• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۸۴۸۷
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۸
سیاسی » دولت

پزشکیان: بدون برنامه راهبردی، از توسعه عقب خواهیم ماند

رئیس جمهور تأکید کرد: اگر برنامه راهبردی نداشته باشیم و آینده را به صورت علمی، کارشناسی و در رقابت با سایر مناطق آزاد منطقه و جهان نبینیم، در نهایت از جهان توسعه یافته عقب خواهیم ماند.

بدون برنامه راهبردی، از توسعه عقب خواهیم ماند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «مسعود پزشکیان» امروز شنبه در آیین بهره‌برداری از طرح های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد تجاری و صنعتی کشور که به صورت برخط برگزار شد، با قدردانی از زحمات صورت گرفته مجموعه سازمان مناطق آزاد کشور برای توسعه و پیشرفت این مناطق، گفت: باید به مدیران مناطق آزاد و استانداران محترم یادآوری کنم که در توسعه مناطق خود باید استفاده از فناوری برتر و آینده‌نگری عمیق‌تر و ساختار راهبری پیشرفته را مدنظر داشته باشید.

پزشکیان تأکيد کرد: اگر برنامه راهبردی نداشته باشیم و آینده را به صورت علمی، کارشناسی و در رقابت با سایر مناطق آزاد منطقه و جهان نبینیم، در نهایت از جهان توسعه یافته عقب خواهیم ماند.

رئیس جمهور با تأکيد بر اینکه آینده این مناطق را شما مدیران می‌سازید، افزود: باید راهی را بسازید که قدرت ماندگاری، رقابت و کیفیت را برای مردم ایران برای رقابت در عرصه منطقه و جهان فراهم آورد.

حفظ محیط زیست و استفاده از انرژی خورشیدی در اولویت قرار گیرد

پزشکیان با ابراز امیدواری به اینکه بهره‌برداری از طرح های اجرا شده در مناطق آزاد موجب رونق و توسعه در تمام منطقه باشد، گفت: حفظ محیط زیست و استفاده از انرژی خورشیدی و پاک باید در توسعه مناطق آزاد، در اولویت قرار گیرد تا محیط سالمی ایجاد شود.

رئیس جمهور پس از صدور فرمان افتتاح و بهره برداری از ۹۰ طرح سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی، خطاب به مدیران منطقه آزاد، اظهار داشت: باید مدارس منطقه آزاد به خوبی و با کیفیت تجهیز شود تا آموزش، سلامت و گردشگری مناطق آزاد ما بهترین باشد، همچنین باید برای توسعه آب شیرین‌کن‌های مناطق آزاد مناطق جنوب کشور سرمایه‌گذاری صورت گیرد که مردم مشکل آب نداشته باشند، غیرقابل قبول است که مردم ما در قشم و کیش فقیر باشند و باید طوری مدیریت شود که این مشکلات حل شود.

پزشکیان در پایان با تأکيد بر اینکه باید در سند توسعه آینده‌نگر باشیم و کار خود را به بهترین شکل ممکن و با تکنولوژی بالا انجام دهیم، گفت: بنادر ما نباید از کشور‌های همسایه عقب‌تر باشد، این نگاه ماست که آینده را می‌سازد و باید نگاه رو به جلو داشته باشیم.

آیین بهره‌برداری از طرح های مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی کشور صبح امروز شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ با حضور رئیس جمهور و جمعی از مسئولان کشوری و منطقه‌ای و به صورت برخط برگزار شد. این طرح ها در مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی ارس، قشم، اروند، چابهار و همچنین منطقه ویژه اقتصادی سهلان به مرحله بهره‌برداری رسیدند.

با دستور رئیس جمهور در این مراسم، در منطقه آزاد ارس تعداد ۲۷ طرح با اعتباری بالغ بر ۶۵ هزار و ۳۰۵ میلیارد ریال افتتاح شد که زمینه اشتغال یکهزار و ۷۹ نفر به‌صورت مستقیم و ۴ هزار و ۴۹۵ نفر به‌صورت غیرمستقیم را فراهم می‌کند.

در منطقه آزاد قشم نیز ۲۵ طرح با مجموع سرمایه‌گذاری ۴۹ هزار میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید که برای ۲۴۸ نفر اشتغال مستقیم و ۴۱۷ نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد خواهد کرد.

در منطقه آزاد اروند، ۴ طرح عمرانی و سرمایه‌گذاری با اعتباری معادل ۳ هزار و ۹۵۰ میلیارد ریال افتتاح شد.

همچنین در منطقه آزاد چابهار، ۲۰ طرح با مجموع سرمایه‌گذاری ۸ هزار و ۶۳۵ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید که اشتغال ۲۰۱ نفر به‌صورت مستقیم و ۲۲ نفر به‌صورت غیرمستقیم را به همراه دارد.

در ادامه این آیین، در منطقه ویژه اقتصادی سهلان نیز ۵ طرح با سرمایه‌گذاری ۴ هزار و ۹۳۸ میلیارد ریال افتتاح شد که موجب ایجاد ۳۳۶ فرصت شغلی مستقیم شده است.

بهره‌برداری از این طرح ها در راستای رویکرد اساسی دولت در تحقق اهداف توسعه‌ای، رونق سرمایه‌گذاری، افزایش اشتغال و تقویت نقش مناطق آزاد در رشد اقتصادی کشور انجام شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایران با تکیه بر هویت ایرانی ـ اسلامی و دانایی نسل آینده ساخته می‌شود
نخستین نمایشگاه قرآن و عترت استان تهران
قیمت کارشناسی سهام سایپا اعلام شد
افتتاح چندین طرح مختلف آموزشی، عمرانی، ورزشی و خدمات شهری
افتتاح ده‌ها طرح عمرانی، خدماتی و عام المنفعه در گیلان
افتتاح ۲ باب مدرسه هوشمند در بم
دعوت دولت از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اهمیت همبستگی در دوران حساس برای حفظ ایران
پیگیری‌هایی که به نتیجه رسید
مردم مهم‌ترین مؤلفه قدرت انقلاب اسلامی هستند
استقبال امارات از تعامل دیپلماتیک میان ایران-آمریکا
خرابکاری شرافتمندانه
ملت ایران در ۲۲ بهمن، اقتدار ملی را به جهان نشان می‌دهد
شمارش معکوس مردم قم برای خلق حماسه در یوم الله بیست و دو بهمن
دعوت علما و روحانیون مهاباد از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
عدالت آموزشی و هوشمندسازی مدارس از اولویت‌های دولت چهاردهم
مرحله دوم توزیع کالابرگ
افتتاح طرح‌هایِ دهه فجر در کرمان
برپایی نمایشگاه ضیافت در قم
هنرستان بستری برای گسترش مهارت آموزی و کارآفرینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
رونمایی از ۱۹ دارو و مواد اولیه دارویی برای اولین بار کشور
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)