• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۱۶۳۶
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۶
قزوین » سیاسی

اهمیت همبستگی در دوران حساس برای حفظ ایران

فعال سیاسی استان قزوین گفت: ایران در یک نقطه عطف تاریخی است و حفاظت از وطن باید با همبستگی ملی و کنار گذاشتن شکاف‌های اجتماعی، اولویت اصلی همه دغدغه‌مندان باشد.

اهمیت همبستگی در دوران حساس برای حفظ ایران

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، مهران قاسمی در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه قزوین با اشاره به اهمیت احترام به تاریخ و تجربیات گذشته، گفت: هر کس که برای وطن اهمیت قائل است، باید امروز به کمک بیاید و نظرات و انتقادات خود را بیان کند. اگر نیاز است، باید حتی در بحث‌ها قوی‌تر باشیم، اما حفاظت از وطن باید در اولویت باشد، زیرا هر آسیب به کشور ۹۰ میلیون انسان را تحت تأثیر قرار می‌دهد و همه ما آسیب خواهیم دید.

 قاسمی بر اهمیت همبستگی ملی تأکید کرد و گفت: اکنون زمان همکاری و اجتناب از شکاف‌های اجتماعی است، تا با هم به آینده‌ای روشن و آرام برسیم.

وی گفت: در این شرایط باید تلاش کرد  تا نظرات و دغدغه‌های عمومی به درستی ثبت و بیان شود، زیرا این امر می‌تواند به بهبود وضعیت کشور کمک کند.

قاسمی افزود: باید صدای مردم را به گوش مسئولین برسانیم و به دنبال راهکار‌هایی موثر باشیم که به حل مشکلات کنونی کمک کند.

این فعال سیاسی بر اهمیت همبستگی و گفت‌و‌گو در جامعه تأکید کرد و گفت: حرف زدن هیچ وقت ضرری ندارد؛ بلکه برعکس، باید بتوانیم دیدگاه‌های خود را با احترام و صداقت بیان کنیم. این همان چیزی است که می‌تواند به ما در عبور از چالش‌ها کمک کند و نقش موثری در ایجاد تغییرات مثبت ایفا کند.

 ضرورت پرده‌برداری از برنامه‌های سازمان‌دهی‌شده در جامعه

فعال سیاسی استان به تشریح دلایل ناهنجاری‌های اجتماعی و هزینه‌های سنگینی که این آسیب‌ها به کشور وارد کرده‌اند، پرداخت و  تأکید کرد که این مسائل نه تنها از درون شکل نگرفته‌اند، بلکه قطعاً سازماندهی شده هستند.

قاسمی گفت: ما باید به دقت به اتفاقات از شمال تا جنوب و شرق تا غرب کشور نگاه کنیم. این نشان‌دهنده یک سازماندهی گسترده است.

وی افزود: امروزه می‌خواهند اقشار مختلف جامعه را در برابر یکدیگر قرار دهند؛ معلمان در برابر معلمان، هنرمندان در برابر هنرمندان، و پزشکان در برابر پزشکان. هدف این است که یک دو قطبی نفرت‌انگیز در جامعه ایجاد کنند تا وقتی یک نفر نظری می‌دهد، طرف مقابل تنها فحاشی کند و گوش به حرف ندهد.

قاسمی گفت: مدیران و مسئولان باید بیشتر در کنار مردم باشند و با آنها صحبت کنند. مردم ما از تبعیض و فاصله‌های اجتماعی رنج می‌برند. مشکل اصلی فاصله‌ای است که بین مسئولان و مردم وجود دارد.

این فعال سیاسی به مشکلات تاریخی که مردم ایران در طول جنگ‌های جهانی اول و دوم تجربه کرده‌اند نیز اشاره کرد و گفت: ما هیچ دخالتی در آن جنگ‌ها نداشتیم ولی مردم ما با قحطی و درد و رنج‌های بی‌شماری رو‌به‌رو شدند. جوانان امروز باید این تاریخ را بخوانند و بدانند که مردم ما همواره در مواجهه با مشکلات و چالش‌ها ایستادگی کرده‌اند.

