جایزه چهره سال هنر انقلاب به «کارن همایونفر» رسید
جایزه چهره سال هنر انقلاب اسلامیِ سال ۱۴۰۳ و در یازدهمین دوره این رویداد به کارن همایونفر، موسیقیدان و آهنگساز رسید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آیین پایانی رویداد بزرگ فرهنگی هفته هنر انقلاب با حضور مدیران، مسئولان و چهرههای فرهنگی کشور عصر امروز (یکشنبه، ۳۱ فروردین) در تالار اندیشه حوزه هنری با حضور شخصیتهای مختلفی مانند حجتالاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، غلامعلی حدادعادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، محمدمهدی دادمان، رئیس حوزه هنری، سیدمحمد هاشمی، مدیر عامل سازمان هنریرسانهای اوج و شماری از هنرمندان حوزههای مختلف برگزار شد.
در این آیین همچنین علاوه بر اهدای نخستین جایزه هنرگردان، جایزه بخش چهره ماندگار هنر انقلاب، جایزه چهره بینالمللی هنر مقاومت نیز اهدا و قطعات موسیقی توسط ارکستر سمفونیک و گروه کر اجرا شد.
در ادامه برنامه با پخش ویدیویی مستند از صحبت های کارن همایونفر از این هنرمند اهل موسیقی توسط ابراهیم حاتمی کیا تجلیل شد.
ابراهیم حاتمی کیا در این مراسم گفت: در آخر برنامه خدمت شما رسیدم. سینما بسیار به موسیقی وابسته است و بال پرواز سینما را موسیقی شکل میدهد و در این میان کارن همایونفر پرواز های پرارتفاعی را در این زمینه تجربه کرده است، به قدری که گاهی من به عنوان کارگردان از امتداد این ارتفاع باز می مانم.
وی افزود: موسیقی بالاتر از همه اتفاقات و رویدادها در حال جریان است و کارن همایونفر کسی است که کارش را به خوبی انجام میدهد. خوشحالم که با این موزیسین همکاری های ادامه دار داشتم که آخرین آن در فیلم «موسی کلیم الله» بود. کارن همایونفر با موسیقی عشقبازی میکند و من مفتخرم از اینکه با او همکار بودم.
محمدرضا درویش، محمدمهدی دادمان، حجتالاسلام محمد قمی و ابراهیم حاتمی کیا، برای تجلیل از همایونفر روی صحنه حضور یافتند و نشان برگزیدگی هنر انقلاب را به وی اعطا کردند.
کارن همایونفر نیز در این مراسم گفت: این تعریف ها و تحسین ها مرا از نفس انداخت. سپاسگزارم از هیئت انتخاب که من کوچک را برای این جایزه بزرگ انتخاب کردند و کار مرا پس از این سخت تر کردند.
وی ادامه داد: ما در جغرافیای عشق زیست میکنیم و آنچه پیشرانه ما در حرکت امید و فتح بزرگ ما فرهنگی است که قلب آن در خاورمیانه می تپد.
این مراسم اختتامیه با تشویق ادامه دار حضار برای کارن همایونفر خاتمه یافت. نوای ای ایران که توسط گروه اکستر سمفونی، اجرا شد، بدرقه کنندگان میهمانان و برگزیدگان از سالن حوزه هنری بود.
پنج هنرمند نامزدهای نهایی «چهره سال ۱۴۰۳ هنر انقلاب اسلامی» معرفی شده بودند: گلستان جعفریان نویسنده: برای انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاییز آمد» و ۱۳۵ بار تجدید چاپ این کتاب به واسطه استقبال چشمگیر مخاطبان، محمد حمزهزاده نویسنده: برای خلق مجموعه کتاب «قصههای دلستان و گلستان» در امتداد سنت قصهپردازی ایرانی و استقبال مخاطبان از این اثر، محمدرضا دوستمحمدی گرافیست: برای خلق پرتره فرماندهان شهید جبهه مقاومت و کنشگری موثر در میدان هنر مقاومت با مشارکت فعال در رویدادهای هنری و مربیگری برای هنرمندان جوان، محمد رسولی شاعر: برای خلق اشعار به هنگام و موثر در هنگامه نبرد طوفانالاقصی و به میدان آوردن شعر در میانه روزهای مهم جبهه مقاومت، و کارن همایونفر آهنگساز: برای خلق آلبوم «سید الامه» در رثای شهید سیدحسن نصرالله که به یک نغمه ماندگار در تاریخ جبهه مقاومت تبدیل شد.
هیئت انتخاب نامزدهای نهایی چهره سال هنر انقلاب متشکل از احمدرضا درویش، حمید حسام، سیدمسعود شجاعی طباطبایی، مرتضی سرهنگی، محسن مومنی شریف و مسعود نجابتی مسئولیت انتخاب نامزدهای نهایی چهره سال ۱۴۰۳ انقلاب اسلامی را برعهده داشتند.
هیئت انتخاب نامزدهای چهره سال هنر انقلاب اسلامی، پیش از این ۱۵ هنرمند اعم از سیداحسان باقری عکاس، حسین پارسایی کارگردان تئاتر، خیرالله تقیانیپور کارگردان تئاتر و سینما، گلستان جعفریان نویسنده، محمد حمزهزاده نویسنده، محمدرضا دوست محمدی گرافیست، وهب رامزی عکاس، محبوبه سادات رضوینیا نویسنده، محمد رسولی شاعر، میلاد عرفانپور شاعر، رضا کشاورز حداد کارگردان سینما، سجاد مهرگان کارگردان تلویزیون، سیدمحمدرضا میری نقاش و گرافیست، محمدحسین نیرومند کارتونیست و کارن همایونفر آهنگساز را به عنوان نامزدهای اولیه «چهره سال۱۴۰۳ هنر انقلاب» معرفی کرده بود.