• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۲۳۲۸
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۹
سیاسی » دولت

بهره‌برداری طرح‌های وزارت راه و شهرسازی

۱۰۰ هزار واحد مسکن حمایتی و همچنین ۲۵ هزار میلیارد تومان طرح‌های زیرساختی و حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در ۱۷ استان کشور با دستور رئیس جمهور به بهره‌برداری رسیدند.

بهره‌برداری طرح‌های وزارت راه و شهرسازی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، آیین بهره‌برداری ۱۰۰ هزار واحد مسکن حمایتی (شهری و روستایی) و ۲۵ هزار میلیارد تومان طرح‌های زیرساختی و حمل و نقل ریلی وزارت راه و شهرسازی در ۱۷ استان کشور، امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ با حضور رئیس جمهور به‌صورت برخط برگزار شد.

افزایش ۶۶ هزار هکتاری ظرفیت سکونتگاهی با رعایت همه ملاحظات زیست‌محیطی و آمایش سرزمینی، رشد ۱۱۰ درصدی آماده‌سازی زمین‌های طرح‌های مسکن، افزایش بیش از ۲۰ درصدی سرعت بازرگانی در بخش ریلی، ایمن‌سازی ۱۱۰۰ نقطه جاده‌ای در ۱۵ ماه، ثبت حد نصاب ساخت ۱۱۵۰ کیلومتر بزرگراه، رشد ۲۸ درصدی عملیات کانتینری در بنادر، احیای مسیر‌های ریلی با سیاست خارجی حمل‌ و نقل و تقویت امید اجتماعی از مسیر توسعه زیرساخت‌ها از جمله طرح‌ها و اقدامات وزارت راه و شهرسازی در مسیر توسعه و آبادانی کشور بوده است.

آقای پزشکیان در این آیین با قدردانی از همت و تلاش همه مدیران و دست‌اندرکاران وزارت راه و شهرسازی در به ثمر رساندن این طرح‌ها گفت: بر خلاف همه مشکلات و فشار‌ دشمنان که در طول یک سال و چند ماه گذشته با هدف ایجاد نارضایتی در کشور ایجاد شده، پیشرفت و توسعه کشور مطلوب است و نسبت به سال‌های گذشته، عقب‌ماندگی نداریم.

رئیس جمهور با تأکید بر شتاب گرفتن اجرای طرح‌های زیرساختی در همه عرصه‌ها اظهار داشت: ضرورت دارد که تلاش شود تا توسعه و آبادانی، بهتر و بیشتر باشد و با سرعت بیشتری، مشکلات را حل کنیم؛ در همین‌باره، اعتبار لازم برای توسعه راه‌گذرهای راهبردی کشور در سال آینده، چند برابر افزایش داشته است.

آقای پزشکیان با توجه به نقش حیاتی و اثر‌گذار مسیر‌های مواصلاتی و راه‌گذرها در پیشرفت اقتصادی، تصریح کرد: ضرورت دارد که همه راه‌گذرها و مسیر‌های مواصلاتی شمال به جنوب و شرق به غرب کشور تکمیل شوند و توسعه یابند؛ چون آسان‌شدن رفت و آمد‌ها موجب رونق تجارت و ارتباط بیشتر کشورمان با همسایگان خواهد شد.

در بخش دیگر از این آیین، وزیر راه و شهرسازی با ارائه گزارشی از اقدامات این وزارت در ۱۵ ماه گذشته، گفت: بر اساس احکام برنامه هفتم توسعه، افزایش ظرفیت سکونتگاهی، یکی از مهم‌ترین موضوعات است و در اولویت سیاست‌ها قرار دارد. به همین منظور ۶۶ هکتار به ظرفیت سکونتگاهی کشور اضافه شده است که در آن، همه قوانین و موازین زیست‌محیطی، سکونتگاهی و خدماتی شهروندان را در نظر داشته‌ایم.

خانم فرزانه صادق در بخش دیگری از سخنان خود، وضع زیرساختی، آزادراهی، ریلی، ناوگان حمل و نقل و ایمنی جاده‌ها و بزرگراه‌ها را رو به رشد و پیشرفت، نسبت به دوره‌های گذشته اعلام کرد و اظهار داشت: همه تلاش ما در وزارت راه و شهرسازی، این است که با پشتیبانی دولت و حمایت ویژه نمایندگان مجلس، به مطالبات مردم عزیز ایران رسیدگی کنیم و سطح امید در جامعه را افزایش دهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم فوتبال امید یاران تبریز در آستانه صعود به لیگ برتر
افتتاح ۳۲۹ طرح برق رسانی در آذربایجان شرقی
تاکید امام جمعه تبریز بر نقش محوری روحانیت در تبلیغ دین
تبریک دبیرکل سازمان ملل به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح خط تولید ذوب ریسی نخ ازمواد پلی اتیلن در شهرک شکوهیه قم
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)