• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۴۴۲۲۶
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۵
بین الملل » تحلیلی

تحليلگر روس: کاسه صبر ارتش روسيه و سوريه لبريز شده است

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، تحلیلگر سیاسی روسی گفت: باید عناصر مسلح از غوطه دمشق خارج شوند.
ویچسلاو ماتازوف در گفتگو با تلويزيون سعودي الحدث درباره ادامه حملات تروریست‌های مسلح از غوطه به دمشق پایتخت سوریه گفت: رسانه‌های دولتی روسیه به این مسئله اشاره کرده اند که کاسه صبر ارتش سوریه و نیروی هوایی روسیه لبریز شده است به طوری که دمشق پایتخت سوریه هدف حملات موشکی قرار دارد. شکی نیست که این صبر طولانی نخواهد بود. دیروز ساعات خارج شدن غیرنظامیان از غوطه تمدید شد ولی گروه جیش الاسلام مانع از خارج شدن غیرنظامیان از مسیر اعلام شده شد. شمار زیادی از اتوبوس‌ها به این منطقه ارسال شده بود تا غیرنظامیان را از این منطقه خارج کند ولی مسئولان گروه جیش الاسلام به غیرنظامیان اجازه ندادند سوار این اتوبوس‌ها شوند. این گروه نمی‌خواهد غیرنظامیان از غوطه خارج شوند. این گروه از غیر نظامیان به عنوان سپر انسانی در برابر حملات ارتش سوریه استفاده می‌کند. در حال حاضر مذاکرات و تماس‌هایی میان ارتش سوریه و گروه‌های مسلح در غوطه درباره شرایط خارج شدن غیرنظامیان در جریان است. همه گروه‌ها به صورت اصولی موافق خارج شدن غیرنظامیان بوده ولی مشکل در اجرای این توافق است. همان طور که سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه، حملات موشکی گروه‌های مسلح به دمشق ادامه دارد.
وی در پاسخ به این پرسش که گروه‌های جیش الاسلام و فیلق الرحمن گفته اند هیچ حمله‌ای به دمشق نداشته اند ولی روسیه این موضع را نمی‌پذیرد، آیا روسیه اسناد و مدارک واقعی در دست دارد که به دست داشتن این گروه‌ها در حمله موشکی به دمشق اشاره دارد، گفت: زمانی که وزیر خارجه روسیه به این موضوع اشاره می‌کند، شکی در این نیست که دلایلی وجود دارد و مسئولان نظامی روسیه اسنادی در این زمینه دارند. اظهارات لاوروف در سطح تحلیل نیست. در غوطه شرقی گروه‌های زیادی نظیر جبهه النصره و داعش حضور دارند. قطع نظر از بحث و جدل درباره این گونه حملات شکی نیست که گروه‌های مسلح در این منطقه مانع از خارج شدن غیرنظامیان از غوطه می‌شوند. اگر غوطه از غیرنظامیان خالی شود با درگیری‌های شدیدی روبرو خواهد شد. ارتش سوریه و طرف روسی خواهان خارج شدن غیرنظامیان از این منطقه است.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا سناریوی حلب در غوطه تکرار خواهد شد، گفت: در حال حاضر حرف و حدیث‌هایی درباره خارج شدن همه عناصر مسلح از غوطه وجود دارد و در صورتی که این عناصر از این منطقه خارج شوند، بهترین گزینه خواهد بود. همچنین اتوبوس‌هایی در نظر گرفته شده است تا عناصر مسلح را به منطقه دیگری اعزام کنند و مذاکراتی در این زمینه وجود دارد. به سود ارتش سوریه و روسیه نیست گروه‌های مسلح در غوطه حضور داشته باشند. خارج شدن این گروه‌ها از این منطقه باعث می‌شود ضرری به غیرنظامیان وارد نشود. شکی در این نیست خارج کردن شمار زیادی از عناصر مسلح از این منطقه مشکلاتی به همراه دارد. همان طور که ارتش سوریه و طرف روسی نیت خوبی برای حل این مشکلات دارند، باید گروه‌های مسلح در غوطه نیز همین نیت را داشته باشند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی برای اروپا تبعات جدی دارد
فرمانده نیروی هوافضای سپاه: متوقف نشدیم
پایان بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر در تبریز
نقش کلیدی ایران در آینده خاورمیانه
خداحافظی شورای اسلامی شهر تبریز از عمارت تاریخی ساعت
افزایش مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
مناظر استرالیا از آسمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
مدیرکل امور مالیاتی: مجموع پرداختی‌های ارزش افزوده زنجان از ۲ هزارو ۴۳۵ میلیارد تومان عبور کرد
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ تمهیدات ویژه تنظیم بازار نان در ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان زنجان به متقاضیان واگذار شده است
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس از نرگس زارهای پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)