• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۴۴۷۸
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۲
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

۹ دی حماسه بصیرت ملت و تبعیت از ولایت فقیه است

نماینده ولی‌فقیه با اشاره به حماسه ۹ دی گفت ۹ دی یکی از جلوه‌های ماندگار حماسه ملت ایران در دفاع از انقلاب استقلال کشور و گوش‌دادن آگاهانه به فرمان ولایت فقیه بود.

۹ دی حماسه بصیرت ملت و تبعیت از ولایت فقیه است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کهگیلویه و بویراحمد، آیت الله سید نصیر حسینی افزود: در شرایطی که دشمن با تعمیق خطوط اختلاف و سوءاستفاده از خطاهای برخی افراد تلاش داشت کشور را وارد درگیری‌های شدید و خطرناک کند ملت با بصیرت ،مسیر فتنه را بست.
آیت الله حسینی افزود : گاهی برخی افراد یا جریان‌ها به دنبال منافع شخصی یا گروهی بدون توجه به مصالح کلان کشور و نظام حرکت‌های خطرناکی انجام می‌دهند که می‌تواند منافع عمومی و امنیت ملی را به خطر بیندازد و اگر خطایی رخ داد و بر آن اصرار شود دشمن از همان خطا موج‌سواری می‌کند و تلاش می‌کند کل نظام را درگیر بحران کند.
نماینده ولی‌فقیه با تأکید بر ضرورت ریشه‌یابی حوادث گفت: باز کردن و تحلیل صریح مسائل ممکن است برای برخی دشوار باشد اما چاره‌ای جز شناخت حقیقت‌ها و واقعیت‌ها نداریم و اگر دلسوز اسلام، انقلاب و کشور هستیم باید شجاعت پذیرش خطا و بازگشت از آن را داشته باشیم چراکه اصرار بر اشتباه مسیر سقوط و آسیب به کلیت نظام را هموار می‌کند.
وی هنچنین با اشاره به مسئولیت اجتماعی مردم و مدیران بر ضرورت پرهیز از اسراف و مصرف بی‌رویه منابع تأکید کرد و گفت اسراف در مصرف آب، برق، گاز، بنزین و دیگر منابع، ضربه‌ای جدی به آینده کشور است و اگر منابع طبیعی را بی‌محابا مصرف کنیم محیط‌زیست، اقتصاد و معیشت نسل‌های آینده را با خطر مواجه خواهیم کرد.
۹ دی نماد بصیرت ملت و ناکامی جنگ ترکیبی دشمن است
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان در جلسه بزرگداشت حماسه ۹ دی گفت: امسال شانزدهمین سالگرد حماسه عظیم ۹ دی روز نماد بصیرت زمان‌شناسی و دشمن‌شناسی ملت ایران است و دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی در سال‌های اخیر با طراحی پیچیده‌ترین اشکال جنگ ترکیبی تلاش کرده‌اند با استفاده همزمان از ابزارهای رسانه‌ای، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اخیراً تهدیدات نظامی روحیه امید اعتماد و وحدت ملی را تضعیف و زمینه فروپاشی و براندازی را فراهم کنند.
حجت الاسلام خاضع افزود: دشمن همواره کوشیده با تبلیغات گسترده در فضای مجازی با تولید شبهه و دروغ‌پراکنی سازمان‌یافته و تحریف واقعیت‌ها، سیاه‌نمایی و بزرگ‌نمایی مشکلات و نادیده گرفتن خدمات و دستاوردهای انقلاب جامعه را دچار یأس و ناامیدی کند و مردم را در مقابل یکدیگر قرار دهد اما به فضل الهی ملت ایران با بصیرت آگاهی و هوشیاری خود همه این توطئه‌ها را خنثی کرده است.
