پخش زنده
امروز: -
رئیس دادگستری شهرستان رفسنجان از عملکرد قابل توجه شوراهای حل اختلاف این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا سیمای مرکز کرمان رئیس دادگستری شهرستان رفسنجان از عملکرد قابل توجه شوراهای حل اختلاف این شهرستان خبر داد و اعلام کرد: طی ده ماه اخیر، تعداد ۲ هزار و ۳۱۹ پرونده به شعب شوراهای حل اختلاف وارد شده است.
حسین رمضانی زاده، افزود: در همین بازه زمانی، ۲ هزار و ۴۱۴ پرونده در شوراهای حل اختلاف مختومه شده که نشاندهنده رسیدگی مؤثر و تلاش مستمر اعضا و کارکنان شورا در کاهش موجودی پروندههاست.
وی با اشاره به آمار صلح و سازش اظهار کرد: از مجموع پروندههای رسیدگیشده، یک هزار و ۲۸۴ فقره با مصالحه و سازش طرفین به پایان رسیده که بیانگر نقش مؤثر شوراها در ترویج فرهنگ صلح و حلوفصل مسالمتآمیز اختلافات است.
وی همچنین به عملکرد شعبه ویژه زندان اشاره کرد و گفت: در این شعبه، ۱۶۴ پرونده منجر به صلح و سازش شده و در نتیجه این اقدامات، ۱۲۰ زندانی آزاد شدهاند.
رئیس حوزه قضایی رفسنجان در پایان تأکید کرد: افزایش آمار تعداد آزادی زندانیان، نشاندهنده ظرفیت بالای شوراهای حل اختلاف در ایجاد آرامش اجتماعی، تحکیم روابط خانوادگی و کاهش تنشهای حقوقی در سطح شهرستان است و این مسیر با جدیت ادامه خواهد داشت.