در ادامه تشدید بحران های اجتماعی و اقتصادی؛
بحران کادر پزشکی در انگلیس
سازمان صلیب سرخ انگلیس هشدار داد بخش خدمات بهداشتی و پزشکی انگلیس با «بحران نیروی کار» مواجه شده است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگز
اری صدا و سیما، سازمان صلیب سرخ انگلیس هشدار داد بخش خدمات بهداشتی و پزشکی انگلیس با «بحران نیروی کار» مواجه شده است.
روزنامه انگلیسی گاردین در گزارشی نوشت: بر اساس گزارش صلیب سرخ انگلیس، سرویس سلامت همگانی انگلیس موسوم به ان اچ اس، با «بحران نیروی انسانی» مواجه شده است زیرا بیمارستان ها و سرویس های آمبولانس این کشور در تلاش برای پاسخ گویی به در خواست های فزآینده می باشند. این موضوع پس از جان باختن دو بیمار پس از انتظار طولانی در راهروهای بیمارستان مطرح شده است.
بیمارستان سلطنتی وورسسترشایر روز جمعه تحقیقاتی را درباره مرگ این دو نفر انجام داد و گزارش ها در این باره را رد نکرد که این افراد پس از انتظار طولانی بر روی برانکارد در راهروهای بیمارستان طی سال جدید جان خود را از دست دادند.
روز جمعه، مسئولان پزشکان اعلام کردند بیماران بیشتری ممکن است به سبب آشوب های موجود در ان اچ اس جان خود را از دست بدهند.
جان باختن این افراد سبب بروز ادعاهایی در این باره شد که سرویس سلامت همگانی انگلیس «از هم فروپاشیده است» و انتظار طولانی برای مداوا، کمبود شدید تخت های بیمارستانی و کمبود پرسنل سبب به وجود آمدن شرایطی شده است که پزشکان انگلیسی آن را «بیچارگی بیش از اندازه بیماران» توصیف می کنند.
مایک آدامسون مدیر اجرایی صلیب سرخ انگلیس گفت، سازمان زیر نظر او «در خط مقدم» این موضوع قرار دارد. او گفت: «ما در حال بر طرف کردن فاجعه انسانی در بیمارستان ها و سرویس های آمبولانس خود در سراسر کشور هستیم. از ما خواسته شده است از ان اچ اس حمایت کنیم و به افراد برای انتقال از خانه به بیمارستان کمک کنیم. این به معنای بکارگیری تیم های داوطلبان ما و حتی تقاضا از شرکت شریک ما یعنی لند روور برای ارائه خودرو به منظور انتقال بیماران به بیمارستان است.»
گفته می شود یک زن به سبب انتظار به مدت سی و پنج ساعت در یک راهرو و حمله قلبی جان خود را از دست داد و یک مرد دیگر نیز دچار آنوریسم شد و نجات نیافت.
همچنین گفته می شود یک بیمار دیگر از تخت در بیمارستان سلطنتی وورسسترشایر آویزان شده بود و گفته می شود به سبب فشار اضافی موجود در بیمارستان ها در فصل زمستان، به صورتی جدی تحت فشار قرار گرفته بود. گفته می شود این اتفاقات بین روز نخست تا سوم ماه ژانویه سال جدید رخ داده اند.
بسیاری دیگر از بیماران که این هفته به بیمارستان وورسسترشایر رفته بودند در گفتگو با روزنامه گاردین گفتند که مدت زمانی زیادی در راهروها منتظر ماندند.
دکتر مارک هلند رئیس انجمن بیماری های حاد گفت: « مدت زمان زیادی است که ما می گوییم ان اچ اس با مشکلاتی مواجه است. اما این که افراد پس از انتظار طولانی در راهروهای بیمارستان ها جان خود را از دست می دهند، نشان می دهد که ان اچ اس در حال حاضر از هم فروپاشیده است.»
