• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۰۵۹۱
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۱
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

تاکید صداوسیما بر بازارپردازی فرهنگی در پیوند با صنعت بازی

معاون سیما سازمان صداوسیما، در حاشیه بازدید از رویداد «هفته بازی ایران؛ هفت‌خوان»، ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این رویداد، به تشریح ارزیابی خود از روند برگزاری جشنواره، نقش رسانه ملی در حوزه بازی‌های رایانه‌ای و نیز سیاست‌های سازمان در عرصه بازارپردازی فرهنگی پرداخت.

**تاکید صداوسیما بر بازارپردازی فرهنگی در پیوند با صنعت بازی
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، محسن برمهانی، معاون سیما و عضو شورای سیاست‌گذاری «هفت‌خوان بازی»، با حضور در نمایشگاه برج میلاد و بازدید از بخش‌های مختلف این رویداد، بر اهمیت جایگاه رسانه ملی در توسعه و پوشش صنعت بازی‌های رایانه‌ای تاکید کرد.

ضرورت حضور رسانه ملی در صنعت بازی

 محسن برمهانی در حاشیه این بازدید با اشاره به حضور خود در ششمین روز رویداد، اظهار داشت: به عنوان عضو شورای سیاست‌گذاری، تمایل جدی داشتم در این روزهای فشرده کاری حضور پیدا کنم تا ضمن خداقوتی به دست‌اندرکاران، از نزدیک در جریان روندها و اتفاقات این رویداد قرار بگیرم.

وی در تشریح مأموریت‌های سازمان صدا و سیما افزود: یکی از کارکردهای اصلی ما پوشش رویدادهاست که در این حوزه از طریق برنامه‌های زنده و تولیدی در شبکه امید و سایر شبکه‌ها محقق می‌شود؛ اما فعالیت رسانه ملی فراتر از پوشش خبری است و شناسایی فعالان حوزه بازی‌های دیجیتال نیز در دستور کار ماست.

معاون سیما با بیان اینکه شبکه امید، شبکه کودک و مرکز کودک و نوجوان طی سال‌های اخیر توجه ویژه‌ای به این حوزه داشته‌اند، تصریح کرد: بازی‌های رایانه‌ای پدیده‌ای هستند که امروز سهم قابل توجهی از وقت مخاطبان در سراسر جهان را به خود اختصاص داده‌اند و دارای اثرگذاری بالایی هستند. از این رو، هم این رویداد باید واجد مرجعیت باشد و هم بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای باید جایگاه مرجع خود را تثبیت کند؛ موضوعی که رسانه ملی موظف به حمایت و همراهی با آن است.

شناسایی استودیوها و تولیدکنندگان برتر

 برمهانی به اقدامات اجرایی سازمان صدا و سیما نیز اشاره کرد و گفت: مجموعه کودک و نوجوان سازمان در حوزه بازی علاوه بر پوشش خبری، فعالیت‌های عملیاتی را نیز ذیل مرکز صبا (بزرگ‌ترین مرکز تولید پویانمایی کشور) پیگیری می‌کند. فرآیند شناسایی استودیوهای تولید بازی، گیمرها و فعالان این عرصه در دستور کار قرار گرفته و گفت‌وگو و تعامل با آنان در حال انجام است.

حمایت نهادی برای فرهنگ‌سازی نسل نوجوان

 معاون سیما درباره ساختار حمایتی رویداد اظهار داشت: ویژگی این نمایشگاه آن است که برخلاف برخی رویدادها، متکی به فروش بلیت یا درآمدزایی مستقیم از مخاطب نیست. این حوزه یکی از مهم‌ترین عرصه‌های فرهنگ‌ساز برای نسل نوجوان است و طبیعتا اگر نهادهایی همچون رسانه ملی و شهرداری پشت آن نباشند، برگزاری در این سطح ممکن نخواهد بود. این حمایت‌ها بسیار ارزشمند است و به پویایی این جریان کمک می‌کند؛ چراکه در بسیاری از کشورهای جهان نیز چنین رویدادهایی با اتکا به فاندها و حمایت‌های مالی برگزار می‌شوند.

