• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۰۳۲۶
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۷
خراسان جنوبی » اجتماعی

تدارک ۱۰ ویژه‌برنامه تلویزیونی و رادیویی شبکه خاوران برای ماه ضیافت الهی

مدیرکل صدا و سیمای خراسان جنوبی از تدارک ۱۰ عنوان ویژه‌برنامه تلویزیونی، رادیویی و تولیدات گسترده فضای مجازی در ماه رمضان خبر داد.

تدارک ۱۰ ویژه‌برنامه تلویزیونی و رادیویی شبکه خاوران برای ماه ضیافت الهی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل صدا و سیمای استان با اشاره به فرارسیدن ماه ضیافت الهی گفت: شبکه استانی خاوران با بسیج همه ظرفیت‌های تولیدی خود در حوزه‌های سیما، صدا، خبر و فضای مجازی، مجموعه‌ای متنوع از برنامه‌های معرفتی، قرآنی، فرهنگی و ورزشی را برای مخاطبان تدارک دیده است.
 
آینه دار افزود: در سیمای خاوران، ویژه‌برنامه سحرگاهی «نسیم رحمت» به تهیه‌کنندگی حسن اکبری هر روز در لحظات معنوی سحر از آستان مبارک امامزاده حسین بن موسی الکاظم (ع) طبس روی آنتن شبکه خاوران می‌رود و حال و هوای ملکوتی این بقعه متبرکه را مهمان خانه‌های روزه‌داران می‌کند.
 
وی گفت: برنامه افطار «بر سفره دوست» به تهیه‌کنندگی عبدالله امانیان نیز هر روز پیش از اذان مغرب از شبکه خاوران پخش می‌شود و با حضور مهمانان و بخش‌های متنوع، هم‌نشینی صمیمانه‌ای را در لحظات افطار رقم می‌زند.
 
مدیرکل صدا و سیمای استان با اشاره به برنامه‌های قرآنی رسانه استانی گفت: ویژه‌برنامه «گلشن وحی» با جزخوانی قرآن کریم از آستان امامزاده حسین بن موسی الکاظم (ع) طبس به تهیه‌کنندگی محمد بهشتی هر روز ساعت ۱۲:۳۰ از شبکه دو سیما و شبکه خاوران پخش می‌شود.
 
آینه دار افزود: همچنین برنامه «جوانانه‌های وحی» با آیین باشکوه جزخوانی قرآن توسط نوجوانان در مساجد مختلف استان به تهیه‌کنندگی مهدی مودی هر روز از شبکه آموزش روی آنتن می‌رود که جلوه‌ای از شور و انس نسل نوجوان با کلام وحی را به تصویر می‌کشد.
 
وی با اشاره به برنامه‌های ورزشی شبکه استانی گفت: مسابقات فوتسال جام خاوران هر شب از شبکه خاوران پخش می‌شود و این رقابت‌ها به تهیه‌کنندگی سید محمد نظامی تولید شده و با هدف ایجاد شور و نشاط اجتماعی در کنار معنویت رمضان، در جدول پخش قرار گرفته است.
 
مدیرکل صدا و سیمای استان افزود: برنامه «زندگی با آیه‌ها» به تهیه‌کنندگی محمد عباسی نیز در ماه رمضان همراه مخاطبان خواهد بود و با نگاهی کاربردی به مفاهیم قرآنی، سبک زندگی قرآنی را تبیین می‌کند.
 
آینه‌دار گفت: در رادیو خاوران نیز، «باران ربنا» در لحظات افطار به تهیه‌کنندگی فاطمه زهرا روزی با بخش‌های متنوعی همچون حضور مهمان و کارشناس، بیان احکام، نمایش رادیویی، معرفی مساجد منتخب، بسته‌های صوتی از آداب و رسوم کشور‌های همسایه در ماه رمضان و اطلاع‌رسانی دقیق لحظات افطار، از رادیو خاوران پخش می‌شود.
 
وی افزود: برنامه «نسیم سحر» رادیو خاوران نیز در سحر‌های ماه مبارک با بخش‌هایی، چون گزارش، معرفی مساجد، پرداخت ویژه به پویش «زندگی با آیه‌ها»، نغمه‌خوانی، بسته‌های معنوی صوتی، دعای سحر و پخش دعای ابوحمزه ثمالی همراه مخاطبان است و همچنین پخش جزء خوانی قرآن کریم در دو نوبت صبح و عصر از دیگر برنامه‌های رادیو خاوران در این ایام است.
 
مدیرکل صدا و سیما خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت‌های معاونت فضای مجازی نیز گفت: عملیات رسانه‌ای «زیست مؤمنانه» در بستر فضای مجازی با هدف هم‌افزایی و ضریب‌دهی به فعالیت‌های قرآنی و مردمی در حال اجراست که پویش‌های «زندگی با آیه‌ها» و «گره‌گشا باش»، معرفی مساجد قرآنی، ترویج فرهنگ افطاری ساده، بازتاب شور و نشاط جام فوتسال رمضان و تولید پوستر، عکس‌نوشت و کلیپ‌های اختصاصی از فعالیت‌های قرآنی مساجد و هیئات مذهبی از جمله این اقدامات این عملیات رسانه‌ای است.
 
آینه دار همچنین از تلاش‌های معاونت خبر در پوشش گسترده فعالیت‌های ماه رمضان خبر داد و گفت: تولید گزارش از مساجد و امامزادگان فعال، افطاری‌های ساده، نمایشگاه‌های قرآن، جلوه‌های مواسات و همدلی، نقش مساجد در تحکیم خانواده و توجه به جوانان در ماه رمضان از محور‌های خبری رسانه استانی در این ایام خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
تمدید مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تمدید بخشودگی ۷۰۰ میلیون تومانی جرایم مالیاتی تا ۱۴ اسفند
تامین حدود ۶۷۰ تن میوه و خرمای تنظیم بازار در آذربایجان شرقی
آغاز سرمایه‌گذاری‌های صنعتی در منطقه ویژه جازموریان در آینده نزدیک
آتش در تالاب انزلی فروکش کرد
بازدید معاون رئیس‌جمهور از سردخانه محصولات کشاورزی جیرفت
آزاد‌سازی اراضی ملی در لاهیجان
پیش بینی بارش های پراکنده در ارتفاعات سمنان
تلاش‌ها برای مهار آتش سوزی تالاب انزلی
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
احداث سومین شهرک صنعتی در ملکان
دومین رویداد ۲۴ ساعته «طنین» ویژه بانوان رسانه‌ای در یاسوج
جریمه میلیاردی فرجام مشاور املاک متخلف در رشت
حریق در تالاب انزلی
رمضان ماه خدا بخشش و رحمت آمد
رهاسازی ۶ بهله پرنده شکاری تیمارشده در طبیعت استان البرز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
روسیه: حمله مجدد به ایران بازی با آتش است
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)