آغاز اجرای طرح توانبخشی یکپارچه در آباده
طرح توانبخشی یکپارچه در مرکز توانبخشی حضرت عباس آباده به اجرا درآمد .
![برای اولین بار در کشور طرح توانبخشی یکپارچه در مرکز توانبخشی برای اولین بار در کشور طرح توانبخشی یکپارچه در مرکز توانبخشی](/files/fa/news/1398/6/15/3920748_359.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، در مرکز توانبخشی حضرت عباس آباده، سالانه بیش از ۷۰ معلول جسمی حرکتی، ذهنی و اوتیسم با شیوه جدید تحت درمان کارشناسان قرار می گیرند.
مسئول مرکز توانبخشی حضرت عباس (ع) آباده گفت: در این مرکز ۳۲ نفر از کارشناسان در حیطههای کاردرمانی، گفتاردرمانی، هنردرمانی، ورزش درمانی و مهارتهای خودیاری، شناختی و مداخله زودهنگام مشغول درمان معلولین زیر ۱۴ سال هستند.
فرخی افزود: در طرح توانبخشی یکپارچه،علاوه بر اینکه سن درمانی کودکان معلول بسیار کاهش مییابد، هر کارشناس بصورت انفرادی، یک کودک معلول را تحت درمان قرار می دهد .