پخش زنده
امروز: -
شبکه یک سیما در پانزدهمین جشن حافظ در بخش های بهترین بازیگر مرد و زن کمدی، بازیگر درام ، فیلم نامه و کارگردانی تندیس حافظ را دریافت کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در این مراسم تندیس حافظ به مهران رجبی بهترین بازیگر مرد کمدی برای بازی در سریال "معراجیها" اهدا شد .
همچنین ریما رامین فر برای بازی در سریال "پایتخت 3" تندیس حافظ را بهعنوان بهترین بازیگر زن کمدی دریافت کرد .
شبنم مقدمی هم در مجموعه تلویزیونی "مدینه" که ماه رمضان سال قبل از شبکه یک سیما پخش شد تندیس حافظ بهترین بازیگر زن درام تلویزیون را دریافت کرد.
جایزه بهترین فیلمنامه تلویزیونی به محسن تنابنده برای سریال "پایتخت 3 "اهدا شد و جایزه بهترین کارگردانی تلویزیونی به بهروز شعیبی برای سریال "پرده نشین" تعلق گرفت.
در پانزدهمین جشن حافظ در تالار وزارت کشور در هفت رشته از برگزیدگان آثار حوزه تلویزیون که سال 1393 پخش شدهاند قدردانی شد .