قاسمی گفت: ما باید مشکلات را شناسایی کنیم و به دنبال راهکار‌هایی جامع و عملی برای عبور از بحران‌ها باشیم.

ضرورت تجزیه و تحلیل عمیق مسائل سیاسی و اجتماعی کشور

قاسمی ادامه داد: ما در رقابت‌های انتخاباتی و دیگر عرصه‌ها موظف هستیم که فضایی سالم و مهیا ایجاد کنیم. هر کسی که تاریخ ایران را بشناسد می‌داند که این شرایط کنونی تحت تأثیر عواملی متعدد است. به همین دلیل، باید به مردم نزدیک شویم و با آنها صحبت کنیم.

قاسمی  گفت: مقامات باید اعتراضات را به رسمیت بشناسند و برای رفع مشکلات اقدام کنند. در هر بحرانی، باید از دل مشکلات به حل آنها بپردازیم و این امر نیازمند گفت‌و‌گو و تعامل است.

وی از تمامی جوانان و فعالان سیاسی خواست که ضمن حفظ امید، به سمت حل چالش‌ها و مشکلات جامعه حرکت کنند و با همدلی و همکاری برای بهبود شرایط کشور تلاش کنند.

تلاش برای اتحاد و تعامل در مواجهه با چالش‌های اجتماعی

 فعال سیاسی استان  به اهمیت گفت‌و‌گو و تعامل در جامعه پرداخت و تاکید کرد که باید به مشکلات کنونی با نگاه مشترک و سازنده پاسخ دهیم.

قاسمی افزود: باید در نظر داشته باشیم که مشکلات موجود به دلایل مختلفی ناشی از فقدان هماهنگی در تصمیم‌گیری‌هاست. ما باید به مردم بگوییم که چطور می‌توانیم بهبود‌هایی در اوضاع ایجاد کنیم.

قاسمی در ادامه، به اهمیت مشارکت مردم در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی اشاره و بیان کرد: مردم باید از آغاز تا پایان هر تصمیم در کنار دولت باشند. ما در حال حاضر در مرحله‌ای هستیم که تصمیمات اقتصادی بزرگی در حال اجراست و همه باید در این مسیر همکاری کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روستا آباد، نمایشگاهی از تولیدات خرد خانگی در قم
پیشتازی قوه قضائیه در حوزه هوش مصنوعی
بانگ الله اکبر در خراسان‌شمالی طنین انداز شد
صدور هشدار زرد هواشناسی در کهگیلویه و بویراحمد
تحویل ۴۶۵۶ واحد نهضت ملی مسکن به متقاضیان در خراسان‌جنوبی
پیشرفت صنعت نفت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با اتکا بر توانمندی داخلی است
افتتاح ۷۵ طرح کشاورزی در آذربایجان شرقی
موسیان در آستانه ۲۲ بهمن؛ افتتاح طرح‌هایی برای آینده‌ای روشن
دعوت وزارت امور خارجه از هموطنان برای شرکت در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن
بهره برداری از ۹ طرح عمرانی، خدماتی و آموزشی در مهاباد و خلیفان
دعوت خانواده شهدا از مردم چهارمحال و بختیاری برای حضور در انتخابات
فردا همه با هم برای نمایش ایران مقتدر و مایوس کردن دشمنان به میدان می آییم
توسعه و آبادانی در عنبر آباد
خبر‌هایی از برگزاری یادواره شهدای حافظ امنیت در شاهرود
فریاد ملت‌ها سکوت دولت‌ها
نورافشانی آسمان شهر‌های خوزستان در شب ۲۲ بهمن
توسعه و آبادانی در بردسیر
افتتاح پد بالگرد بیمارستان ابوحامد کوهبنان
رونمایی از دستاورد‌های جدید شرکت دانش بنیان گسترش صنایع ریلی ایران در تبریز
دیدار با خانواده شهید والامقام علی نجف‌پور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
گلبانگ صدای تکبیر و فریاد الله‌اکبر مردم در استان مرکزی
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
برخورد با افرادی که امنیت مردم را تهدید می‌کنند
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)