• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۲۴۰۸
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۳
همدان » اجتماعی
معاون حقوقی رئیس‌جمهور:

شنیدن صدای مردم و اصلاح رویه‌ها، مسیر تقویت سرمایه اجتماعی است

 معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: استمرار انسجام ملی و عبور از چالش‌ها، در گرو گفت‌وگوی صادقانه با جامعه، اصلاح قوانین و تسهیل مشارکت مردم در اداره کشور است.

شنیدن صدای مردم و اصلاح رویه‌ها، مسیر تقویت سرمایه اجتماعی است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، حجت‌الاسلام مجید انصاری در گردهمایی مدیران اجرایی و فعالان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، سیاسی و اقتصادی استان همدان، با تبریک ایام دهه مبارک فجر و گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران افزود: انقلاب اسلامی حاصل اراده ملت برای رهایی از استبداد داخلی و استعمار خارجی و تکیه بر رأی و خواست مردم در تعیین سرنوشت کشور بود. 

او تصریح کرد: ملت ایران در طول بیش از چهار دهه گذشته با صبوری، استقامت و ایثار، پای نظام جمهوری اسلامی ایستاده و هزینه‌های سنگینی برای حفظ استقلال و امنیت کشور پرداخت کرده است. 

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم در سفر‌های استانی گفت: سیاست دولت وفاق ملی، شنیدن مستقیم دیدگاه‌ها، نقد‌ها و پیشنهاد‌های مردم، نخبگان و فعالان اجتماعی و اقتصادی است و در همین راستا، تلاش شده تشریفات اداری کاهش یابد و ارتباط بی‌واسطه با مردم تقویت شود. 

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان گفت: وحدت ملی و حمایت از دولت، شرط عبور کشور از شرایط حساس کنونی است.

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی موثقی با تأکید بر ضرورت حفظ انسجام ملی و حمایت عملی از دولت، افزود: امروز دشمن به‌دنبال تضعیف هویت، امنیت و وحدت کشور است و تنها راه مقابله با این توطئه‌ها، همدلی، وفاق و اعتماد به مسیر اداره توحیدی کشور است.

او با اشاره به اهمیت مطالبه‌گری قانونی تصریح کرد: کنشگران اجتماعی و مجموعه‌های مطالبه‌گر می‌توانند با ثبت قانونی فعالیت‌های خود، از پشتوانه حقوقی برخوردار شوند و این مسیر باید با حمایت مسئولان و دستگاه‌های اجرایی ادامه یابد. 

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با اشاره به برخی تصمیمات اقتصادی دولت، از جمله اصلاح سیاست‌های ارزی، گفت: این تصمیمات، هرچند شجاعانه و لازم است، اما برای اثرگذاری کامل نیازمند تکمیل زنجیره بازار، کاهش انحصار و تسهیل صادرات و واردات است تا بازار بتواند به تعادل برسد. 

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی موثقی با اشاره به وجود برخی اختلاف‌نظر‌ها و نقد‌ها در کشور، افزود: نقد و اختلاف سلیقه طبیعی است، اما در شرایط فعلی، همه باید توجه داشته باشند که دشمن به‌دنبال ضربه‌زدن به وحدت ملی و امنیت کشور است و تضعیف این انسجام، به زیان همه خواهد بود. 

استاندار همدان هم گفت: همدان الگوی وفاق ملی، مدیریت اقتصادی و توسعه متوازن در کشور است.

حمید ملانوری شمسی با تأکید بر تحقق عملی گفتمان وفاق ملی در استان همدان گفت: با همدلی مسئولان، همراهی نهاد‌های نظارتی، مشارکت مردم و حمایت ائمه جمعه و نمایندگان مجلس، استان همدان در شاخص‌های اقتصادی، عمرانی، اشتغال، کنترل تورم و امنیت، کارنامه‌ای موفق و قابل دفاع ارائه کرده است.

او با اشاره به گفتمان دولت چهاردهم مبنی بر وفاق ملی و اتحاد مقدس، تصریح کرد: استان همدان یکی از استان‌های پیشرو در تحقق عملی انسجام، تعامل و همدلی میان ارکان مختلف مدیریتی، نظارتی، سیاسی و اجتماعی است و این سرمایه اجتماعی، پشتوانه اصلی پیشرفت استان محسوب می‌شود. استاندار همدان با تشریح مهم‌ترین محور‌های برنامه‌ای استان گفت: برنامه‌محوری، شایسته‌سالاری، مدیریت محله‌محور، نهضت عدالت آموزشی، توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، تأمین مسکن، تقویت ارتباط مردمی و توجه به اقشار مختلف جامعه، از اولویت‌های جدی مدیریت استان بوده که نتایج ملموسی به همراه داشته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از شش طرح آب و فاضلاب نیشابور با اعتبار ۱۸۰۰ میلیارد ریال
حضور باشکوه مردم کلاله در راهپیمایی ۲۲ بهمن
زمین لرزه‌ای به بزرگی ۳.۳ ریشتر در حوالی گزیک سربیشه
تقدیر نماینده ولی فقیه در استان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
ملت ایران در دفاع از استقلال و امنیت خود متحد است
تشریح طرح های علمی و فناوری دهه فجر در استان سمنان
حضور مردم شهرها و روستاهای سرزمین مان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جشن چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب در گوشه گوشه ایران اسلامی
قدردانی استاندار و نماینده ولی فقیه در استان از مردم کرمان
جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در کارگیل هند
حماسه‌ی دیگر در ۲۲ بهمن در صغاد آباده
برگزاری جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در کاراکاس
یوم الله ۲۲ بهمن، مظهر اقتدار ملی
اختتامیه نخستین دوره مسابقات رباتیک دانش آموزی در لنگرود
قدردانی استاندار از حضور پر شور ملت شهیدپرور استان البرز
جشن پیروزی انقلاب در زورخانه شهید سلیمانی قم
خروش مردم انقلابی استان بوشهر در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان ۵۰۰ هزار خودروی بی‌ام دبلیو به علت احتمال آتش سوزی
طرح ها و برنامه های گرامیداشت دهه فجر در آذربایجان غربی
کاروانسرای شاه عباسی سمنان موزه می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)