• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۳۵۶۷
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۵
سیاسی » دولت
دیدار معاون رئیس شورای امنیت روسیه با رئیس‌جمهور؛

تاکید پزشکیان بر تسریع همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه

رئیس جمهور از مواضع حمایتی و ابراز همدردی دولت و ملت روسیه قدردانی و بر تسریع همکاری‌های راهبردی، به‌ویژه در حوزه‌های اقتصادی، ترانزیتی و منطقه‌ای تأکید کرد.

باید از ظرفیت‌های شانگهای، بریکس و اوراسیا برای توسعه همکاری‌ها بهره گرفت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در دیدار با آقای دیمیتری مدودف معاون رئیس شورای امنیت روسیه و نماینده ویژه رئیس‌جمهور این کشور و هیئت همراه که به‌منظور شرکت در آیین ادای احترام و بزرگداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی به تهران سفر کرده‌اند، از حضور هیئت روسی و همچنین ابراز همدردی و مواضع حمایتی دولت و ملت روسیه در قبال ملت ایران قدردانی کرد.

رئیس‌جمهور در این دیدار با اشاره به روابط راهبردی جمهوری اسلامی ایران و روسیه، بر ضرورت تسریع در اجرای توافقات مشترک و گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های مختلف تأکید کرد و گفت: ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه همکاری‌های اقتصادی، تجاری، انرژی و ترانزیتی میان دو کشور وجود دارد که باید با اراده‌ای مضاعف و در چارچوب توافقات موجود به مرحله اجرا برسد.

پزشکیان با اشاره به اهمیت کریدور بین‌المللی شمال ـ جنوب به‌عنوان یکی از محور‌های مهم همکاری‌های مشترک، توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل و ترانزیت میان دو کشور را در راستای تأمین منافع متقابل و تقویت پیوند‌های منطقه‌ای ارزیابی کرد.

رئیس‌جمهور همچنین با تأکید بر نقش سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در توسعه همکاری‌های چندجانبه، تقویت تعاملات جمهوری اسلامی ایران و روسیه در چارچوب سازمان همکاری شانگهای، گروه بریکس و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را حائز اهمیت دانست و بر بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های این سازوکار‌ها برای توسعه مناسبات اقتصادی و سیاسی تأکید کرد.

در این دیدار آقای دیمیتری مدودف معاون رئیس شورای امنیت روسیه، ضمن ابلاغ پیام تسلیت آقای پوتین و همچنین دولت و ملت روسیه به مناسبت شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی، جمعی از فرماندهان، مسئولان، دانشمندان و شهروندان ایرانی، به‌ویژه کودکان قربانی حملات اخیر، مراتب همدردی صمیمانه کشورش را با ملت ایران ابراز کرد.

دیمیتری مدودف با محکوم کردن تجاوزات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، این اقدامات را مغایر با اصول و قواعد بنیادین حقوق بین‌الملل، ناقض منشور ملل متحد و تهدیدی برای صلح و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی توصیف کرد.

معاون رئیس شورای امنیت روسیه با اشاره به ایستادگی ملت ایران در برابر فشار‌ها و تهدیدات خارجی اظهار داشت: حمایت گسترده مردم از نظام و کشورشان نقش تعیین‌کننده‌ای در حفظ ثبات و اقتدار جمهوری اسلامی ایران داشت و این انسجام ملی شایسته احترام و تحسین است.

نماینده رئیس جمهور روسیه همچنین بر عزم جدی مسکو برای اجرای کامل و مؤثر پیمان مشارکت راهبردی جامع میان دو کشور تأکید کرد و گفت: روسیه مصمم است همکاری‌های خود با جمهوری اسلامی ایران را در تمامی عرصه‌های مورد علاقه طرفین گسترش دهد.

دیمیتری مدودف افزود: فدراسیون روسیه در عرصه‌های بین‌المللی همچنان از حقوق و منافع مشروع جمهوری اسلامی ایران حمایت خواهد کرد و معتقد است کشور‌های مخالف یکجانبه‌گرایی باید همکاری‌ها و هماهنگی‌های خود را بیش از پیش تقویت کنند.

معاون رئیس شورای امنیت روسیه، سازمان همکاری شانگهای و گروه بریکس را از مهم‌ترین بستر‌های همکاری میان کشور‌های مستقل و مخالف رویکرد‌های یکجانبه‌گرایانه دانست و بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت این نهاد‌ها برای تقویت همکاری‌های سیاسی، اقتصادی و مالی تأکید کرد.

نماینده رئیس جمهور روسیه همچنین توسعه همکاری‌های پولی و مالی، گسترش استفاده از ارز‌های ملی در مبادلات دوجانبه و چندجانبه و کاهش وابستگی به نظام مالی مبتنی بر دلار را از محور‌های مهم همکاری‌های آینده میان تهران و مسکو برشمرد و بر آمادگی روسیه برای پیشبرد این همکاری‌ها تأکید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی از حضور مردم در مراسم تشییع پیکر مطهر قائد شهید
ممنوعیت استفاده از شیلنگ آب برای ۷ میلیون انگلیسی
ادامه عملیات اطفاء حریق در شرکت اکسین پالایش پلدختر
شام غریبان آقای شهید ایران در سومین حرم اهل بیت
حضور مقتدرانه مردم رشت در تجمعات شبانه
خدمات رسانی مواکب به زائران امام شهید در دامغان
حضور پزشکیان در مراسم ختم پدر دکتر محمدباقر ذوالقدر
قدردانی فرمانده کل انتظامی از وزیر کشور عراق برای تشییع امام شهید امت در عراق
مسجد ساغری یادگار دوران تبعید رهبر شهیدانقلاب در جیرفت
مسابقات لیگ بستکبال دختران در سراب
شعری در رثای رهبر شهید انقلاب
پیام تقدیر امام جمعه و استاندار ایلام از حضور باشکوه مردم در مراسم وداع با قائد شهید امت
عبور از ایستگاه صد و سی و یکم + فیلم
مادر شهید ولی زاده آسمانی شد
تغییر موقت محل ارائه خدمات تعویض پلاک در کیش
نویسنده شدنم را مدیون رهبر شهید انقلاب هستم
بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال به درمان حیوان‌گزیدگی در اردبیل هزینه شد
خدمات موکب‌های کرمان به زائران و شرکت کنندگان در مراسم تشیع آقای شهید ایران
سمنان در سوگ قائد شهید و خانواده رهبر معظم انقلاب
پایان تشییع و بدرقه امام شهید امت + فیلم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه
عذرخواهی دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب از هموطنان به علت تغییر ساعت مراسم تشییع در مشهد
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان
پاسخ خرد کننده به تجاوز اخیر آمریکا خواهیم داد
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)
بقائی: اروپا باید پاسخگو باشد
حملات ارتش تروریستی آمریکا به اهدافی در ایران
محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب نزدیکی روضه منوره است
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۷ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۳ نظر)
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۲ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا  (۱ نظر)