• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۵۷۱۰
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۶
بین الملل » اروپا

آلوده شدن کارکنان بهداشت و درمان انگلیس به مواد شیمیایی سرطان زا

سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس و نهاد‌های وزارت بهداشت و درمان این کشور نتوانسته‌اند از هزاران نفر از کارکنان بهداشت و درمان در برابر مواد شیمیایی سرطان زا محافظت کنند.

آلوده شدن کارکنان بهداشت و درمان انگلیس به مواد شیمیایی سرطان زا

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ روزنامه گاردین نوشت شماری از کارکنان سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس که در معرض مواد شیمیایی سرطان‌زا قرار گرفته‌اند، از آسم شدید رنج می‌برند و مجبور به ترک شغل خود شده‌اند.

به نوشته این روزنامه، خطر مواد شیمیایی سرطان‌زا در نظام دولتی بهداشت و درمان انگلیس، به "آزبست بعدی" مشهور شده است.

گاردین نوشت شماری از کارکنان بهداشت و درمان انگلیس، پس از این که در معرض مواد شیمیایی خطرناک قرار گرفتند، دچار استفراغ، خونریزی از بینی، مشکلات شدید تنفسی، درد چشم و حتی سرطان شده‌اند.

آزبست یا پنبه نسوز یا پنبه کوهی (Asbestos) که در علم زمین‌شناسی به کانی نامهربان معروف است، در اصل یک کانی سیلیکاتی حاصل از ماگما و در واقع نوعی سنگ آذرین بیرونی و به همین دلیل ریزبلور است، گاهی به این ماده "پشم شیشه" نیز گفته می‌شود. این ماده سرطان‌زا بوده و استفاده از آن در اروپا و آمریکا ممنوع است.

روزنامه گاردین نوشت یکی از کارکنان بخش خدمات افراد متوفی در دانشگاه آکسفورد سال‌ها در معرض "فرمالدهید" یک ماده شیمیایی سرطان‌زا که کارشناسان آن را به آزبست تشبیه کرده‌اند، در حین آماده‌سازی اجساد در آزمایشگاه دانشکده پزشکی بوده است که اکنون و پس از بازنشستگی حتی نمی‌تواند راه برود، زیرا قرار گرفتن تقریباً روزانه اش با این ماده شیمیایی زندگی او را کاملاً ویران کرده است.

"فرمالدهید" که نام علمی آن متانال است، گازی با بوی تند و زننده‌است. فرمالدهید به آسانی از سوخت ناقص ترکیب‌های کربن‌دار به دست می‌آید و در دود حاصل از آتش‌سوزی جنگل‌ها و دود خودرو‌ها نیز یافت می‌شود. از فرمالدهید برای نگهداری نمونه‌های جانوری استفاده می‌شود.

روزنامه گاردین نوشت شماری از کارکنان سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس که در آزمایشگاه‌ها با مواد شیمیایی کار می‌کرده‌اند، به علت نبود نظام جامع حفاظتی، اکنون از عوارض این مواد خطرناک، رنج می‌برند. به نوشته این روزنامه، اکنون هزاران کارمند شاغل در آزمایشگاه‌هایی که هر روز از "فرمالدهید" استفاده می‌شود، در معرض خطر قرار دارند. این ماده شیمیایی در صنایع و فعالیت‌های متعدد استفاده می‌شود مثلا شرکت‌های تشییع جنازه کننده و مومیایی کنندگان، دامپزشکان و دانشجویان دانشگاه‌ها در معرض این ماده خطرناکند.

روزنامه گاردین نوشت "فرمالدهید"، که به شکل محلول مایع به نام "فرمالین" شناخته می‌شود، می‌تواند برای تولید رزین‌ها و چسب ها، برای حفظ لوازم آرایشی و به عنوان یک ضد عفونی کننده و بخور استفاده شود. همچنین می‌تواند توسط آزمایشگاه‌ها برای ذخیره نمونه‌های بافت انسانی استفاده شود. این ماده شیمیایی توسط آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC) به عنوان عامل سرطان در انسان طبقه بندی شده است و مقالات تحقیقاتی متعددی آن را با تومور‌های بینی و لوسمی در کارگران صنعتی در زمانی که در مدت طولانی در معرض آن قرار می‌گیرند، مرتبط می‌دانند. مطالعات همچنین قرار گرفتن در معرض فرمالدهید را با آسیب به دستگاه تنفسی، تناسلی زنانه و سیستم عصبی مرتبط دانسته‌اند.

 به نوشته این روزنامه، محدودیت قانونی فعلی در انگلیس برای قرار گرفتن در محل کار با "فرمالدهید"، هفت برابر بیش‌تر از حد مجاز اتحادیه اروپا و بالاترین حد تعریف شده در جهان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره ۱۵ شهید روستای مَشتان کازرون
میرزا کوچک جنگلی نمادی از غیرت دینی و پایمردی
قطعات تقلبی خودرو، بلای جان رانندگان ایرانی
پلمب دو واحد دندانپزشکی غیرمجاز در لرستان
جایگاه ایران در جدیدترین رده‌بندی تیم‌های ملی بسکتبال جهان تغییر نکرد
آغاز مرحله دوم رزمایش اقتدار ندسا با شلیک انبوه موشک‌ها
اختصاص بیش از ۹ هزار تن نهاده های دامی برای بهره برداران
تجلیل از قهرمان جهانی پرورش‌اندام مرتضی گل صنم لو در خوی
درخشش تکواندوکار شاهرودی در کشور
کاروان شادی جشنواره ملی نمد در چهارمحال و بختیای
مدارس و دانشگاه‌های سراسر استان تا دوشنبه غیر حضوری شد
گام‌های مرمتی مجموعه فرهنگی و تاریخی سعد آباد
ممنوعیت عرضه و فروش پرندگان وحشی در بازار‌های گیلان
۱۴ آذر، روز جهانی خاک
یک فوتی در حادثه انفجار واحد مسکونی در بوشهر
نجات کودک ۲ ساله گرفتار در خودرو در دزفول
رضایت روستاییان از عملکرد شورا‌ها در عمران وآبادانی
برگزاری مسابقه بزرگ دوومیدانی در کیش
آغاز رقابت بیش از ۳هزار کرمانی در آزمون استخدامی قوه قضائیه
رقابت یک هزار و ۴۳۲ لرستانی در آزمون دانشگاه افسری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
پایان موفق رزمایش سهند ۲۰۲۵ در همه سناریو‌ها
تداوم بارش باران در خوزستان
احضار حسین‌زاده به کمیته انضباطی
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
عناب، بی نصیب از سرمایه گذاری
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
۱۴۰۰ پرواز در ونزوئلا زیر سایه تحریم‌های واشنگتن  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)