• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۵۹۹۷
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۹
بین الملل » غرب آسیا

شیخ نعیم قاسم: ایران توان شکست آمریکا و اسرائیل را دارد

شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان در مراسمی گفت: باور به ظهور امام زمان (عج) به ما قدرت می‌دهد، ایران پایدار خواهد ماند و قادر خواهد بود آمریکا و اسرائیل را در رویارویی‌ در این زمان شکست دهد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما،‌ شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان در مراسمی به مناسبت سی و سومین سالگرد تأسیس مؤسسه اسلامی آموزش و پرورش و همزمان با ۱۵ شعبان با شعار مهدیون گفت: این سالروز را به منزله اصل و منبع و آغاز می‌دانیم. به همین سبب درباره سه موضوع سخن می‌گویم؛ نخست درباره سالروز میلاد امام مهدی (عج) و سالروز تاسیس مؤسسه اسلامی آموزش و پرورش و سپس مسائل کلی سیاسی. 

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

شیخ نعیم قاسم: ایران قادر است آمریکا و اسرائیل را شکست دهد

شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی خود در مراسم ولادت امام مهدی (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) گفت: وعده پیروزی، حتی در میان سختی‌ها و مشکلات، همچنان پابرجاست. سالروز پیروزی انقلاب ایران را به مردم ایران، رهبری آن و همه کسانی که در جمهوری اسلامی فعالیت می‌کنند تبریک می‌گوییم. ایران گوهری در جهان است و پایدار خواهد ماند و قادر خواهد بود آمریکا و اسرائیل را در رویارویی‌ در این زمان شکست دهد.

 

وی افزود: ما باور داریم که وعده خداوند تعالی به ما این است که امام زمان (عج) ظهور خواهد کرد. این وعده به ما قدرت می‌دهد. فرض بر این است که به آن، به عنوان بخشی از باور خود به خداوند تعالی، پیامبر اکرم (ص) و اسلام، باور داشته باشیم. 

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

دشمن در واقع سرتاسر وطن را هدف قرار می‌دهد

 شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان در سخنرانی خود به مناسبت نیمه شعبان گفت اکنون درست نیست که گفته شود یک حزب و یک طایفه و منطقه جنوب یا مناطق مشخصی هدف قرار می‌گیرد. این حملات در واقع هدف قرار دادن همه وطن است. در غیر این صورت، چه معنا دارد که بگوییم ما یک وطن داریم و شهروند هستیم و زیر یک سقف، با یک قانون اساسی و سازمان‌های واحدی زندگی می‌کنیم. فرض بر این است که در خوشی و سختی در کنار هم باشیم. همگان باید با حملات اسرائیل مقابله کنند. یعنی امروز تجاوزی صورت می‌گیرد و مقاومتی در برابر تجاوزگری انجام می‌شود. همگان باید در برابر تجاوزگری اسرائیل بایستیم نه اینکه علیه مقاومت موضع بگیریم. کسانی که به هر بهانه‌ای در کنار دشمن می‌ایستند و اعمال فشار می‌کنند تا تسلیم شویم، بر اساس مواضع ملی رفتار نمی‌کنند. آزادی وطن یک مسئولیت فراگیر ملی است. حاکمیت مسئولیت فراگیر ملی است و کسانی که از اسرائیل و آمریکا به بهانه اینکه قدرتمند هستند، دفاع می‌کنند، باید به این کارشان پایان دهند. این افراد به دستاورد‌های ضعیف و پست دنیایی خود حتی به زیان مردم وطنشان تمایل دارند. من یک توصیه برای کسانی که مصاحبه‌ها را انجام می‌دهند، به خصوص زنان و مردان گوینده دارم. اینکه سؤال‌های دیگری بپرسند. در مصاحبه‌ها بپرسید که نظر شما درباره حملات اسرائیل چیست؟ چه پاسخ می‌دهند: چرا حملات اسرائیل صورت می‌گیرد؟ اگر عملیات پشتیبانی حزب الله نبود، این حملات صورت نمی‌گرفت. باید به آنها گفت ما درباره دشمن اسرائیلی می‌پرسیم. مخالف آن هستید یا نه؟ آنها می‌ترسند که بگویند بله من مخالف حملات اسرائیل هستم، زیرا سؤال بعدی این است که چطور با آن مقابله کنیم.

