• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۲۴۵۴۹
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۹
قزوین » ورزشی

انتخاب رئیس هیئت ورزشی کبدی قزوین

در مجمع هئیت کبدی استان ریاست فدراسیون کبدی و مدیرکل ورزش و جوانان و با رای اعضای مجمع روح الله آغاسی برای چهار سال دیگر در ریاست هئیت ورزشی کبدی ابقا شد.

انتخاب رئیس هیئت ورزشی کبدی قزوین

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، در مجمع هئیت کبدی استان ریاست فدراسیون کبدی و مدیرکل ورزش و جوانان و با رای اعضای مجمع روح الله آغاسی برای چهار سال دیگر در ریاست هئیت ورزشی کبدی ابقا شد.

رئیس فدراسیون کبدی در مجمع هئیت کبدی استان بر توسعه ورزش روستایی، افزایش مشارکت مردمی و تشکیل تیم‌های جدید در استان‌ها تأکید کرد.

عباس اورسجی افزود: فدراسیون ورزش روستایی در قالب برنامه راهبردی توسعه ورزش همگانی، طرح تشکیل هزار تیم روستایی را در سطح کشور اجرا خواهد کرد.

وی عنوان کرد: بر اساس این طرح، در هر استان ۳۰ تیم روستایی شامل ۱۵ تیم دختران و ۱۵ تیم پسران تشکیل می‌شود و هزینه‌های اجرایی آن با مشارکت چند نهاد مرتبط تأمین خواهد شد.

رئیس فدراسیون کبدی افزود: مسئولان فدراسیون با اشاره به اهمیت توسعه ورزش در مناطق روستایی، از هیئت‌های استانی خواستند از تمامی ظرفیت‌های موجود برای توسعه ورزشکاران، داوران و مربیان استفاده کنند و برنامه‌ریزی جدی برای افزایش آمار ورزشکاران سازمان‌یافته داشته باشند.

وی عنوان کرد: هیئت‌های استانی باید با برنامه‌ریزی دقیق و تعامل با فدراسیون، زمینه برگزاری جشنواره‌های ورزش همگانی، تقویت تیم‌های استانی و افزایش مشارکت روستاییان در فعالیت‌های ورزشی را فراهم کنند.

وی گفت: حمایت از هیئت‌های استانی منتخب از وظایف فدراسیون است و در این مسیر، هر هیئتی که در راستای برنامه‌های راهبردی فدراسیون حرکت کند، از حمایت کامل برخوردار خواهد شد.

اورسجی تاکید کرد با تعامل بیشتر میان فدراسیون و استان‌ها، شاهد تحول و جهش چشمگیر در آمار ورزشکاران، مربیان و داوران و همچنین حضور پررنگ‌تر ورزشکاران در تیم‌های ملی باشیم.

 

تأکید مدیرکل ورزش و جوانان قزوین بر توسعه کبدی در شهرستان‌ها

مدیرکل ورزش و جوانان استان در مجمع انتخاباتی هیئت کبدی استان بر لزوم همدلی اعضا و توسعه این رشته در سطح استان تأکید کرد.

مظفر علی شائی افزود: رقابت در این انتخابات بسیار نزدیک بود و همه اعضای مجمع با دیدگاه‌ها و برنامه‌های مختلف در این فرآیند حضور داشتند؛ بنابراین لازم است رئیس هیئت از ظرفیت همه اعضا، چه کسانی که رأی داده‌اند و چه کسانی که رأی نداده‌اند، برای پیشبرد برنامه‌های هیئت استفاده کند.

وی افزود: همه اعضای مجمع به نوعی بخشی از مجموعه هیئت هستند و می‌توانند در تصمیم‌گیری‌ها و پیشبرد برنامه‌ها نقش‌آفرین باشند.

علی‌شائی گفت: اختلاف نظر‌ها نیز می‌تواند در قالب جلسات تخصصی به همگرایی تبدیل شود تا در نهایت مسیر توسعه هیئت کبدی استان هموارتر شود.

مدیرکل ورزش و جوانان قزوین با تأکید بر اهمیت هماهنگی میان هیئت‌های ورزشی و اداره کل ورزش و جوانان گفت: انتظار ما از رئیس هیئت، همراهی کامل با سیاست‌ها و برنامه‌های استان و فدراسیون است تا فعالیت‌ها در فضایی آرام و رو به رشد دنبال شود.

علی‌شائی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در فدراسیون کبدی خاطرنشان کرد: همزمانی آغاز مسئولیت رئیس جدید هیئت با دوره مدیریت جدید در فدراسیون فرصت مناسبی است تا از تجربیات و توانمندی‌های موجود در سطح ملی برای توسعه این رشته در استان استفاده شود.

