• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۲۳۶۵
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

نماینده ولی فقیه در سپاه: دشمن برای تجزیه ایران برنامه داشت

حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی گفت: دشمنان می‌خواستند ‌کار ایران را یکسره کنند و حتی برای تجزیه کشور برنامه داشتند.

***  نماینده ولی فقیه در سپاه: دشمن برای تجزیه ایران برنامه داشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، نماینده ولی فقیه در سپاه در مراسم بزرگداشت شهدای دفاع مقدس دوازده روزه که با حضور خانواده‌های شهدا، جمعی از فرماندهان نظامی و مسئولان استانی در کرج برگزار شد، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی سلام، محبت و دعای خود را نثار خانواده شهدا کرده و فرموده‌اند از اینکه به‌دلیل مشغله‌ها و شرایط، فرصت دیدار حضوری فراهم نشده است عذرخواهی شود؛ امید که با شکست و نابودی دشمنان، این دیدار‌ها محقق گردد.

وی خانواده شهدا را انجام‌دهنده عظیم‌ترین جهاد و انفاق دانست و افزود: شما ارزشمندترین دارایی خود را در راه اسلام تقدیم کردید، اما بدانید شهدا از دست نرفته‌اند؛ برکت خون آنان خنثی‌کننده توطئه‌هایی شد که سال‌ها برای آن طراحی و هزینه کرده بودند.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با اشاره به محاسبات غلط دشمنان، تصریح کرد: آنان گمان می‌کردند می‌توانند در مدت کوتاهی کار جمهوری اسلامی را یکسره کنند و حتی برای آینده ایران و تجزیه آن برنامه‌ریزی داشتند، اما نصرت الهی و ایستادگی ملت ایران همه نقشه‌ها را باطل کرد.

حاجی‌صادقی با مقایسه مجاهدت شهدا با فرهنگ عاشورا، گفت: شهدای شما همچون یاران حضرت سیدالشهدا (ع) جان خود را فدا کردند، تا دین خدا باقی بماند و همان‌گونه که قیام امام حسین (ع) اسلام را زنده نگه داشت، این خون‌ها نیز ضامن بقای انقلاب و ولایت شد.

وی انقلاب اسلامی را احیاگر بعثت نبوی (ص) خواند و خاطرنشان کرد: دلیل دشمنی‌ها همین است؛ زیرا این انقلاب، اسلام ناب را در برابر نظام سلطه زنده کرده است.

نماینده ولی فقیه در سپاه با استناد به آیات قرآن کریم، ادامه داد: رنج مجاهد تا لحظه شهادت است و از آن پس، حیات طیبه و شادمانی آغاز می‌شود. شهدا پیام می‌دهند؛ نگران نباشید و راه را ادامه دهید.

وی صبر خانواده شهدا را ادامه همان جهاد دانست و گفت: این ایستادگی، کمتر از شهادت نیست؛ خانواده‌ها هر روز داغ فراق را تحمل می‌کنند، اما اجازه نمی‌دهند پرچم شهید بر زمین بماند.

حاجی‌صادقی در بخش دیگری از سخنان خود از نقش‌آفرینی مردم استان البرز و رزمندگان کرج در مقاطع مختلف انقلاب و دفاع از کشور قدردانی کرد و گفت: این خطه همواره در صف مقدم دفاع از ارزش‌ها درخشیده است.

وی همچنین با اشاره به تلاش‌های جدید دشمن برای فعال‌سازی جریان نفاق، افزود: ملت ایران بار دیگر چهره واقعی دشمنان بیرونی و عوامل داخلی آنان را دید و با بصیرت، نقشه‌هایشان را ناکام گذاشت.

در پایان این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی‌صادقی با حضور میان خانواده معزز شهدا، از یکایک آنان تجلیل کرد و هدایای اهدایی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی را به خانواده‌ها تقدیم کرد.

این مراسم، با حضور سردار منصوری مسئول اداره ایثارگران سپاه، سردار امیری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه، حجت‌الاسلام والمسلمین نعیمی مسئول نمایندگی ولی فقیه و سردار حیدرنیا فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام تسلیت فرمانده کل سپاه در پی درگذشت مادر حاج احمد متوسلیان
آمادگی کامل اورژانس زنجان برای نوروز و ماه رمضان
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
درخواست توقف واردات زغال‌سنگ تا تسویه بدهی فولادی‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
اصلاح نظام اداری در زنجان وارد مرحله اجرا شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۵ اسفند ۱۴۰۴
مهر و موم ۲۰ واحد صنفی متخلف در اهر 
دعای هر روز و روز ششم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
مهر و موم کلینیک زیبایی متخلف در صومعه‌سرا
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
برنامه‌ریزی برای استقرار نظام رتبه‌بندی کیفی مشاغل خانگی
افت فشار یا قطعی آب فردا سه شنبه ۵ اسفند در برخی مناطق قم
کشف گوشت‌های بدون مجوز در رودبار
بازگشت یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون وجه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته
مهلت استفاده از کالابرگ الکترونيکي دی ماه تا پایان فروردین 1405
ورود سامانه بارشی به سمنان از فردا
عزم ملی برای بازسازی بازار سوخته رشت
تخصیص اعتبار بیش از ۷۰ درصد مصوبات استانی کرمانشاه در سال ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
المپیک زمستانی ۲۰۲۶
واردات خودرو در منطقه آزاد اردبیل به شرکت‌های خصوصی واگذار می‌شود
هوای اصفهان در دو منطقه و سه شهر قرمز
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
نتایج بررسی صلاحیت‌ داوطلبان انتخابات شورا‌ها درهمدان  (۱ نظر)