• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۱۶۲۱
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۶
ورزشی » توپ و تور

پایان نیم فصل نخست لیگ برتر هندبال با صدرنشینی مس

نیم‌فصل نخست رقابت‌های لیگ برتر هندبال مردان ایران امروز (دوشنبه ۲۰ بهمن) با برگزاری ۵ دیدار از هفته یازدهم به پایان رسید.

پایان نیم فصل نخست لیگ برتر هندبال با صدرنشینی مس

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، هفته یازدهم مسابقات لیگ برتر هندبال مردان باشگاه‌های ایران امروز (دوشنبه ۲۰ بهمن) با ۵ مسابقه به پایان رسید و با نتایج به دست آمده در این یازده هفته، مس کرمان در پایان نیم‌فصل لیگ برتر صدرنشین باقی ماند.

در نخستین و حساس‌ترین دیدار این هفته مس کرمان، تیم صدرنشین لیگ، رو در روی سایپا تهران قرار گرفت. مس که تا پیش از این مسابقه تمامی بازی‌های خود را با پیروزی پشت سر گذاشته بود در حالی به مصاف سایپا رفت که تیم رجبی، زخم‌خورده از بازی قبل و با انگیزه زیاد قدم به نقش جهان گذاشته بود. این بازی که تا دقایق پایانی نزدیک و نفس‌گیر دنبال می‌شد در نهایت با برتری ۲۸-۲۹ سایپا به پایان رسید تا ضمن ثبت نخستین شکست مس در این فصل، اختلاف امتیاز دو تیم به ۳ برسد. مس با وجود باخت در هفته یازدهم، نیم‌فصل را با ۲۰ امتیاز و در صدر جدول به پایان رساند و صدرنشین نیم‌فصل لقب گرفت.

سپاهان اصفهان که میزبان این دور از رقابت‌های لیگ برتر است به مصاف فرازبام خائیز دهدشت رفت. زردپوشان نصف جهان که با ارائه نمایشی قابل قبول در همان نیمه نخست برتری خود را به حریف دیکته کرده بودند، در نیمه دوم با عملکرد خوب فرازبام غافلگیر شدند. تلاش‌های شاگردان ربانی‌کیا، اما برای بازگشت کافی نبود و در پایان این سپاهانی‌ها بودند که با نتیجه ۳۰-۲۸ پیروز از زمین خارج شدند. فرازبام با این باخت فرصت صعود به رده هشتم جدول را از دست داد و سپاهان با این برد در بالای جدول باقی ماند.

در سالن سجادی اصفهان نبرد هپکو اراک با نفت و گاز گچساران برگزار شد. این دیدار در نهایت با نتیجه تساوی ۲۸-۲۸ به پایان رسید. با وجود اینکه در دقایق انتهایی مسابقه هر دو تیم این فرصت را داشتند که با زدن گل برتری برنده بازی شوند، در نهایت امتیاز‌ها را تقسیم کردند.

دیگر نماینده اصفهان در لیگ برتر این هفته به مصاف نیروی زمینی سبزوار رفت. در این بازی که تقابل حساس تیم‌های میانه جدولی بود، سپاهان نوین توانست حریف خود را ۳۰-۲۷ شکست دهد و جای این تیم را در رده پنجم جدول بگیرد.

در آخرین بازی هفته نیز استقلال کازرون با غلبه بر سنگ آهن بافق نیم‌فصل را با پیروزی به پایان رساند. سنگ آهن بافق که در بازی قبلی خود سایپا بالای جدولی را مغلوب کرده بود با انگیزه فرار از انتهای جدول رو در روی استقلال قرار گرفت. شاگردان صادق‌شاه‌نشین، اما از همان ابتدا فاصله‌ای قابل اتکا با حریف ایجاد کردند و ضمن حفظ آن در طول بازی، با نتیجه ۳۰-۱۸ برنده شدند. استقلال با این برد نیم‌فصل را در رده دوم جدول به پایان رساند.

نتایج کامل هفته یازدهم لیگ برتر هندبال مردان باشگاه‌های ایران:

دوشنبه ۲۰ بهمن

مس کرمان ۲۸-۲۹ سایپا تهران

فرازبام خائیز دهدشت ۲۸-۳۰ سپاهان اصفهان

هپکو اراک ۲۸-۲۸ نفت و گاز گچساران

نیروی زمینی سبزوار ۲۷-۳۰ سپاهان نوین اصفهان

سنگ آهن بافق ۱۸-۳۰ استقلال کازرون

گفتنی است؛ در جدول رده‌بندی لیگ برتر تا پایان هفته یازدهم، مس کرمان با ۲۰ امتیاز صدرنشین است و استقلال کازرون با ۱۹ امتیاز در جایگاه دوم قرار دارد. سایپا با ۱۷ امتیاز دو تیم بالانشین جدول را تعقیب می‌کند و سوم است و سپاهان اصفهان با ۱۶ امتیاز رده چهارم را به خود اختصاص داده است. سپاهان نوین با ۱۱، نیروی زمینی با ۱۰ و هپکو اراک با ۹ امتیاز پنجم تا هفتم هستند. نفت و گاز گچساران ۸ امتیازی است و هشتم است، فرازبام خائیز دهدشت نیز با ۷ امتیاز در جایگاه نهم قرار دارد. پرواز هوانیروز و سنگ آهن بافق که به ترتیب ۶ و ۵ امتیاز دارند دهم و یازدهم هستند و در خطر سقوط قرار دارند.

لازم به ذکر است که به تمامی تیم‌های حاضر در لیگ برتر هندبال مردان بر اساس آیین نامه و به دلیل شرکت در لیگ آیندگان یک امتیاز اضافه شده است و همچنین به تیم‌های پرواز هوانیروز، نفت و گاز گچساران، فولاد مبارکه سپاهان، استقلال کازرون، فرازبام خاییز دهدشت، نیروی زمینی سبزوار و مس کرمان، یک امتیاز بر اساس آیین نامه و به دلیل شرکت در مسابقات جوانان باشگاه‌ها و قهرمانی ایران اضافه شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام مجلس دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران به مناسبت دهه فجر
توقیف خودرو و کشف تریاک جاساز شده در ساک لباس
نقشه‌های آلودگی سواحل مکران نهایی شد
پایان مسابقات آزاد تیراندازی بانوان
وقتی حل مسئله جای توقف طرح‌ها را می‌گیرد
شکست سه بر دو مهرگان نور برابر صدرنشین لیگ والیبال
محدودیت ترافیکی تعطیلات یوم الله ۲۲ بهمن در گیلان
شاخص کل حدود یک درصد کاهش یافت
عرضه گاز مایع صادراتی تا عرضه داخلی پساب در بورس
اجرای محدودیت طرح ترافیکی راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در شیراز
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان یزد
سند ملی صنعت فرهنگی اسباب‌بازی ابلاغ شد
تولید سالانه ۲۰ هزار تن قزل‌آلا در ماهنشان
بهره‌برداری مرحله اول سکوی هوش مصنوعی سازمان حفاظت محیط زیست
کلنگ‌زنی ناحیه صنعتی حصاروئیه با سرمایه‌گذاری ۳۰۰۰ میلیارد ریال
همه با هم در جشن تولد پیروزی انقلاب اسلامی 
قرآن نمی‌سوزد
پیروزی شهداب بر حریف شمالی
طنین الله اکبر در مساجد
تایید صلاحیت ۹۲ درصد داوطلبان شوراهای شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)