• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۴۲۱۱
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۵
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
محمودزاده:

استفاده از هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین در آموزش و پرورش

رئیس سازمان مدارس غیر دولتی گفت: نباید از سرعت پرشتاب علم و فناوری عقب بمانیم بلکه باید متناسب با دانش روز خود را تجهیز کنیم و در کنار آن دانش‌آموزان را درباره مخاطرات و تهدیدهای پیش رو در دنیای امروز به ویژه فضای مجازی آگاه سازیم.

استفاده از هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین در آموزش و پرورش////عکس روابط عمومی اموزش و پرورش ///اصلاح شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، احمد محمودزاده در مجمع موسسان مدارس غیر دولتی ناحیه یک و دو کرمان با اشاره نقش مدارس غیر دولتی در کمک به نظام تعلیم و تربیت کشور گفت: نقش مدارس غیر دولتی در کمک به نظام تعلیم و تربیت کشور را نمی توان نادیده گرفت و نباید دو قطبی های کاذب سبب شود تا خدمات ارزنده مدارس غیر دولتی تحت الشعاع قرار گیرد.

وی افزود: مسیر پیشرفت و تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی توسط نیروی انسانی که امروز در کلاس‌های درس تربیت می‌شوند، ادامه خواهد یافت و دانش‌آموزان، آینده‌سازان این مسیر رشد و اعتلا هستند.

محمود زاده با بیان اینکه فراهم‌آوری بسترهای لازم برای ارتقای کیفیت آموزشی در دستور کار جدی دولت است، افزود: بخش مهمی از جریان تربیت و آموزش در مدارس و مراکز غیردولتی اتفاق می‌افتد و ما از این حضور و مشارکت ارزشمند شما عزیزان سپاسگزاریم.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سابقه طولانی خود در بخش‌های مختلف آموزشی، از مدرسه تا سطوح ستادی، گفت: افتخار می‌کنم که در این هم‌اندیشی و برنامه‌ریزی برای توسعه مشارکت‌های مردمی و حوزه مدارس غیردولتی حاضر شده‌ام و ما در سازمان بسیار علاقه‌مندیم با حضور در استان‌ها و گفت‌وگو مستقیم با موسسان، از نظرها و دغدغه‌های این پیشکسوتان عرصه تعلیم و تربیت بهره ببریم.

محمودزاده، موسسان مدارس غیردولتی را مشاوران خوب و دلسوز توصیف کرد و گفت: بسیاری از شماها سابقه معلمی و مدیریت در آموزش و پرورش را دارید و حتی برخی از مسئولان فعلی و گذشته کشور، در زمره همکاران این مجموعه هستند و هدف ما بهره‌گیری از نقطه نظرها همه خیرخواهان تعلیم و تربیت کشور برای گره‌گشایی از مشکلات و نارسایی‌های موجود است.

محمود زاده در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به مدیران و موسسان حاضر گفت: ما در شورای نظارت نیز بر این موضوع تأکید داریم که مجموعه مدارس و مراکز غیردولتی در جایگاه مهمی در نظام تعلیم و تربیت قرار دارند و انشالله با همفکری و برنامه‌ریزی، کارهای بیشتر و بهتری در جهت اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و برنامه هفتم پیشرفت انجام خواهیم داد.

محمودزاده با اشاره به اینکه مدارس غیر دولتی باید در زمینه های فرهنگی و تربیتی کنشگر و پیشتاز باشند، تصریح کرد: در کنار ارتقای کیفیت آموزشی باید فعالیت های تربیتی و فرهنگی نیز در مدارس غیر دولتی مورد توجه جدی قرار گیرد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی با تاکید بر اجرایی سازی اهداف سند تحول بنیادین اموزش و پرورش در مدارس غیر دولتی ، تصریح کرد: مدارس الگوی تراز سند تحول بنیادین آموزش و‌پرورش باید به عنوان نقشه راه مدارس غیردولتی مورد توجه جدی قرار گیرد و موسسان مدارس غیر دولتی توجه داشته باشند که رسیدن به الگوی مدارس تراز سند تحول می تواند در رتبه بندی مدارس غیر دولتی نقشی موثر ایفا کند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش، استفاده از فناوری های نوین به ویژه هوش مصنوعی در مدارس را مورد نیاز دانست و گفت: نباید از سرعت پرشتاب علم و فناوری عقب بمانیم و متناسب با دانش روز خود را تجهیز کنیم و در کنار ان باید دانش آموزان را نسبت به مخاطرات و تهدیدات پیش رو در دنیای امروز به ویژه فضای مجازی آگاه سازیم.

