• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۶۷۶۸
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱
سیاسی » مجلس

قالیباف خطاب به وزیر تعاون: نحوه دهک بندی را اصلاح کنید

رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس تاکید کرد: برای آخرین بار به وزیر رفاه تذکر می‌دهم که باید هر چه سریع‌تر نحوه دهک بندی خانوار‌ها را اصلاح کند.

قالیباف خطاب به وزیر تعاون: نحوه دهک بندی را اصلاح کنید
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی نوبت صبح امروز (یکشنبه، ۲۶ بهمن‌ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی پیشنهاد الحاقی به ردیف ۶ الزامات منابع بودجه در مورد حذف یارانه نقدی و کالابرگ سه دهک بالای جامعه اظهار داشت: بار‌ها در گفت‌و‌گو با وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی بر حل مشکل دهک‌بندی تاکید کردیم و ایشان چند نوبت برای این موضوع در صحن مجلس حضور پیدا کردند و به مجلس قول دادند این موضوع را اصلاح نمایند.
 
هم اکنون دهک بندی‌های ما براساس شاخص‌های جمعیتی است و هیچ نسبتی با قدرت خرید و اقتصاد خانوار ندارند و این یک نکته جدی است، ولی در سامانه رفاه ایرانیان، در مدتی که خدمات عرضه شده، داده‌ها جمع آوری شده است و بر اساس این داده ها، هشت خوشه تقسیم بندی شده است.
 
این داده‌ها توان اقتصادی به نسبت خانواده‌ها را نشان می‌دهد، خوشه اول از این هشت خوشه که بیشترین تعداد را از نظر جمعیتی دارند جزو افراد فقیر و بعضا در فقر مطلق هستند که این خوشه ۳۴ درصد جمعیت را تشکیل می‌دهد، یعنی سه و نیم دهک جمعیتی ما در همین خوشه اول قرار دارند و در خوشه هشتم فقط ۴۰۰ هزار نفر قرار دارند و در این خوشه دیگر ۱۰ میلیون نفر نباید باشد.
 
وی تصریح کرد: ما باید در برنامه هفتم با نگاه اقتصادی، سیاست‌های حمایتی مربوط به سه دهک اول را پیش بینی کردیم، البته سه دهک اول، سه دهک جمعیتی هستند و دهک اقتصادی به معنای توان اقتصادی نیستند و این اشکال وجود دارد و نارضایتی‌هایی را به وجود آورده است.
 
رئیس مجلس خطاب به وزیر رفاه گفت: این آخرین بار است که این تذکر را به شما می‌دهیم که ما مکلفیم رقم‌های قابل توجهی را به عنوان یارانه پرداخت می‌کنیم و این وظیفه ما است و مکلفیم براساس قانون با سیاست‌های جبرانی در این تورم‌های پر شدت، قدرت خرید خانوار را حفظ کنیم و این کار باید با اطلاعات دقیقی انجام شود و این آخرین بار است که تاکید می‌کنیم که باید به افرادی که نیازمند هستند پرداخت داشته باشیم.
 
بار‌ها گفته‌ام قرار نیست به همه به صورت یکسان پرداخت داشته باشیم و کسانی که در فقر مطلق قرار دارند با کسانی که متوسط درآمد را دارند متفاوت هستند، اما باید توجه کنیم همه کارمندان و کارگران ما حتما در این مجموعه هستند که ما باید به نوعی آنها را در سیاست‌های جبرانی با کالابرگ و یارانه حمایت کنیم.
 
وی خاطرنشان کرد: براساس طرح دوام ۲۳ یا ۲۵ دستگاه مکلفند داده و اطلاعات را به صورت برخط در اختیار وزارت رفاه قرار دهند و دستگاه‌هایی که اطلاعات به وزارت رفاه نمی‌دهند خلاف قانون عمل می‌کنند و کمیسیون اصل نود مکلف است این موضوع را پیگیری کند که دستگاه‌هایی که به سامانه رفاه ایرانیان به صورت برخط داده‌ها را در حوزه مسکن، خرید و فروش و سایر بحث‌های منتقل نمی‌کنند تا وضعیت اقتصادی خانوار‌ها روشن شود، برخورد شود و آقای میدری می‌داند این مبنای کار ما باید خانواده باشد و ان شاءالله ما بتوانیم در این کار و سیاست‌های جبرانی منابع را عادلانه و به وقت توزیع کنیم. حتما آقای میدری توجه کردند که این موضوع سیاست‌های جبرانی برای ما بسیار حیاتی است و حتما مبنا باید براساس درآمد و خانواده باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صعود دو جودوکار ایران به مرحله نیمه پایانی جام آفریقا
کاهش ۱۰ میلیون لیتری فلرسوزی در دولت چهاردهم
کسب ۱۷ نشان رنگارنگ دختران کاراته کای لرستانی در مسابقات قهرمان قهرمانان کشور
حماس: تصمیم اسرائیل برای سرقت اراضی کرانه باختری بدون هرگونه مشروعیت است
روایتی از یک مهمانی به دعوت پدر
تماس بیش از ۸ هزار نفر با صدای مشاور در همدان 
سیستان وبلوچستان رنگین کمانی ازجاذبه‌های گردشگری واقتصادی
۲ کشتی‌گیر کردستانی در اردوی تیم‌ ملی
مسابقات استانی بوکس در شهرستان گِرمی
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد
۵.۵ همت برای شتاب توسعه راه‌های شمال کشور
غبارروبی اماکن مذهبی مازندران در آستانه ماه رمضان
وصول نیمی از درآمدهای معوق آموزش و پرورش استان سمنان
عبور ظرفیت تجدیدپذیر‌ها از ۵۰۰۰ مگاوات تا قبل از سال جدید
رویداد ملی ایران جان در سیستان و بلوچستان
دانشگاه آزاد در افق ۱۴۱۰، باید مرجع حل مسائل ملی، منطقه‌ای و قطب علمی جهان اسلام باشد
دشت مُغان، پایتخت جدید گلخانه‌های هوشمند ایران
۴۳ هزار منزل و کسب‌وکار آذربایجان‌غربی به فیبر نوری متصل شدند
خدمت رسانی سازمان تامین اجتماعی به بیش از ۵۰ درصد از جمعیت استان
کارگری که شهید مدافع امنیت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ورودی‌های شهر یزد ساماندهی می‌شود
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
ثبت نام شورا‌های روستا‌ها تا ۳۰ بهمن
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)