• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۲۴۸۴
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۴
تهران » سیاسی

شناسایی و توقیف عاملان آتش‌سوزی مسجد جامع اسلامشهر

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اسلام‌شهر از دستگیری ۸ نفر از تروریست‌های مسلح و عاملان آتش‌زدن مسجد جامع قائمیه در جریان ناآرامی‌های اخیر در این شهرستان خبر داد.

۸ نفر از حملات تروریست های مسلح در اسلامشهر دستگیر شدند
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  سعید دوستی گفت: در جریان ناآرامی‌های به وجود آمده در روزهای ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه در سطح شهرستان اسلام‌شهر ۸ نفر از حملات تروریست های مسلح به سلاح گرم و برخی عاملان تعرض، هتک حرمت و آتش‌زدن مسجد جامع قائمیه شناسایی و دستگیر شدند.
 
وی افزود: بر اساس بررسی‌های انجام شده و شواهدموجود خوشبختانه در سطح شهرستان اسلام‌شهر در مقایسه با سایر شهرهای کشور کمترین خسارت و آسیب به شهر وارد شده و به بخشی از مبلمان شهری و فقط یک مسجد و یک پایگاه بسیج و نیز خسارتی‌های جزئی به اموال شهروندان از قبیل موتورسیکلت و خودرو وارد شده است.
 
دوستی نژاد با اشاره به اینکه اقدامات لازم برای شناسایی حملات تروریست های مسلح از همان ساعات اولیه انجام شده بیان کرد: با تلاش نیروهای انتظامی و امنیتی شهرستان و با رصدهای اطلاعاتی انجام شده قریب به ۳۰۰ نفر از افرادی که در ایجاد ناآرامی‌ها دخالت داشته و نقش‌آفرینی کرده‌اند، شناسایی شده و دستگیر شده‌اند.
 
وی با بیان اینکه در بین دستگیرشدگان ۲۴ زن نیز حضور داشتند تأکید کرد: از افراد دستگیر شده ۴ نفر از اتباع بیگانه هم دستگیر شده‌اند که هرکدام از متهمان بر اساس جرائم و میزان مشارکتشان در انجام دادن اعمال غیرقانونی پرونده تشکیل و مجازات در نظر گرفته خواهد شد و برخوردهای لازم انجام می‌شود .
 
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اسلام‌شهر با اشاره به اینکه عده ای از هدایت کنندگان و افرادی که نقش بیشتری در تخریب اموال و ایجاد حملات تروریست های مسلح داشتند پس از بررسی‌ها و تحقیقات انجام شده، روانه زندان شده و عده ای که جرائم کمتری داشتند با قرارتأمین مناسب تا صدور حکم آزاد و تحت‌نظر هستند.
 
وی با اشاره به مجازات در نظر گرفته شده برای حملات تروریست های مسلح گفت: بر اساس مفاد قانون جدید علاوه بر درنظرگرفتن اشد مجازات برای متهمان، اموال و دارایی‌های افرادی که با تشویق و ترغیب و سر دستگی برای تحریک‌کردن مردم برای آسیب‌زدن به اموال عمومی و بیت‌المال نقش مؤثری داشته‌اند، ضبط و مصادره و در جهت جبران خسارات به وجود آمده مصرف می‌شود.
 
دوستی نژاد با بیان اینکه متأسفانه اغلب افراد دستگیر شده از جوانان هستند اذعان کرد: غالب افراد و متهمان تحت تأثیر القائات و تأثیرات فضای مجازی و تبلیغ‌های شبکه‌های معاند وارد این تجمعات شده‌اند.
 
وی با تأکید بر استفاده از شبکه‌های مجازی ملی و بومی، افزود: در کشورهای پیشرفته و اروپایی و حتی در آمریکا از پلتفرم‌های قانونی و داخلی استفاده می‌شود ، در طی ماه‌های اخیر حتی دولت آمریکا با استفاده از تمام ابزارها و ظرفیت‌ها شبکه مجازی تیک‌تاک را که در خارج از این کشور مدیریت می‌شد، در راستای اهداف خود خریده و‌ در اختیار گرفته است.
 
دادستان عمومی شهرستان اسلام‌شهر با اشاره به اینکه در حملات تروریست های مسلح اخیر یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دشمن کشته‌سازی بود گفت: در میان جان‌باختگان حوادث اخیر تعدادی قابل‌توجهی از افراد بر اثر ضربات چاقو و کاتر کشته شده‌اند درحالی‌که هیچ یک از نیروهای نظامی و امنیتی از این سلاح‌های سرد استفاده نمی‌کنند و این نشان می‌دهد که تعدادی افراد آموزش‌دیده در میان معترضان حضور داشته با تبدیل اعتراضات به اغتشاشات،  کشته‌سازی کردند.
 
وی تصریح کرد: همچنین اجساد تعدادی از کشته شدگان در نقاطی از شهرستان کشف و شناسایی شده که در آنجا هیچ‌گونه اجتماع و ناامنی نبوده و از مکان‌های حضور حملات تروریست های مسلح فاصله زیادی داشته و به‌وسیله اجسام تیز و برنده و حتی اصابت گلوله سلاح‌ کمری از ناحیه پشت و فاصله نزدیک کشته شده بودند. 
 
دوستی نژاد با تحلیل واقع به وجود آمده، خاطرنشان کرد:  بی توجهی به فضای مجازی و بی‌ثباتی در وضع اقتصادی موجب اعتراضات شد، ولی حضور و سو استفاده برنامه‌محور سرویس‌های جاسوسی بیگانه در کشور، لیدر بودن کشورهای بیگانه مانند آمریکا و شخص ترامپ که موجب افزایش خشونت در جامعه شده، از عوامل بروز این حملات تروریست های مسلح بود لذا توجه به مسائل اقتصادی ضروری است و باید که موردتوجه ویژه مسئولان جهت رفع این مشکلات و ثبات اقتصادی قرار بگیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام تسلیت فرمانده کل سپاه در پی درگذشت مادر حاج احمد متوسلیان
آمادگی کامل اورژانس زنجان برای نوروز و ماه رمضان
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
درخواست توقف واردات زغال‌سنگ تا تسویه بدهی فولادی‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
اصلاح نظام اداری در زنجان وارد مرحله اجرا شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۵ اسفند ۱۴۰۴
مهر و موم ۲۰ واحد صنفی متخلف در اهر 
دعای هر روز و روز ششم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
مهر و موم کلینیک زیبایی متخلف در صومعه‌سرا
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
برنامه‌ریزی برای استقرار نظام رتبه‌بندی کیفی مشاغل خانگی
افت فشار یا قطعی آب فردا سه شنبه ۵ اسفند در برخی مناطق قم
کشف گوشت‌های بدون مجوز در رودبار
بازگشت یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون وجه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته
مهلت استفاده از کالابرگ الکترونيکي دی ماه تا پایان فروردین 1405
ورود سامانه بارشی به سمنان از فردا
عزم ملی برای بازسازی بازار سوخته رشت
تخصیص اعتبار بیش از ۷۰ درصد مصوبات استانی کرمانشاه در سال ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
المپیک زمستانی ۲۰۲۶
واردات خودرو در منطقه آزاد اردبیل به شرکت‌های خصوصی واگذار می‌شود
هوای اصفهان در دو منطقه و سه شهر قرمز
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
نتایج بررسی صلاحیت‌ داوطلبان انتخابات شورا‌ها درهمدان  (۱ نظر)