• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۶۱۶۸۰
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۵ - ۲۱:۰۸
بین الملل » غرب آسیا
رئیس دفتر سیاسی حماس:

اولویت ما بازگرداندن زندگی شرافتمندانه به مردم غزه است

رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: اولویت ما پایان دادن به رنج و درد و بازگرداندن زندگی شرافتمندانه برای مردم غزه است.

   اولویت ما بازگرداندن زندگی شرافتمندانه به مردم غزه است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، خلیل الحیه، رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: بازگرداندن زندگی شرافتمندانه برای مردممان در غزه، که حق اصیل ملت ماست، از اولویت‌های ماست. در هر مسیر و زمینه‌ای برای پایان دادن به رنج و درد شما تلاش می‌کنیم تا دوباره غزه‌ای زیبا و درخشان بسازیم.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، روز چهارشنبه در نخستین سخنرانی رسمی خود پس از انتخاب به عنوان رئیس دفتر سیاسی این جنبش، با تأکید بر تداوم راه و مشی پیشین، اعلام کرد که همان مسیر فرماندهان و رهبران را ادامه می‌دهد.

الحیه با اشاره به حساسیت مرحله کنونی تصریح کرد: «این مسئولیت را در برهه‌ای بسیار حساس از تاریخ آرمان فلسطین بر عهده گرفته‌ام و امانتی بر گردن من است».

رئیس جدید دفتر سیاسی حماس در بخشی از سخنان خود، مردم غزه را خطاب قرار داد و گفت: «به مردم غزه می‌گویم که ما به تلاش خود در تمام مسیر‌ها و جهت‌ها ادامه خواهیم داد تا رنج و درد را از شما دور کنیم».

وی با اشاره به اهمیت کرانه باختری، تأکید کرد: «دفاع از کرانه باختری مسئولیتی است که بر عهده ماست».

الحیه همچنین به اهالی قدس اشغالی، کرانه باختری شجاع و همه آزادگان جهان که از آرمان فلسطین حمایت می‌کنند، درود فرستاد و گفت: «دفاع از آرمان خود مسئولیتی است که بر گردن همه ما تا زنده هستیم، قرار دارد.

رئیس دفتر سیاسی حماس در ادامه، چهار اولویت اصلی جنبش را به شرح زیر برشمرد:

۱. بازگرداندن زندگی شرافتمندانه به غزه: الحیه تأکید کرد که بازگرداندن زندگی شرافتمندانه به اهالی غزه به عنوان حق مسلم ملت فلسطین، یکی از اولویت‌های جنبش حماس بوده و این جنبش در همه مسیر‌ها برای غزه، کرانه باختری، قدس و اسرای فلسطینی اقدام خواهد کرد.

۲. تحقق وحدت ملی: الحیه وحدت ملی را دومین اولویت جنبش دانست و گفت: «ما دست خود را به همه فلسطینیان دراز می‌کنیم» و بر ضرورت آغاز گفت‌وگوی ملی با تمامی گروه‌های فلسطینی، به ویژه سازمان آزادی‌بخش فلسطین، تأکید کرد.

۳. تقویت جایگاه غزه در هویت فلسطینی: وی بر اهمیت جایگاه غزه در هویت فلسطینی و ضرورت آزادی اسرا و پایان دادن به رنج مردم فلسطین تأکید کرد.

۴. تقویت روابط راهبردی با محیط اسلامی: الحیه چهارمین اولویت را تقویت روابط راهبردی جنبش با محیط اسلامی خود برشمرد و تصریح کرد: «ما به روی تمامی اجزای امت اسلامی گشوده‌ایم.

خلیل الحیه در بخش دیگری از سخنان خود گفت که جنبش حماس بر اهمیت انتقال به مرحله دوم آتش‌بس و توافق غزه تأکید دارد.

رئیس دفتر سیاسی حماس از حامیان فلسطین این گونه قدردانی کرد: «ما به همه کسانی که از فلسطین حمایت کردند و در برابر جنگ نابودی، در کنار غزه ایستادند، سلام و درود می‌فرستیم. به ویژه به برادرانمان در یمن، لبنان، عراق و ایران که از ما حمایت کردند و با خون و سلاح خود در این راه همراه ما بودند.

الحیه گفت: «ما از ادامه خیزش‌ها و اقدامات مردمی در سطح جهان که از مردم فلسطین حمایت می‌کند، دعوت می‌کنیم، تا زمانی که این ظلم از آنها برداشته شود و حقوقشان به دست آید، به این تحرکات و اقداماتشان ادامه دهند.»

وی افزود: «ما در حماس از تمام کسانی که از سراسر جهان برای ابراز همبستگی با فلسطین بیرون آمده‌اند، قدردانی می‌کنیم و همواره خواستار هر نوع حمایت و همراهی هستیم».

رئیس دفتر سیاسی حماس با اشاره به وضعیت کنونی منطقه، گفت: «صحنه امروز تأیید می‌کند که ثبات و امنیت مردم فلسطین، کلید امنیت و ثبات در منطقه است.»

