• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۴۲۰۴۶
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۲
یزد » سیاسی

گفتنی های محسن رضایی از فتنه 88 و حماسه 9 دی

آبرویم را گذاشتم و با سران فتنه تماس گرفتم که بیایید به شورای نگهبان بروید، یکی از آن ها گفت بگذار با میرحسین موسوی تماس بگیریم و موسوی هم در پاسخ به من گفت: بگذار با ستادم تماس بگیرم اما دیگر پاسخ مرا ندادند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد ، محسن رضایی امروز در مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی در مسجد روضه محمدیه یزد گفت در فتنه 88 هر کسی که معاند نظام جمهوری اسلامی بود حتی کسانی در اثر انفجارات و ترورها از ایران فرار کرده بودند دور هم جمع شدند و تحرک بزرگی را علیه نظام شکل دادند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره ایجاد نگرانی در منطقه در فتنه 88 گفت: از لبنان و فلسطین تماس می گرفتند که در ایران چه خبر است و اگر ایران از دست برود همه ما را می کشند و استبداد دوباره بر می گردد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال 88 افزود فتنه 88 اقتصاد کشور را ده ماه تعطیل و به رابطه بین المللی ما آسیب وارد کرد و دموکراسی انتخابات کشور را با چالش مواجه ساخت.

وی با بیان این که سختی این فتنه قاطی شدن حق و باطل و عدم تشخیص برای مردم بود افزود در آن زمان سه راه حل برای خواباندن فتنه 88 وجود داشت که متاسفانه هیچکدام از آن ها عملی نشد .

فرمانده سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت اولین راه حل این بود که نامزدهای شکست خورده به جای ریختن در خیابان باید به شورای نگهبان می رفتند و آن جا شکایت می کردند چراکه این مشکلات در انتخابات در زمان حضرت امام هم بود و خود من تلاش بسیار زیادی کردم و آبرویم را گذاشتم و با سران فتنه تماس گرفتم که بیایید به شورای نگهبان بروید، یکی از آن ها گفت بگذار با میرحسین موسوی تماس بگیریم و موسوی هم در پاسخ به من گفت: بگذار با ستادم تماس بگیرم اما دیگر پاسخ مرا ندادند.

رضایی عنوان کرد: راه حل دوم این بود که نخبگان و سیاسیونی که حامیان این دونفر بودند وارد عمل می شدند و آن ها را به راه راست می آوردند و سوم این که تجربه نشان داده در فتنه های گذشته عده ای از اصحاب فکر و عقل می رفتند و پا جلو می گذاشتند اما این هم صورت نگرفت و همین موضوعات مردم را به اشتباه انداخته بود و مردم در شرایطی حماسه 9 دی شکل دادند که دیگر راه بسته شده بود.

رضایی تاکید کرد: زیان ها و خسارت هایی که فتنه گران به کشور وارد کردند و دستاوردهای حماسه 9 دی باید در تاریخ ملت ایران ثبت شود و باقی بماند .

سرلشکر محسن رضایی با بیان این که خیلی ها می خواهند حماسه 9 دی به فراموشی سپرده شود گفت این ها همان کسانی هستند که بعد از انقلاب هم به مردم می گفتند انقلاب تمام شد و بروید به خانه هایتان! و ما انقلاب را اداره می کنیم.

رضایی عنوان کرد: تاریخ ثابت کرده است که هرگاه مردم از عرصه انقلاب کنار بروند نظام دچار دستخوش تهدید ها شده است اما با این وجود برخی با احترام می گویند که چرا به مسئله حماسه 9 دی و فتنه 88 می پردازید.

رضایی 9 دی را انقلاب بصیرت ملت ایران در عبور از مهم ترین موانع انقلاب دانست و اذعان کرد:مردم در زمانی که عده ای با غرور حس تملک و تولیت بر انقلاب داشتند ایستاندند و این نشان از پیشرفت سیاسی ایران است.

این مسئول ابراز کرد: اولین دستاورد این حماسه، تشخیص بین حق و باطل و یاس و ناامیدی دشمن از این ترفند بود چراکه دشمن هم فهمید که با جنگ که هیچ با فتنه هم نمی توانند کاری کند .

وی با بیان اینکه حادثه 9 دی نیروی معجزه گر مردم را ثابت کرد افزود: امروز تمام دشمان بسیج شدند تا علیه مردم در مسئله اقتصاد و فرهنگ آشوب کنند وبه گونه ای زندگی مردم و بعد معنوی مردم را بمب باران می کنند.

رضایی با بیان اینکه کانون مبارزه امروز اقتصاد است گفت: امروز از همه موانع عبور کردیم و رسیدیم به مانع آخر و آن اقتصاد و فرهنگ است و نیاز آن الگوی اقتصاد مقاومتی است که مردم یزد از قدیم تا کنون با سخت کوشی الگوی آن بوده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال روزانه حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور
اجرای پویش «سلام محله» در استان همدان
پنجاه و سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین
بررسی یکی از شاخص‌ترین نسخه‌های خطی در کاخ گلستان
بارش برف و باران در محور‌های مواصلاتی استان البرز
جام اتحادیه انگلیس، آرسنال اولین فینالیست شد
 پیام رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج)
هوای برفی شهرکرد
بسته شدن راه ارتباطی همه روستاهای الیگودرز بر اثر بارش برف
اعلام نتایج سه آزمون استخدامی
لایحه بودجه ۱۴۰۵ از هفته آینده در جلسات علنی بررسی می‌شود
پیام تسلیت نماینده مردم یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
آغاز و افتتاح طرح‌های عمرانی در سفر استاندار به دره‌شهر
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان ۱۵ بهمن
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
فراخوان جشنواره رسانه ای مساجد استان اردبیل منتشر شد
آغاز پویش سلام محله در لنجان اصفهان
رقابت ۱۷۴ شرکت‌کننده در جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان
کشف ۴ قلم کوزه سفالی در تپه انذر طارم زنجان
جشن مردمی نیمه شعبان در ساری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)