محمودزاده ادامه داد: معلمین عزیز و توانمند ما باید علاوه بر اطلاعات علمی و تسلط بر رشته ای که تدریس می کنند، در حوزه های تربیتی نیز کنشگر باشند چرا که معلم به عنوان محور اصلی تعلیم و تربیت نقش الگویی بی بدیلی را برای دانش اموزان ایفا می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه معلمین نقش گروه های مرجع را در جامعه ایفا می کنند، گفت: کسانی که به عنوان معلم در مدارس غیر دولتی مشغول به فعالیت می شوند باید تمامی صلاحیت های لازم را داشته باشند زیرا که تربیت فرزندان این سرزمین در دستان آنهاست و در همه جای دنیا نیز انتخاب معلمین کاری بسیار حساس و با توجه به توانمندی‌های لازم صورت می‌گیرد.

گفتنی است در ابتدای این نشست مدیر کل آموزش و پرورش کرمان با گزارشی از تحصیل ۲۷ درصد از دانش‌آموزان این استان در مدارس غیردولتی یاد کرد و اقدامات صورت گرفته در مدارس غیردولتی کشور را در پیشرفت اهداف نظام تعلیم و تربیت کشور قابل توجه خواند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استقلال ایران در اداره کشور، امنیت و اقتصاد برای دشمنان قابل تحمل نیست
تامین آب آشامیدنی سالم شهرستان باوی با اجرای طرح‌های آبرسانی
آغاز فعالیت سامانه بارشی از فردا در سمنان
مدیر تیم هندبال مس کرمان: اتفاق خاصی رخ نداده و به پایان خوب امیدواریم
شکستی دیگر برای چوکا تالش اینبار در قلعه عقاب‌ها
افتتاح جمعه بازار در منطقه تفریحی و گردشگری بندری دوساری عنبرآباد
دیدار رئیس اشراف فرماندهی کل انتظامی با خانواده شهید حمید مومنی
تصادف مرگبار در شهرستان لالی
فتنه دی ۱۴۰۴ سنگین‌ترین شبه‌کودتا علیه جمهوری اسلامی بود
جشن خانوادگی جوان و وصال شیرین در شهر کیان
دیدار مسئولان آستانه‌اشرفیه با خانواده‌های معظم شهدای دوران دفاع مقدس
آمادگی دولت و بانک مرکزی برای تامین نقدینگی مضاعف واحد‌های صنعتی
تکذیب تعطیلی مدارس مازندران در روز شنبه ۲۵ بهمن
عاملان هتک حرمت به قرآن، امامزادگان و مساجد از داعش بدتر هستند
جلسه شورای فرهنگ عمومی ماسال با محوریت ماه رمضان
پاسخگویی معاون دادستان مرکز خوزستان به مطالبات مردمی
خبر‌هایی از برگزاری دوره های جهاد تبیین در شاهرود
پایان کنگره ملی شعر قبای سوخته در دزفول با معرفی برگزیدگان
هشدار راهداری خوزستان نسبت به اختلال تردد همزمان با تقویت سامانه بارشی
نامزدها ثبت‌نام را به روزهای پایانی موکول نکنند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
تردد در چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع بعدی ممنوع شد
تأکید معاون رئیس‌جمهور بر لزوم اصلاح دیوان سالاری برای پیشتازی اصفهان در هوش مصنوعی
پیش بینی بارش های پراکنده در مناطقی از غرب کشور
پیام تبریک وزیر امور خارجه روسیه به آقای عراقچی
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
ایران نایب‌رئیس کمیسیون توسعه اجتماعی سازمان‌ملل‌متحد شد
قدردانی عراقچی از پیام تبریک پادشاه بحرین
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست
۴ مرحله کالابرگ رفع سوء تغذیه به صورت یکجا تمدید اعتبار شد
ریزش یک تریلیون دلاری بازار سهام آمریکا
معرفی برترین‌های ۵ وزن نخست کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی ایران
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
وزش باد در همدان ادامه دارد
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۴۷ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
کاهش ۷۰ درصدی تقاضای پروانه ساختمانی انبوه‌سازان در همدان  (۱ نظر)