• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۵۱۴۵
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰
یزد » علمی و فرهنگی

قوانین موجود، ظرفیت لازم برای سالم‌سازی محیط اجتماعی را دارند

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه گفت: قوانین موجود، ظرفیت لازم برای سالم‌سازی محیط اجتماعی و ایجاد امید در بین آحاد مردم را دارند. نظارت بر اجرای قانون، وظیفه ماست، نه اجرای مستقیم آن.

قوانین موجود، ظرفیت لازم برای سالم‌سازی محیط اجتماعی را دارند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، حجت‌ الاسلام و المسلمین عبداللهی که در حاشیه چهل و هفتمین سفر استانی رئیس قوه قضائیه به استان یزد کرده بود، در دیدار با علما، روحانیون و طلاب ضمن ابلاغ سلام گرم رئیس قوه قضاییه، از تلاش‌های روحانیت برای اعتلای دین و جامعه اسلامی قدردانی کرد.

وی با اشاره به سالروز وفات حضرت‌ام البنین (س) روز تکریم از مادران و همسران شهدا افزود: ویژگی برجسته این شخصیت ممتاز اسلام، تربیت فرزندانی بود که در مسیر ولایت و همراهی با امام زمان خویش قدم برداشتند و الگوی بی بدیل برای مادران و همسران گرانقدر شهدا بود.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه ادامه داد: مادران شهدا به تأسی از ایشان، فرزندان خود را برای دفاع از اسلام، نظام و خاک این سرزمین راهی جبهه‌های نبرد با استکبار کردند که در طول حیات طیبه نظام اسلامی همواره ادامه داشت.

وی تصریح کرد: در دفاع مقدس ۱۲ روزه نیز این بصیرت، ایستادگی، آگاهی و ایمان قلبی مادران و همسران صبور شهدا به وضوح دیده شد، تا مشت محکمی باشد بر دهان دشمنان و بدخواهان نظام که به دنبال ایجاد تفرقه و چند دستگی در جامعه بودند.

عبداللهی اظهار داشت: در جنگ ۱۲ روزه، رهبر معظم انقلاب فرمانی صادر کردند که انسجام ملی حفظ شود. این رویکرد باید سرلوحه همه نهاد‌ها باشد. نباید همه نگاه‌ها تنها متوجه قوه قضاییه شود.

وی ادامه داد: قوانین موجود، ظرفیت لازم برای سالم‌سازی محیط اجتماعی و ایجاد امید در بین آحاد مردم را دارند. نظارت بر اجرای قانون، وظیفه ماست، نه اجرای مستقیم آن. در کنار چالش‌ها، گاه عوامل بیرونی و داخلی موجب کندی کار می‌شوند، اما غفلتی در مسیر وجود ندارد.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه با تأکید بر احیای نقش روحانیون به عنوان مبلغان دینی و جهادگران عرصه تبیین گفت: حوزه‌های علمیه علاوه بر انجام وظایف و رسالت طلبگی خود که تبیین، آگاهی بخشی و هدایت فکری جامعه در مقابل هجمه‌های گسترده از بمباران خبری، دروغ پراکنی و شایعه سازی توسط دشمنان و معاندین نظام است، باید در تصمیم‌سازی‌های کلان نظام نیز جایگاه شایسته خود را بازیابند، چرا که حضور پر رنگ این عزیزان در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی، موجب تقویت ارزش‌های اخلاقی در جامعه خواهد شد. 

وی با مروری بر سیر جذب طلاب در حوزه‌های علمیه و تجلیل از اقدامات و پیشینه علمی و معنوی طلاب یزدی بیان داشت: افزایش اقبال به تحصیل علوم دینی در استان یزد، اتفاقی ارزشمند، مبارک و حاکی از پویایی مذهبی در این خطه است و حوزه‌های علمیه در این استان از همان ابتدا در تولید علم و تربیت طلاب مهذب پیشتاز بوده‌اند.

