پخش زنده
امروز: -
مدیر نظارت بر فرآوردههای غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از نظارت مستمر بر کیفیت آرد تولیدی در کارخانجات استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر سید محمدعلی نوری گفت: باتوجه به اهمیت حفظ سلامت جامعه کیفیت آرد کارخانجات استان توسط کارشناسان کنترل میشود.
وی اظهار داشت: بدین منظور کارشناسان این مدیریت به طور مداوم از کارخانجات تولید آرد در استان بازدید و کیفیت آرد تولیدی را کنترل میکنند.
دکتر نوری افزود: نظارت بر نحوه تولید، بستهبندی و ارسال آرد و همچنین اطمینان از فرآیند تولید و توزیع بهداشتی، از وظایف اصلی این مدیریت است که به لحاظ اهمیت سلامتی عموم جامعه، با دقت فراوان پیگیری میشود.