وی همچنین بر گسترش فعالیت‌های کبدی در شهرستان‌های استان تأکید کرد و گفت: یکی از انتظارات جدی ما فعال شدن ساختار کبدی در تمامی شهرستان‌هاست تا این رشته تنها در یک یا دو نقطه متمرکز نباشد و شاهد پراکندگی و توسعه آن در سراسر استان باشیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان آموزش را از مهم‌ترین بخش‌های توسعه این رشته دانست و افزود: توجه به آموزش مربیان، داوران و ورزشکاران باید به صورت جدی در دستور کار هیئت قرار گیرد تا مسیر پیشرفت این رشته در استان هموار شود.

وی در پایان با اشاره به حضور ورزشکاران استان در عرصه‌های ملی و بین‌المللی، ابراز امیدواری کرد با برنامه‌ریزی مناسب و حمایت‌های لازم، استان قزوین سهم بیشتری در موفقیت‌های تیم ملی کبدی داشته باشد و به عنوان یکی از استان‌های پشتیبان رویداد‌های فدراسیون نقش‌آفرینی کند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ تیر
لاوروف: آمریکا تسلیم فشار‌های اروپا درخصوص اوکراین می‌شود
توقف اروگوئه مقابل کیپ ورد
بیانیه گردان‌های القدس در سالگرد شهادت «حاج رمضان»
حمله تند ترامپ به نیویورک تایمز
مورینیو: بیرانوند باید در تیم‌های بزرگ اروپایی باشد
رژیم اشغالگر برای خروج از جنوب لبنان شرط گذاشت!
طارمی: بدشانس بودیم؛ تا لحظه آخر تلاش می‌کنیم
رئیس مجلس پس از بازی ایران با بلژیک: اینگونه از سرزمین مان دفاع می‌کنیم
بدبینی به مذاکرات به علت بدعهدی آمریکایی ها همچنان وجود دارد
تمجید کورتوا از بیرانوند
لوکاکو: ناامیدکننده بودیم
آلمان، ترامپ را مقصر بسته شدن تنگه هرمز می‌داند
ادعای زلنسکی درباره افزایش برد پهپادهای اوکراینی
بیرانوند: تمرکز بیشتری داشتیم بلژیک را می‌بردیم
گارسیا: در خط حمله کارایی نداشتیم
بقائی: نشست سوئیس، متمرکز بر مطالبه اجرای تعهدات طرف مقابل است
حدیث بدرقه در جوار مزار شهیدان به روایت نشست
انفجار راس لفان قطر زخمی داشت
قلعه‌نویی: هر دو تیم توان بُردن بازی را داشتند؛ از تعویضی ها راضی نیستم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مذاکرات چهارجانبه ایران، آمریکا، قطر و پاکستان
ونس: پیشرفت بزرگی در رابطه با ایران انجام شده است
قرعه‌کشی ایران‌خودرو امروز برگزار می‌شود
واریز حقوق بازنشستگان تا پایان امروز تکمیل می‌شود
مودیان نگران نباشند؛ مهلت ارایه اظهارنامه‌های مالیاتی تمدید خواهد شد
رسانه عبری: اسرائیل بار دیگر تسلیم شروط ایران شد
نشست وزیران خارجه مصر، ترکیه، عربستان و پاکستان در قاهره
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ به افق قم
تساوی ایران مقابل بلژیک؛ صعود یوزها به صدر جدول
علت حادثه مسمومیت غذایی تعدادی از شهروندان در شهرستان رامیان استان گلستان
امشب؛ تقابل یوز‌های ایران با بلژیک
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵
۸ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
خودکفایی ۸۵ درصدی در تامین امنیت غذایی کشور
انتشار گسترده اطلاعیه ایران درباره بسته شدن تنگه هرمز در رسانه‌های انگلیس
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم  (۲۷ نظر)
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود  (۱۶ نظر)
یارانه خرداد ماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد  (۶ نظر)
پرواز پراید بر فراز بام یک منزل مسکونی  (۴ نظر)
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد  (۳ نظر)
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد  (۲ نظر)
کاهش اندک قیمت ۳ محصول ایران‌خودرو با اصلاحات وزارت صمت  (۲ نظر)
واریز حقوق خرداد بازنشستگان کشوری آغاز شد  (۲ نظر)
واکنش بقایی به نفاق و ریاکاری وزیر خارجه فرانسه  (۱ نظر)
مذاکرات آینده به معنای پذیرش نظر دشمن نخواهد بود  (۱ نظر)
مراسم شیرخوارگان حسینی (ع) ماه محرم ۱۴۰۵ _ استان‌ها ۳  (۱ نظر)
ابوترابی‌فرد: هیئت حاکمه آمریکا به هیچ‌وجه قابل اعتماد نیست  (۱ نظر)
ترخیص مواد اولیه تولید داروی دیابتی با ورود دادستانی تهران  (۱ نظر)
عمارت کلاه‌فرنگی باغشمال میعادگاه فرهنگی مردم تبریز می‌شود  (۱ نظر)
ورود هیئت مذاکره کننده ایران به سوئیس  (۱ نظر)