عبداللهی افزود: این موضوع بیانگر دانش، ایمان، تقوا و بصیرت مردم انقلابی و ولایتمدار این استان است که همواره در مسیر انقلاب و نظام اسلامی ثابت قدم بودند و رهبر معظم انقلاب نیز همواره بر این ویژگی ارزشمند مردم یزد تأکید دارند.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه گفت: این‌که شما توانسته‌اید عنوان مقدس طلبگی را برگزینید و مُهر سربازی حضرت ولی‌عصر (عج) را بر پیشانی خود ثبت کنید، توفیقی بزرگ و موهبتی الهی است، بنابراین از این فرصت ارزشمند بیشترین بهره را ببرید و هر چه می‌توانید سرمایه‌های علمی و معنوی خود را افزایش دهید، چرا که غفلت از آن خسارت به دنبال دارد.

وی افزود: اگر طلاب در علوم پایه به ویژه ادبیات و منطق تقویت شوند، به کفایت علمی لازم خواهند رسید. علم و تقوا دو رکن مکمل رشد طلبه‌اند؛ علم بدون تقوا ناقص و تقوا بدون علم ناکارآمد است. این دو باید در کنار هم پیش بروند تا سلامت دین در جامعه استوار بماند.

عبداللهی با اشاره به نیاز دستگاه قضایی به نیرو‌های حوزوی متخصص خاطرنشان کرد: قوه قضاییه امروز به طلاب و روحانیون باتجربه، صاحب اندیشه و علاقمند نیاز دارد، کسانی که بتوانند با عمق علم و بینش دینی خود در جایگاه قاضی، عدالت را در جامعه اسلامی گسترش دهند.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه همچنین درباره نقش روحانیت در مدیریت کشور گفت: از آنجایی که بخش قابل توجهی از مدیران نظام از قشر روحانیت هستند، باید از این فرصت برای بصیرت افزایی و فرهنگ‌سازی دینی بهره برد برخورد صِرف با ناهنجاری‌ها کافی نیست، بنابراین باید موضوع فرهنگ سازی و ارتقاء سطح فرهنگی و بازنگری در شیوه‌های مدیریت فرهنگی را جدی گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ثبت بیش از ۱۱ هزار طرح در سامانه رصد اشتغال استان همدان
برگزاری سالگرد تدفین شهید گمنام در مهریز
حضور سرمربی تیم تنیس روی میز جوانان در کمپ جهانی چین
وقتی معابر قربانی سد معبر می‌شوند
تکریم مادران و همسران شهدا در شاهین دژ
«کُجامُجا»؛ پادکست جذاب و علمی برای نسل نو
واکنش محیط‌زیست پیرانشهر به خبر آلودگی کارخانه قند
خلیج گرگان جان گلستان است/ احیای خلیج گرگان یک ضرورت زیست‌محیطی و اقتصادی است
آشنایی دانش آموزان چهارمحال و بختیاری با حفظ محیط زیست
تجلیل از سربازان نمونه سلماس در آیین بزرگداشت روز سرباز
اعزام اولین زائران حج عمره از ایستگاه پروازی خرم‌آباد
بازگشت هوای قابل‌تنفس و کم آلاینده به گستره استان سمنان
برگزاری رزمایش الی بیت المقدس ۱۶ در بوکان
آغاز مرحله پنجم اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی از فردا
قطع دست کودک پنج‌ساله در یکی از سردخانه‌های اشنویه
برگزاری مسابقات استقامت سوارکاری در مریوان
برپایی میز خدمت حفاظت محیط زیست در مصلی امام خمینی(ره) ارومیه
حغاظت از تالاب های فارس با دوربین‌های برد بلند
نظارت بر عرصه «مد و لباس» کشور بر پایه ارزش‌های ایرانی ـ اسلامی
پایان عملیات مرمت قلعه تاریخی خرانق 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
پایان موفق رزمایش سهند ۲۰۲۵ در همه سناریو‌ها
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
احضار حسین‌زاده به کمیته انضباطی
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
عناب، بی نصیب از سرمایه گذاری
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
۱۴۰۰ پرواز در ونزوئلا زیر سایه تحریم‌های واشنگتن  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)