راه‌اندازی مدیریت بازارپردازی فرهنگی

برمهانی در پاسخ به پرسشی درباره نسبت تولیدات رسانه‌ای و بازارپردازی فرهنگی گفت: بحث بازارپردازی فرهنگی متناسب با تولیدات رسانه‌ای، موضوع بسیار مهمی است. تولیدات پویانمایی سازمان صدا و سیما ظرفیت گسترده‌ای دارند که می‌توانند به بازی تبدیل شوند یا مسیر به‌صورت معکوس طی شود. خلق شخصیت محدود به تولید برنامه نیست و می‌تواند به تولید عروسک، بازی، لوازم‌التحریر و سایر اقلام فرهنگی منجر شود.

وی خاطرنشان کرد: در مرکز کودک و نوجوان سازمان صدا و سیما که کمتر از یک سال از تأسیس آن می‌گذرد، مدیریتی با عنوان «مدیریت بازارپردازی» ایجاد شده که به‌صورت اختصاصی این مأموریت را دنبال می‌کند. اگرچه این حوزه در کشور هنوز به بلوغ کامل نرسیده و ارائه IP شخصیت‌ها به شرکت‌ها برای بهره‌برداری تجاری فاصله‌ای با استانداردهای جهانی دارد، اما نقش حمایتی ما در این مرحله ضروری است.

جدی‌تر شدن سطح رقابت‌ها

 معاون سیما در پایان درباره مقایسه این دوره از رویداد با ادوار گذشته گفت: بر اساس گزارش‌ها، سطح رقابت‌ها نسبت به گذشته جدی‌تر شده است؛ به‌ویژه آنکه فرآیند انتخابی تیم ملی نیز در این دوره برگزار می‌شود که در ادوار پیشین سابقه نداشته است. احساس می‌کنم موضوع برای همه اضلاع درگیر، از بنیاد ملی بازی‌ها گرفته تا شهرداری و صدا و سیما، جدی‌تر شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از طرح جامع شهری شهرکرد
بازار مهاباد در تب و تاب ماه مبارک رمضان؛ فراوانی کالا در کنار نوسان قیمت‌ها
دریافت هزینه نصب ماشین‌آلات توسط تأمین اجتماعی متوقف می‌شود
ثبت ۱۰۱ سکه از مسکوکات ضرب شیراز در فهرست آثار ملی منقول
الگوهای قرآنی در تدوین قوانین حمایت و سرپرستی
آغاز میهمانی خدا
روایت اسناد زنده از حقیقت تلخ
اعلام ساعت فعالیت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری کیش در رمضان ۱۴۰۴
برگزاری اردوی تیم ملی تکواندو در کیش
سنجاب بلوچی پاسبان نخلستان‌ها
رمضان، ضیافتی برای تمرین بندگی و طاعت
قهرمانی تیم بسکتبال با ویلچر بانوان استان یزد در پاراالمپیاد استعدادیابی جوانان کشور
رشد ۱۱۱ درصدی فراتر از برنامه اشتغالزایی در استان مرکزی
ماه پرفضیلت رمضان بهترین فرصت برای پاکیزه کردن دل ها
ضیافت معنوی در قاب رسانه؛ دست پُر صداوسیمای یزد در ماه مبارک رمضان
افتتاح سالن ورزشی روستای نصرت اباد
مادر شهیدان نجاری آسمانی شد
تجلیل از ۶۴ نخبه و معلم دشت‌سر آمل
افزایش بهره‌وری آب با اجرای طرح اصلاح الگوی کشت در ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی حاشیه دریاچه ارومیه
گرامیداشت پنجاهمین سال تأسیس مسجد امام حسن مجتبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
تداوم اجاره همسر در اروپا
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)