وی با اشاره به فتنه ۱۳۸۸ بیان داشت فتنه ۸۸ یکی از پیچیده‌ترین و خطرناک‌ترین فتنه‌ها بود که با دروغ بزرگ تقلب در انتخابات و با طراحی و هدایت آمریکا و همراهی برخی عوامل داخلی با هدف براندازی نظام شکل گرفت اما حضور گسترده و منسجم مردم در یوم‌الله ۹ دی این فتنه عظیم را درهم شکست و بار دیگر پیوند عمیق ملت با انقلاب و ولایت را به نمایش گذاشت.
حجت الاسلام خاضع افزود: مقام معظم رهبری در این مقطع هم فرماندهی میدان نبرد را شخصاً بر عهده داشتند و هم افکار عمومی را مدیریت و هم جنگ روانی و تبلیغاتی دشمن را خنثی ساختند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گفت: فتنـه‌شناسی تهدیدشناسی، جهاد تبیین، ارتقای سواد رسانه‌ای، افزایش آگاهی عمومی و بازخوانی صحیح پیام حماسه ۹ دی از مهم‌ترین اهداف بزرگداشت یوم‌الله ۹ دی امسال است.
حجت الاسلام خاضع با اشاره به برنامه‌ریزی گسترده انجام‌شده گفت: در مجموع بیش از ۶۰۰ برنامه پیشنهادی برای ۳۶ دستگاه، نهاد و سازمان در سطح استان تدوین و ابلاغ شده که به‌طور میانگین برای هر دستگاه حدود ۱۵ برنامه پیش‌بینی شده و امیدواریم هر میزان از این برنامه‌ها که امکان اجرا دارد با جدیت عملیاتی شود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گفت: مهم‌ترین محورهای برنامه‌ها را بهره‌گیری از ظرفیت‌های هنری شامل موسیقی شعر، نمایش، سرود و آثار تجسمی برای انتقال پیام انقلاب به نسل جدید و برگزاری نشست‌های بصیرتی و کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها، مدارس، ادارات و مساجد، تولید و پخش برنامه‌های تحلیلی درباره فتنه ۸۸ و حماسه ۹ دی و بازخوانی نقش مردم در دفاع از نظام دانست.
وی اضافه کرد فعال‌سازی کاربران انقلابی در شبکه‌های اجتماعی تولید بسته‌های محتوایی شامل موشن‌گرافیک، نماهنگ، پوستر و آثار تبلیغی، برگزاری کارگاه‌های سواد رسانه‌ای در مدارس و دانشگاه‌ها با هدف آموزش تشخیص اخبار جعلی و مقابله با شایعه‌پراکنی، و ترویج هشتگ‌هایی نظیر #۹_دی هشتک حماسه_بصیرت و میثاق_با_ولایت،ملت_آگاه و ایران_یک_صدا از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده است
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت مراسم یوم‌الله ۹ دی امسال نیز به‌عنوان نماد وحدت و میثاق ملت با ولایت، در سراسر استان و در مرکز استان، روز سه‌شنبه ۹ دی‌ماه در مصلای بزرگ شهر یاسوج برگزار خواهد شد
تبیین ریشه‌های فتنه و جنگ نرم لازمه صیانت از سرمایه اجتماعی انقلاب است
مدیرکل صداوسیمای مرکز استان در جلسه بزرگداشت حماسه ۹ دی گفت: دشمن از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی با بهره‌گیری از ابزارها تاکتیک‌ها و تکنیک‌های متنوع به‌ویژه در قالب جنگ نرم همواره در پی مخدوش‌سازی اراده و رأی مردم بوده است.
سید شهریار گنجی با اشاره به حوادث سال‌های ۱۳۷۸، ۱۳۸۸ و ۱۳۹۸ این حوادث را حلقه‌هایی از یک زنجیره مستمر در طی ده سال دانست و افزود: دشمن در این سال‌ها تلاش کرده با عملیات شناختی القای شبهه و تحریف واقعیت‌ها اعتماد عمومی را هدف قرار دهد اما حضور آگاهانه و بصیرت‌مند مردم به‌ویژه در حماسه ۹ دی این توطئه‌ها را خنثی کرد.
