• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۱۸۸۷
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۹
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد

عملیات اجرایی قطعه نخست محور یاسوج – اقلید با حضور مسئولان ملی و استانی آغاز شد.

آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، آیین کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی قطعه نخست محور یاسوج – اقلید با حضور مسئولان ملی و استانی برگزار شد؛ پروژه‌ای که به عنوان بزرگ‌ترین قرارداد عمرانی تاریخ کهگیلویه و بویراحمد شناخته می‌شود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان در این مراسم با اشاره به مشخصات فنی طرح گفت: طول قطعه اول این مسیر ۱۰ کیلومتر است که اجرای آن بیش از سه میلیون مترمکعب خاکبرداری و ۳۷۲ هزار مترمکعب خاکریزی را شامل می‌شود. همچنین در این قطعه سه دستگاه تونل به طول مجموع یک‌هزار و ۳۰۰ متر و ۳۰ دستگاه پل احداث خواهد شد.
پارسایی افزود: اعتبار این پروژه بالغ بر دو هزار و ۵۸۰ میلیارد تومان است و این قرارداد، بزرگ‌ترین قراردادی است که تاکنون در میان دستگاه‌های اجرایی استان منعقد شده است.
نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به تأمین منابع مالی طرح اظهار داشت: اعتبارات این پروژه تاکنون از محل منابع ملی بوده و برای سال ۱۴۰۴ حدود ۵۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.
محمد بهرامی افزود: با رایزنی‌های در حال انجام، تلاش می‌شود اعتبار این طرح در سال ۱۴۰۵ به بیش از یک هزار میلیارد تومان افزایش یابد تا روند اجرای پروژه شتاب بیشتری بگیرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز این پروژه را گامی مهم در خروج استان از بن‌بست ارتباطی دانست و گفت: در حال حاضر فاصله استان تا شبکه آزادراهی کشور ۷۱ کیلومتر است که با اجرای این قطعه، این فاصله به ۵۵ کیلومتر کاهش می‌یابد و حدود ۱۶ تا ۱۷ کیلومتر از مسیر کوتاه‌تر می‌شود.
رحمانی تصریح کرد: این کاهش مسیر موجب صرفه‌جویی در زمان سفر، کاهش استهلاک خودرو و مصرف سوخت خواهد شد؛ به‌طوری‌که تنها در بخش سوخت، سالانه بین ۶۰ تا ۸۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی برآورد شده است. همچنین کاهش تصادفات جاده‌ای و خسارات مالی ناشی از آن، سالانه بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان صرفه اقتصادی به همراه خواهد داشت.
وی با اشاره به آثار توسعه‌ای این طرح افزود: اجرای پروژه دست‌کم ۲۰ درصد به توسعه گردشگری منطقه کمک می‌کند. در دوران ساخت، ۵۰۰ نفر اشتغال مستقیم خواهند داشت و این طرح می‌تواند تحرک جدی در اشتغال و توسعه اقتصادی استان ایجاد کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی نیز در این آیین، طرح اتصال یاسوج به شبکه شاهراههای کشور را در اولویت وزارتخانه عنوان کرد.
هوشنگ بازوند گفت: این طرح حاصل پیگیری‌های ملی و استانی است و با تأکید ویژه وزارت راه و شهرسازی، اجرای آن به‌صورت جدی دنبال خواهد شد.
در حال حاضر کشور به کارگاه بزرگ راهسازی تبدیل شده و هزاران کیلومتر پروژه فعال آزادراهی و بزرگراهی در دست اجراست.
وی با اشاره به اینکه ایران دارای ۱۱ کریدور اصلی آزادراهی است، افزود: کریدور هشتم از استان کهگیلویه و بویراحمد عبور می‌کند و اتصال یاسوج به این شبکه، نقش مهمی در توسعه همه‌جانبه استان خواهد داشت.
 تاکنون حدود ۷۰ درصد منابع مالی این طرح تأمین شده و با تکمیل اعتبارات، عملیات اجرایی آن با شتاب بیشتری ادامه خواهد یافت.

بر اساس اعلام مسئولان، این طرح در قالب یکی از بسته‌های سرمایه‌گذاری تعریف شده و تأمین مالی آن با مشارکت وزارت راه و شهرسازی، بخش خصوصی و شبکه بانکی انجام می‌شود تا در چارچوب زمان‌بندی تعیین‌شده، مسیر یاسوج – اقلید به بهره‌برداری برسد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مشکلات پیش روی طرح‌های عمرانی، پیگیری شد
گرامیداشت یاد و خاطره ۲ استاد پیشکسوت پزشکی اهواز
عمق محرومیت در جنوب استان کرمان
نایب‌قهرمانی مناطق نفت خیز جنوب در لیگ برتر وزنه‌برداری
قهرمانی کاژه تهران در لیگ دسته یک بدمینتون
تمرکز دولت حمایت از کسب و کارهای خرد
برگزاری دوره دانش افزایی مربیان کاراته در گیلان
بازدید استاندار از کارخانه‌های شن و ماسه، سازه‌های بتنی و تولید لوله
بهارجمع خوانی قرآن کریم در کرمان
پیوند عمیق بم وسیستان وبلوچستان
برگزاری مرحله اول انتخابی بوکس زنان خوزستان
انتخاب ایران به عنوان معاون کمیته ویژه منشور ملل متحد
اختصاص بیش از ۵۲ هزار میلیارد تومان برای آبادانی لرستان
تصادف مرگبار در جاده گرمسار به ایوانکی
اطلاعیه رسمی باشگاه استقلال درباره نتایج آسیایی
اقامه نماز جمعه در شهر‌های گیلان
خبر‌هایی از بزرگداشت شهدای شبه کودتای دی ماه در سمنان
ماه رمضان؛ ماه تضرع و تقرب به خدا
دمای تهران ۱۱ درجه گرم‌تر از شرایط معمول
بهره‌مندی ۲۴ روستای شرق شعیبیه و میان آب، از آب شرب پایدار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
تداوم اجاره همسر در اروپا
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)