• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۰۴۹۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۶
قزوین » اقتصادی

بازنشستگان خواستار افزایش حقوق متناسب با تورم هستند

رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی با هشدار نسبت به کاهش شدید قدرت خرید بازنشستگان، تأکید کرد که افزایش حقوق باید هم‌پای تورم واقعی و هزینه‌های سبد معیشت صورت گیرد.

بازنشستگان خواستار افزایش حقوق متناسب با تورم و سبد معیشت شدند
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد اسدی، رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی کشور در همایش «وفاق برای سرمایه‌گذاری و ایران ماهر» با حضور وزیر کار، تأکید کرد: افزایش صرفاً نقدی حقوق بدون اصلاحات حمایتی مشکلات معیشتی را حل نمی‌کند.
او گفت: سال گذشته با ۷ میلیون تومان و امسال با ۱۵ میلیون تومان نیز امکان تأمین معیشت وجود نداشت؛ نشان‌دهنده کاهش شدید قدرت خرید است.
 رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی کشور خواستار دیده‌شدن بازنشستگان در دهک‌بندی‌ها و حمایت‌های معیشتی شد.
اسدی هشدار داد افزایش ۵۰ تا ۵۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی فشار مضاعفی بر بازنشستگان وارد خواهد کرد.
به گفته وی؛ قزوین استانی کارگرنشین است و بسیاری از بازنشستگان در شهر مهرگان با مشکلات مسکن و فاصله از مراکز درمانی مواجه‌اند.
رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی کشور گفت: شهرک‌های مهرگان، محمدیه و البرز فاقد بیمارستان یا درمانگاه مناسب‌اند و زمین‌های رفاهی به سایر دستگاه‌ها واگذار شده است.
 
عزیزالله اسدی، رئیس کانون بازنشستگان قزوین، نیز در این همایش اعلام کرد : ۶۰ درصد بازنشستگان حقوقی زیر ۱۵ میلیون تومان دارند و زندگی برای آنان بسیار دشوار شده است.
اسدی گفت: قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان حدود هفت ماه است که با مشکل روبه‌رو شده و فشار زیادی ایجاد کرده است.
وی افزود: ۳۳ درصد بازنشستگان در نوبت دریافت وام‌های قرض‌الحسنه و ودیعه مسکن هستند؛ بیش از ۶۰۰ نفر از بیماران صعب‌العلاج نیز ثبت‌نام کرده‌اند.
 نماینده کانون بازنشستگان استان گفت: استان قزوین ۱۰۶ هزار بازنشسته دارد که با خانواده هایشان یک سوم جمعیت استان را دارند .
 
آیت اسدی نماینده تشکل‌های کارگری با اشاره به بحران تورم گفت: تورم را هیچ جناحی نتوانست حل کند و همه مسئولان، نمایندگان و مردم باید در کنار هم برای رفع آن تلاش کنند.
او با انتقاد از پاس‌کاری مسئولان و مجلس در حوزه تورم افزود: تحریم‌های داخلی باید رفع شود، چرا که تحریم‌های خارجی تأثیر چندانی بر زندگی کارگران ندارد.
 اسدی همچنین خواستار حذف قراردادهای موقت در کارخانه‌ها شد و تأکید کرد: قراردادهای یک‌ماهه زندگی کارگران را نابود کرده و کارگران به محض اعتراض از کار اخراج می‌شوند.
 
در ادامه، آهنگریان نماینده تشکل‌های کارفرمایی استان قزوین، سرمایه انسانی را مهم‌ترین دارایی واحدهای تولیدی دانست و گفت: سرمایه انسانی توسعه پایدار برای تولید کشور به همراه دارد.
 او با اشاره به مشکلات تأمین اجتماعی و کمبود حامل‌های انرژی برای واحدهای تولیدی، خواستار حمایت‌های جدی‌تر در حوزه کارفرمایی شد و افزود: باید مسیر حمایت‌ها به سمتی برود که تولیدات کوچک توسعه یابند.
 
کریمی، نماینده خانه کارگر نیز با انتقاد از وضعیت معیشتی کارگران اظهار کرد: سال گذشته دستمزد کارگران افزایش یافت اما سفره کارگران همچنان خالی است، زیرا تورم با سرعت بیشتری پیش می‌رود.
 او با اشاره به تعطیلی تعاونی‌های مصرف کارگران در استان گفت: تعداد این تعاونی‌ها از ۱۰۰ واحد به صفر رسیده است.
 کریمی همچنین نسبت به وضعیت عیدی بازنشستگان، خدمات ورزشی و درمانی کارگران انتقاد کرد و افزود: ۷۰ درصد جمعیت استان کارگر هستند اما خدمات درمانی برای آنان تقریباً صفر است.
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
برنامه های یلدایی در قاب تلویزیون لرستان
کشف محموله سوخت قاچاق در رشت
نمایشگاه بین المللی کتاب استان کرمان
سردار وحیدی: جرات ندارند حزب‌الله را خلع سلاح کنند
اولویت دولت برای مسکن کارکنان نیرو‌های مسلح
گام تازه وزارت راه و شهرسازی برای تأمین زمین و تمرکززدایی
نظارت بر بازار رشت در آستانه‌ی شب یلدا
دریافت پایان کار، مشروط به اخذ رده انرژی
شور و اشتیاق خرید شب یلدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)