• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۲۱۷۰
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۴
اجتماعی » حقوقی و قضایی

تأکید معاون اول قوه قضائیه بر اجرای دقیق قانون حمایت از خانواده

معاون اول قوه قضائیه با تأکید بر اجرای دقیق قانون حمایت از خانواده، این قانون را مؤثر در تحکیم بنیان خانواده و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست.

تأکید معاون اول قوه قضائیه بر اجرای دقیق قانون حمایت از خانواده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نهمین جلسه شورای راهبری قانون حمایت خانواده و دومین وبینار دادگاه خانواده با حضور حجت الاسلام خلیلی معاون اول قوه قضاییه، موحدی معاون منابع انسانی و امور فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین صادقی رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور، موحد دبیر شورای راهبری دادگاه صلح، رؤسای کل دادگستری استان‌ها و جمعی از مدیران و مسئولان قضایی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خلیلی معاون اول قوه قضاییه با تأکید بر اهمیت اجرای دقیق قانون حمایت از خانواده، گفت: این قانون با رویکردی عدالت‌محور و حمایتی، نقش مؤثری در تحکیم نظام خانواده، کاهش آسیب‌های اجتماعی و مقابله با روند رو به رشد طلاق و برخی مظاهر فساد در جامعه دارد.

معاون اول قوه قضاییه در نشست بررسی اقدامات و برنامه‌های قوه قضاییه در حوزه خانواده، با اشاره به جایگاه بنیادین خانواده در نظام اسلامی، اظهار کرد: خانواده هسته اصلی جامعه است و هرگونه تزلزل در این نهاد، تبعات مستقیم و گسترده‌ای بر امنیت اجتماعی، اخلاق عمومی و سلامت جامعه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه افزایش آمار طلاق در سال‌های اخیر، زنگ خطری جدی برای جامعه محسوب می‌شود، افزود: قانون حمایت از خانواده با هدف تحقق عدالت واقعی، صرفاً بر صدور حکم قضایی متمرکز نیست، بلکه با بهره‌گیری از ظرفیت‌های تخصصی، به دنبال پیشگیری از فروپاشی خانواده‌ها و حل اختلافات در مسیر صلح و سازش است.

معاون اول قوه قضاییه با تأکید بر نقش داوران حرفه‌ای در فرآیند رسیدگی به دعاوی خانوادگی تصریح کرد: استفاده از داوران آموزش‌دیده و متخصص به عنوان یکی از ابزار‌های مهم این قانون، می‌تواند زمینه‌ساز کاهش تنش‌ها، تسریع در رسیدگی‌ها و کاهش ورودی پرونده‌ها به محاکم باشد.

وی همچنین بر ضرورت فعال‌سازی ظرفیت مددکاران اجتماعی و مشاوران خانواده در کنار رسیدگی قضایی تأکید کرد و گفت: حضور مؤثر این متخصصان در فرآیند دادرسی، موجب اتخاذ تصمیمات دقیق‌تر، عادلانه‌تر و متناسب با شرایط واقعی خانواده‌ها خواهد شد و نگاه حمایتی قانون را به‌طور عملی محقق می‌کند.

معاون اول قوه قضاییه در ادامه به تحولات جدید در ساختار رسیدگی قضایی اشاره کرد و افزود: بر اساس قانون حمایت از خانواده، برای نخستین بار صدور برخی احکام در صلاحیت دادرس‌های محاکم صلح قرار گرفته است که این اقدام، ضمن تسریع در رسیدگی و کاهش اطاله دادرسی، دسترسی آسان‌تر مردم به عدالت قضایی را فراهم می‌کند.

وی با تأکید بر عزم جدی قوه قضاییه در اجرای کامل این قانون، خاطرنشان کرد: اجرای دقیق قانون حمایت از خانواده، گامی مهم در مسیر تحقق عدالت اجتماعی، کاهش آسیب‌های ناشی از طلاق و پیشگیری از بروز فساد در جامعه است.

معاون اول قوه قضاییه در پایان تصریح کرد: قوه قضاییه با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های قانونی و تخصصی موجود، اجرای مؤثر این قانون را در راستای تحکیم بنیان خانواده و ارتقای سلامت اجتماعی با جدیت دنبال خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح طرح‌های آب و فاضلاب در سفر رئیس جمهور به مازندران
نمایش برخط «مست عشق»
کنترل رفلاکس معده در ایام روزه‌داری
کاهش دوباره محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین حد
امضای سند همکاری‌های اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان در ۱۰ سرفصل
تأکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های فضایی در پایش محیط‌زیست
آغاز فروش مرحله‌ای بلیت قطار‌های نوروزی از ۱۰ اسفند ماه
جام رمضان پدل دبی؛ برتری مراکش برابر ایران
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
تقویم روز و اوقات شرعی پنجم اسفند به افق آبادان و خرمشهر
یازدهمین شکست مهرگان نور در لیگ برتر والیبال
هشدار نارنجی بارش باران و برف در استان زنجان برای سه‌شنبه ۵ اسفند
تولید ۴۰ هزار مگاوات برق از انرژی‌های تجدید پذیر در ترکیه
در ماه مبارک رمضان باید سحری بخوریم یا خیر؟
خنثی‌سازی حمله بزرگ تروریستی در بلوچستان پاکستان
ارائه خدمات مشاوره تخصصی، تربیتی و ازدواج به بازدیدکنندگان نمایشگاه قرآن
­خلیفه‌اصل: خوب آغاز کردیم اما تحت‌تأثیر سپاهان بازی را از دست دادیم
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطقی از کشور
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۵ اسفند
سه دانشجوی زنجان به اردوی تیم ملی فراخوانده شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا
المپیک زمستانی ۲۰۲۶
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
واردات خودرو در منطقه آزاد اردبیل به شرکت‌های خصوصی واگذار می‌شود
هوای اصفهان در دو منطقه و سه شهر قرمز
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۸ استان
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)