وی خطاب به جامعه بین‌المللی اظهار داشت: «به جامعه بین‌المللی می‌گوییم که معیار عدالت کاملاً ساقط می‌شود، اگر در حمایت از کودکان غزه ناتوان باشید».

خلیل الحیه با ابراز اطمینان از پیروزی نهایی، گفت: «ما اطمینان داریم که مسیر جهاد و مقاومت مردم ما، در نهایت به پیروزی خواهد انجامید، هرچند که این مسیر طولانی باشد».

رئیس دفتر سیاسی حماس در پایان سخنان خود با ابراز اطمینان از پیروزی نهایی، گفت: ما اطمینان داریم که مسیر جهاد و مقاومت مردم ما، در نهایت به پیروزی خواهد انجامید، هرچند که این مسیر طولانی باشد. ما به این عهد پایبندیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فیلم‌های امروز تلویزیون برای مخاطبان
تولید ۹۳ تن پیله‌تر ابریشم در مازندران
جام جهانی تیراندازی، پایان کار بانوان ایران در تفنگ سه وضعیت
اجتماع بزرگ مردم شهریار در یکصدو چهل و چهارمین شب
نوای دونَلی خاموش شد؛ شیرمحمد اسپندار درگذشت
رتبه نخست کشور برای بهزیستی مازندران در تأمین مالی خرد
پیروزی‌های نمایندگان بدمینتون ایران در مسابقات ناوک ترکیه
ورزش صبحگاهی در بوستان‌های کرمان، گامی برای ارتقای سلامت شهروندان
حمایت دوباره مردم بهارستان از نیرو‌های مسلح در اجتماع ۱۴۴ شبانه
محدودیت شبانه در محور هراز از امروز / ۲۰ روز انسداد برای روشنایی تونل‌ها
­نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ مرداد
حمله دشمن آمریکایی به شناور‌های امداد و نجات در هرمزگان
 استقبال از آثار رهبر شهید در نمایشگاه کشمیر
آمادگی ایران برای همکاری علمی با پاکستان
اجتماع مردم شهرستان ری در صدو چهل و چهارمین شب
برنامه تیم ملی والیبال ایران تا پایان بازی‌های آسیایی بسته شد
اعلام زمان و مکان برگزاری پنجره چهارم انتخابی جام جهانی بسکتبال
ادامه سیر صعودی بهای جهانی نفت
گزارش رویترز از چالش جدی ارتش آمریکا مقابل مقاومت یمن
آتش‌سوزی یک فروند نفتکش متخلف در تنگه هرمز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش قاطع قرارگاه‌خاتم به تهدید حمله آمریکا به مراکز هسته‌ای
پیام تسلیت رهبر انقلاب به‌مناسبت درگذشت مادر شهیدان مظفر
حمله هوایی دشمن آمریکایی به جنوب غرب تبریز
هگست: بدون شک ایران هنوز هم توانمند است
۵۸ شهر کشور همچنان درگیر تنش آبی هستند
رفع تصرف ۴۵ هکتار بستر و حریم رودخانه‌های خراسان رضوی 
ابرازنگرانی سازمان‌ملل ازحملات به‌زیرساخت‌های غیرنظامی ایران
چگونه از زمان‌بندی دقیق محدودیت‌های برق باخبر شویم؟
با مراکزی که آغازکننده آسیب به منافع ما باشند، مقابله می‌کنیم
تسهیل شرایط ساخت نیروگاه‌های خورشیدی خانگی و صنعتی
حمله سنگین موشکی - پهپادی سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن
افتخار ترامپ به کشته‌شدن نیرو‌های آمریکایی نهایت بی‌شرمی است
مدیریت هوشمندانه مصرف؛ کلید تضمین پایداری شبکه برق
موافقت کمیته دفاع مجلس بلغارستان با استقرار هواپیما‌های آمریکا
سهمیه ۶۰ لیتری بنزین مرداد، بامداد پنجشنبه شارژ می‌شود
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش  (۱ نظر)
  جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۳۰ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد  (۱ نظر)
تنگه هرمز عامل تعیین سرنوشت مردم ایران است  (۱ نظر)
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی  (۱ نظر)
سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های ارتش  (۱ نظر)
هشدار یمن به عربستان: به محاصره پایان دهید  (۱ نظر)
حملات بامدادی آمریکا به شیراز ؛ پرتابه دشمن به ارتفاعات اصابت کرد  (۱ نظر)
درخواست محکومیت فوری حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین  (۱ نظر)
تحویل سه محصول معوق سایپا به مشتریان تا پایان شهریور  (۱ نظر)
باز شدن تنگه هرمز بدون اراده ایران محال است  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت شرکت آمریکایی آمازون در بحرین  (۱ نظر)
ادامه جنگ با ایران به ضرر آمریکا است  (۱ نظر)