این حملات صورت گرفت و توافق به این مرحله پایان داد و وارد مرحله جدید شدیم. اکنون سؤال مهم و اساسی درباره دشمن وجود دارد که شما با دشمن موافق هستید یا مخالف؟ اگر مخالف آن هستید، چه کاری انجام می‌دهید تا دشمن را از کشور بیرون برانید؟ خب نمی‌توانید کاری انجام دهید، پس دستکم سکوت پیشه کنید. به شما گفته می‌شود که دست کم از دشمن حمایت نکنید. برای آن توجیه نکنید. به زبان توجیه برای این دشمن اسرائیلی سخن نگویید.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ایران گوهر تاج جهان است

شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان در سخنرانی به مناسبت سالروز میلاد امام زمان (عج) گفت به مناسبت چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب مبارک اسلامی در ایران، پیروزی بزرگی که در سال ۱۳۵۷ به دست امام خمینی (قدس سره) روی داد، به ملت و رهبری و همه کسانی که در جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌کنند، تبریک و تهنیت می‌گوییم. پس از امام خمینی (ره) امام خامنه‌ای رهبری این انقلاب را برعهده گرفت. این جمهوری به آزادی، استقامت، اخلاق، جهاد، مقاومت، آزادی سازی و جایگاه در سطح انسان مؤمن در جهان نور زیادی بخشید. این پیروزی بر این جمهوری مبارک باد. بر این انقلاب مبارک باد. این پیروزی عظیم بر ملت ایران و همه مستضعفان جهان اعم از مسلمانان و.. مبارک باد. ان شاء الله ایران این گوهر تاج جهان ادامه می‌یابد و می‌تواند آمریکا و اسرائیل را در عملیات رویارویی که در این زمانه روی می‌دهد، شکست دهد، زیرا کسانی که با خداوند سبحانه و تعالی باشند، فقط پیروزی نصیبشان خواهد شد و کسانی که پرچم امام مهدی (عج) را در دست دارد، نیز پیروز می‌شوند. امام خمینی (ره) می‌فرمود این جمهوری اسلامی کشور صاحب عصر و زمان (عج) است. چرا؟ زیرا این کشور در مسیر و رویکرد ایشان در انتظار است تا ایشان رهبر امت و جهان باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش بازه زمانی نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان دختر در خسروشاه
تشییع پیکر پدر شهید پاگرد صیفار در تبریز
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
تجهیز بیمارستان رازی ماهنشان با به روز‌ترین دستگاه‌های درمانی و تشخیصی
پایش گسترده بیماری‌های دامی در زنجان
بهسازی و آسفالت بیش از ۵۴ کیلومتر راه‌های روستایی استان زنجان
ایستادگی ملت ایران، آمریکا را به میز مذاکره بازگرداند
اختصاص ۲.۷ همت برای احداث کمربند غربی خرم آباد
احیاگر پیوند‌های تاریخی و اقتصادی دو استان هستیم
مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
تداوم غبارآلودگی و ماندگاری هوای گرم در سمنان
شتاب عمرانی در کوهبنان با محوریت توسعه زیرساخت‌های شهری
ترانزیت و تردد اتباع خارجی یکی از معضلات استان کرمان است
برنامه‌ریزی برای گسترش بیمه و تسهیلات حمایتی در استان کرمان
برد تیم تراکتور مقابل الغرافه
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
۳۶۰ طرح فرهنگی در انتظار تکمیل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
عراقچی: فضای سازنده‌تری در مذاکرات ژنو وجود داشت
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
آغاز ناپایداری هوا از روز چهارشنبه در استان زنجان
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴
مراسم تشییع پیکر زنده یاد عنایت الله بخشی
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۹ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۴ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)