• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۱۳۳۰
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۳
بین الملل » اروپا

سفر ترامپ به انگلیس با حاشیه‌های پررنگ‌تر از متن

سفر رسمی ترامپ به انگلیس به عنوان رئیس جمهور آمریکا با میزبانی حکومت این کشور در میان خشم و انزجار عمومی از او برگزار شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ پشت دیوار‌های بلند قلعه‌ی سلطنتی وینزور و به دور از انظار عمومی، مراسمی پرزرق‌و برق و تشریفاتی برای خوشایند دونالد ترامپ برگزار شد، اما او با بی اعتنایی به شاه انگلیس میزبان مراسم و برخلاف ضوابط تشریفات سلطنتی حرکت با فاصله و پیشاپیش شاه نه همدوش او حاشیه ساز و تحقیر شاه انگلیس توصیف شد. این در حالی است که رسانه‌های انگلیسی می‌گویند تاکنون سابقه نداشته خاندان سلطنتی از یک رئیس‌جمهور دو بار دعوت رسمی و میزبانی کند.

بسیاری بر این باورند که این اقدام تلاشی است برای جلب رضایت ترامپ و در امان ماندن از تصمیم‌های گزنده و آسیب‌رسان او، به‌ویژه در زمینه‌ی اعمال تعرفه‌های تجاری؛ آن هم در شرایطی که انگلیس یکی از دشوارترین دوره‌های اقتصادی و اجتماعی خود را پس از جنگ جهانی دوم تجربه می‌کند.

یک شهروند انگلیسی معترض به دعوت ترامپ می‌گوید: آمده‌ایم تا احساس نارضایتی خودمان را از سفر ترامپ ابراز کنیم، او نقش اساسی در کمک به اسراییل برای نسل کشی مردم غزه دارد.

او می‌افزاید: ترامپ فردی فاسد و متجاوز جنسی و دوست مجرمان جنسی است و ما با این فرد فاسد و میزبانی از او به شدت مخالفیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ترامپ رئیس جمهور آمریکا، که بر اساس نتایج نظرسنجی‌ها فقط ۱۴ درصد از مردم انگلیس نسبت به او نظر مثبت دارند، برای پرهیز از مواجهه با اعتراضات گسترده‌ی مردمی، در این سفر جرأت نکرده است حتی یک بار در انظار عمومی ظاهر شود. دیدار او با استارمر نخست‌وزیر انگلیس که هر دو زیر سایه‌ی سنگین پرونده‌ی جنجالی جفری اپستین، سرشبکه جرایم جنسی قرار دارند نیز نه در لندن بلکه در اقامتگاه روستایی «چکرز» انجام شد.

یک شهروند انگلیسی حاضر در تظاهرات ضد ترامپ و میزبانان او می‌گوید: ترامپ و سیاست هایش از جانب مردم اینجا استقبال نمی‌شود و بسیاری از سیاست‌های دونالد ترامپ با خواسه‌های مردم بریتانیا تفاوت دارد.

او می‌افزاید: ترامپ در پی جنگ و خونریزی در جهان است. چون مخاطبان شما در ایران مودبند نمی‌توانم بیش از این ادامه دهم، چون باید ناسزا بگویم.

با این حال، امضای قرارداد ۴۲ میلیارد دلاری در حوزه‌ی فناوری و ساخت یک نیروگاه هسته‌ای جدید در انگلیس، همچنین تقویت همکاری‌های نظامی و امنیتی میان دو کشور از جمله دستاورد‌های این سفراعلام شد.

هدف دومین سفر رسمی ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا به انگلیس، تقویت پیوند‌ها و روابط دوجانبه‌ی لندن و واشنگتن عنوان شد. اما درعمل، بیش ازآن که تصویرگراین هدف باشد، صحنه‌هایی از شکاف عمیق میان رویکرد دولت و خواست ملت را درباره ترامپ در قاب دوربین‌ها نشاند.

دومین سفر رسمی دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا به انگلیس با میزبانی حکومت این کشور در میان خشم و انزجار عمومی از او برگزار شد. قشر‌های مختلف مردم حاضر در تظاهرات ضد ترامپ، میزبانی از او را اقدام نادرست و تقویت کننده روابط مسموم و نژاد پرستانه توصیف کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
اعلام زمان مجاز تردد شناور‌های مسافربری از بندرکیش، فردا ۱۵ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
رزمایش اقتدار ورزش ایران
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)