وی با اشاره به تحلیل ابعاد داخلی و خارجی ۹ دی بیان داشت ۹ دی نماد بهره‌مندی نظام از قدرت ملی و سرمایه اجتماعی عظیم آن است سرمایه‌ای که بر پایه آگاهی بصیرت اعتماد و حضور ملت شکل گرفته و نشان می‌دهد انقلاب اسلامی عمیقاً مردم‌محور و متکی بر خواسته‌ها و آرای اکثریت مردم است.
مدیرکل صداوسیمای استان گفت: در نظام جمهوری اسلامی ایران مردم‌سالاری دینی و مشارکت حداکثری در انتخابات تعیین‌کننده مسیر حرکت نظام در مقاطع مختلف بوده است.
گنجی جایگاه و نقش رهبری انقلاب را در حراست از اصول و خطوط کلی حرکت انقلاب تعیین‌کننده دانست و افزود: فرمایشات مقام معظم رهبری درباره جنگ نرم نقشه راهی روشن برای مسئولان و فعالان فرهنگی و رسانه‌ای است تا به‌ویژه نسل نو را با علل عوامل و ریشه‌های حوادث و شیوه‌های پیچیده دشمن آشنا کنند.
وی با تأکید بر اهمیت جهاد تبیین در فضای مجازی بیان داشت: نسل جدید که برخی از این حوادث را تجربه نکرده‌اند باید با ویژگی‌های انحرافی فضای مجازی و روش‌های عملیات روانی و شناختی دشمن آشنا شوند.
مدیرکل صداوسیمای مرکز استان گفت: این موضوعات باید در تولیدات رسانه‌ای تبلیغی سخنرانی‌ها و محتواهای فرهنگی به‌صورت دقیق و جذاب دنبال شود.
گنجی از برنامه‌ریزی صداوسیما برای بهره‌گیری از منابع و آرشیوهای موجود خبر داد و تاکید کرد: استفاده از بیانات مقام معظم رهبری، سخنان بزرگان نظام و شخصیت‌های تأثیرگذار همچنین نمایش صحنه‌ها، نمایشگاه‌ها و فعالیت‌های مردمی در دستور کار تولیدات رسانه‌ای قرار دارد.
وی با اشاره به سیره و شخصیت شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: مدیریت سلوک معنوی دلدادگی و ارادت شهید حاج قاسم به مقام معظم رهبری می‌تواند الگویی الهام‌بخش برای نسل جوان باشد و از تولیدات رسانه‌ای در این حوزه حمایت خواهیم کرد تا با گسترش آن‌ها در فضای مجازی و رسانه‌های رسمی اثرگذاری بیشتری در ارتقای آگاهی عمومی و صیانت از انقلاب اسلامی حاصل شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زنان و دانش آموزان سفیران مدیریت مصرف برق
ورود کشتی ۳ هزار تنی گندم کیفی به بندر نوشهر
برخورد قاطع پلیس با خریداران اموال مسروقه
محور کندوان ایمن در برابر ریزش سنگ
سپاهان اصفهان درخانه به مصاف استقلال گنبد می رود
تخریب بنا‌های غیرمجاز حریم سد گلورد
نجات جان چند خانواده عشایری با بالگرد
دیدار گیتی پسند و پالایش نفت اصفهان امروز مقابل حریفان
کاهش ۴۸ درصدی بارش‌ها در مازندران
تامین زمین برای بیش از چهار هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در چهارمحال و بختیاری تا دهه فجر
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
اثربخشی معنادار کمربندهای حمایتی بر دردهای لگنی
حمله گرگ گرسنه به روستای لمه درق کلیبر
ساخت ۵۲۶ کلاس درس در اجرای طرح نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی
پیاز‌های ارزان در خراسان شمالی انبار شد
وضعیت قرمز کیفیت هوا در برخی شهر‌های صنعتی
کاتا قهرمانی کشور؛ راه رسیدن به تیم ملی
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
شهروند خبرنگار؛ مشکل تردد در تقاطع های شهرسلماس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)