او همچنین گفت: «ما به نقطه ای رسیده ایم که تلاش های کارکنان ما برای مقابله با این روند دیگر کافی نیست. ما از کارکنان ان اچ اس می خواهیم خدماتی در سطح استانداردهای جهانی ارائه کنند اما این در حالی است که در سطح جهان سوم کارمند و تحت داریم. شمار زیادی از دیگر بیمارستان ها در انگلیس با همین فشارها مواجه هستند و این احتمال وجود دارد که اتفاق مشابه در بیمارستان سلطنتی وورسستر رخ دهد. من می گویم این اتفاق تکرار خواهد شد
پنجاه بیمارستان از صد و پنجاه و دو بیمارستان ان اچ اس مجبور شدند ماه گذشته وضعیت اضطراری اعلام کنند و در برخی موارد نیز به طور موقت، سطح مراقبت های ارائه شده به بیماران را کاهش دادند زیرا نمی توانستند از پس تعداد افرادی که به مراقبت های پزشکی نیاز دارند، بر آیند
زیرا بسیاری از دیگر بیمارستان ها نیز تحت همین فشارها قرار دارند.»
هلند گفت همچنین این احتمال وجود دارد که این بیماران سالخورده که طی دوره جشن (سال نو) به بیمارستان منتقل شده اند، ممکن است بدین سبب جان خود را از دست داده باشند که مراقبت های کافی دریافت نکردند .
او افزود: «در حال حاضر، ما بیماران زیادی داریم که در تخت های دیگر بخش ها بستری هستند. همچنین ممکن است پرستارانی وجود داشته باشند که از مهارت های کافی برای رسیدگی به این بیماران برخوردار نیستند و ما می دانیم که برخی بیماران از مراقبت های کافی بهره مند نمی شوند. از این رو در این باره نگرانم که طی کریسمس و سال جدید ممکن است افرادی که در بخش های تخصصی خود بستری نشده اند، آسیب ببینند.»
او گفت نمی تواند تخمین بزند چه تعداد بیمار ممکن است در نتیجه این موضوع جان خود را از دست داده باشند.
پنجاه بیمارستان از صد و پنجاه و دو بیمارستان ان اچ اس مجبور شدند ماه گذشته وضعیت اضطراری اعلام کنند و در برخی موارد نیز به طور موقت، سطح مراقبت های ارائه شده به بیماران را کاهش دادند زیرا نمی توانستند از پس تعداد افرادی که به مراقبت های پزشکی نیاز دارند، بر آیند.در ماه دسامبر، هفت بیمارستان پانزده بار وضعیت فوق العاده اعلام کردند و این بدین معناست که آنها قادر نبودند مراقبت های جامع در اختیار بیماران قرار دهند. کارکنان بیمارستانی در گفتگو با روزنامه گاردین اعلام کردند مجبور بودند برای انتقال بیماران از بخش اورژانس تا هشت ساعت منتظر بمانند.
دکترتاج حسن رئیس کالج سلطنتی «ایمرجینسی مدسین» گفت، ارقامی که از بیمارستان های سراسر انگلیس دریافت کرده است نشان می دهد که برخی از آنها ظرف چهار ساعت به کمتر از پنجاه تا شصت درصد بیماران در بخش اورژانس خدمات ارائه می کنند.
او گفت: «این ارقام از بیچارگی شدید بیماران حکایت دارد. بخش ها پر از بیمار هستند، تعداد بیمارانی که به بیمارستانها مراجعه می کنند زیاد است، و این روند می تواند به جان باختن برخی از آنها منجر شود. » این دو نفر کمبود بودجه ان اچ اس و سیستم های مراقبت اجتماعی را عامل شرایط نگران کننده بیمارستان ها دانستند.
حسن گفت: «با وجود تلاش های زیادی افرادی که می کوشند به درخواست های فزاینده پاسخ دهند، نظام مراقبت اورژانس در حال از پای در آمدن است. اوضاع هم برای کارکنان و هم برای بیمارستان غیر قابل تحمل است. »