پخش زنده
امروز: -
سارقان وسایل اماکن عمومی و ساختمانهای نیمه کاره در مهاباد دستگیر شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، جانشین فرمانده انتظامی مهابادگفت: با توجه به افزایش سرقت از اماکن عمومی و ساختمانهای نیمه کاره دراین چند وقت اخیر، مراتب دراولویت کاری کاراگاهان پلیس آگاهی قرارگرفته و با تشکیل جلسه و استفاده از تیمهای مجرب و با استفاده از ظرفیتهای موجود و همکاری شاکیان، تیمهای گشتزنی و دوربینهای مداربسته، دو نفر از سارقینی که اقدام به سرقت از اماکن عمومی و ساختمانهای نیمهکاره میکردند، شناسایی و در مخفیگاهشان دستگیر شدند.
سرهنگ امیررضا رسولیان افزود: این افراد به جرم خود و ۶۰ مورد سرقت اعتراف کردند و همچنین مقدار زیادی اموال مسروقه از منازل این افراد کشف و دو شخص مالخرکه درادامه معرفی شدند، شناسایی و دستگیر شدند.
وی با اشاره به اینکه ارزش اموال حدود۵۰۰ میلیون تومان است، تصریح کرد: متهمین به مراجع قضایی شهرستان تحویل داده شدند و برای متهمین قرار زندان صادر تا درادامه بقیه شاکیان هم شناسایی شوند.