هزینه‌کرد‌ها در حوزه ورزش، در واقع یک سرمایه‌گذاری ارزشمند است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان  هم با اشاره به برگزاری مسابقه قهرمانی کاراته کارگران کشور در همدان اظهارکرد: بانوان کارگر کاراته کا از هشت استان کرمانشاه، تهران، اصفهان، سمنان، همدان، هرمزگان، آذربایجان شرقی و لرستان در ۲ رشته کاتای انفرادی و کمیته انفرادی روز گذشته با هم رقابت کردند.

وهب مختاران با اشاره به اینکه این مسابقات در گروه آقایان هم در سالن امام علی دانشگاه آزاد همدان امروز جمعه برگزار شد، بیان کرد: این مسابقات نشان‌دهنده اهمیت و توجه ویژه به ورزش بانوان است و ما باور داریم که حمایت از این قهرمانان جوان باعث افزایش انگیزه و پیشرفت آنها خواهد شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان همچنین به بستر فراهم شده توسط هیات ورزشی کارگران استان همدان در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: پیش‌بینی می‌شود که این رویداد، علاوه بر شناسایی استعداد‌های جدید، زمینه‌ساز ایجاد برنامه‌های حمایتی و مشاوره‌ای برای ورزشکاران زن استان باشد.

وی گفت: با توجه به تراز بالای مسابقات و کیفیت رقابت‌ها، انتظار می‌رود که نتایج این رویداد به تقویت ورزش کاراته در کشور کمک شایانی کند.

مختاران بیان کرد: ما به آینده ورزشکاران خود ایمان داریم و امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های درست و حمایت‌های لازم، بتوانیم در آینده‌ای نزدیک شاهد موفقیت‌های بیشتری در عرصه‌های ملی و بین‌المللی باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای برنامه‌های ترویج کتابخوانی در کودکستان‌های چهارمحال و بختیاری
بوستان قیطریه بهسازی شد
خراسان جنوبی صدرنشین مرمت مشارکتی خانه‌های تاریخی در کشور
بورس کالا میزبان عرضه بیش از یک میلیون تن انواع کالا در تالار‌ها
نظام تعلیم و تربیت، بیش از هر نهاد دیگری مسئول پرورش نسل دانا و کتاب‌خوان است
نفت سفید و میعانات گازی ۲ عرضه مهم در رینگ بین‌الملل و داخلی
آزمایش رایگان ایدز با مشاوره تخصصی در کیش
آزادی ۴۰ زندانی در خراسان شمالی با کمک خیران
سفر نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی به تبریز
تمدید مهلت ارسال آثار به رویداد ملی رسانه‌ای «هما» تا پایان آبان ماه
دست‌ها برای طلب باران به آسمان بلند شدند
لایحه ساماندهی معافیت‌های مالیاتی در راه بهارستان یا پاستور؟
پرونده صد کودکستان متخلف روی میز آموزش و پرورش
برداشت ۴۲۰۰تُن خرما از نخیلات قصرشیرین
پیش بینی رگبار و رعد و برق در برخی مناطق استان قزوین 
آزادسازی سوسنگرد، اوج هنرنمایی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس+فیلم
برگزاری هشتمین دوره داوری مهر اصالت ملی در همدان
عضویت رایگان و بخشودگی جرائم، هدیه کتابخانه‌های فارس
رسیدگی ویژه به پرونده تاخیر در تامین واکسن تب برفکی
خرمشهر پایلوت طرح شهرستان کارآفرین کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
تکذیب استعفای اعضای دولت
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
فعالیت سامانه بارشی تا روز دوشنبه در استان کرمانشاه
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)